404
http://doodleordie.com/
-
#164 legyél már ekkora láma ez is szimpla képbemásolás... -
#163 gecc... de valaki tényleg lerajzolta :D
-
#162 mondjuk azt nem értem mért kell magyarul belefirkálni...azt értem, hogy nekünk poén mer mi értjük ők meg nem vagy valami, de mást nem láttam még, hogy a saját nyelvén magyarázott volna....na mindegy, érdekes.... -
#161 Bocsi, a cím : Kurt Kobain eats an icecream -
#160 :DDD -
#159 év kommentje:DDDD -
#158 Ezek honnan jönnek? -
#157 :DDDDDDDDDDDD -
#156 Ki rajzolt hoffmanrózsát? -
#155 :DDDDDDD
Da Vinci simán elmehet a búsba -
#154 :D -
Hymtozis #153 Milyen jól rajzolok már! :D:D
-
#152 én -
#151 Horseheaded Barack Obama
-
#150 melyikőtök volt?
-
#149 -
#148 eze? :D
-
#147 Egyébként meg: 18+
Szöveg. XD -
EnxTheOne #146 Egyébként miért van ilyen sok sonicos kép?
Faszokat még megértem- :D -
#145 igen, ez idegesítő :( de ezzel nem lehet mit kezdeni, inkább a jó (nem feltétlenül tökéletes) alkotásokat kell figyelembe venni :))) -
#144 Az a része oké, de mikor negyedórán keresztül szenvedsz valami ökörséggel, vagy találsz egy frappáns nevet és visszanézed ki mit rajzolt rá, vagy mit írt... erre megint abba a nyomi retardált módon rajzolt bakancsos sonicba botlasz akkor már kicsit kiakasztó. -
#143 Sajnos nem rajtam múlik.
Van egy tök jó sorozat, erre egy egy jól megrajzolt képet elneveznek sonicnak, és a következő le is rajzolja :(
Így baszták el pl a Jamaican Shoop Da Whoop threademet :'( -
#142 egyébként ezt meg gondolhattátok, hogy anonim rajzoló felületre hány fasz / pina / segg rajz fog érkezni... sajnos nem szűkölködik a világ szellemi fogyatékosokban -
#141 akkor rajzolsz mást, vagy odaírsz egy más megoldást..
szerintem az állandó picsogás rontja el az egészet. pláne, ha ezzel utat hagysz a trolloknak.
végre itt ki lehet iktatni őket az ilyenekkel, meg kell csinálni, aztán csókolom -
#140 Ez sok Sonic-Fasz mindent elront -
#139 egy gyöngyszem:
-
#138 Van -
#137 Ja igen, az újra megrajzolja dologról jut eszembe, azt sem tudom, hogy hol kezdjem, mit rajzoljak meg először és mit később.. -
#136 sztem vannak ilyen progik, amik leképeznek egy képet majd azt paintba vagy adott felületen újra megrajzolja. -
#135 Ilyenkor szoktam teljesen mást beírni megoldásnak... -
#134 sok hülye faszokat meg sonic-ot rajzol :\ -
#133 Én is szeretnék ilyen szépen tudni rajzolni :(
Ha már így itt vagyunk, van valami arra, hogy megtanulj rajzolni? Olyanra gondolok, hogy nyilván gyakorolni kell.. egyértelmű. De nem tudom elképzelni fejben, hogy mégis hogy fog kinézni amit rajzolni szeretnék, hogy kell árnyékolni, milyen a formája, milyen szögből kéne rajzolnom.. van erre valamiféle technika?
-
#132 szerintem meg úgy egyáltalán felejtsétek már el, hogy sg-ről jöttetek mert kurva idegesítő, hogy mindenhová az idióta referenciákat nyomjátok vagy direktbe vagy indirekt... nem mindegy honnan jöttél? Ha valamit mutogatni akarsz akkor rakd be ide a print screent... -
#131 bazmeg:DD
Ki ilyen beteg állat?:D -
#130 hmmm:
blonde and brunette girl having sex (great pic:D) -
#129 A játékot ne basszátok el értelmetlen képekkel, inkább akkor irjuk oda a kép sarkába hogy SG, egy kis keretbe, és tudjuk hogy tőlünk volt, de annak nincs értelme, hogy mást rajzoltok, vagy magyarul irtok :S -
#128 most rajzoltam,agyam eldobtam mire egérrel sikerült:D
De ebből indult kb:DDD
-
#127 amugy jobb lenne ha lenne külön profil és meg lehetne nézni a másik rajzait... -
#126 Még tegnap
a jellyfish sucking a dick
-