404
http://doodleordie.com/
  • Büdös Bohóc
    legyél már ekkora láma ez is szimpla képbemásolás...
  • nearo
    gecc... de valaki tényleg lerajzolta :D
  • LasDen #162
    mondjuk azt nem értem mért kell magyarul belefirkálni...azt értem, hogy nekünk poén mer mi értjük ők meg nem vagy valami, de mást nem láttam még, hogy a saját nyelvén magyarázott volna....na mindegy, érdekes....
  • xotyi
    Bocsi, a cím : Kurt Kobain eats an icecream
  • xotyi
    :DDD
  • tutituti
    év kommentje:DDDD
  • shaddam
    Ezek honnan jönnek?
  • Vaxi
    :DDDDDDDDDDDD
  • shaddam
    Ki rajzolt hoffmanrózsát?
  • tutituti
    :DDDDDDD

Da Vinci simán elmehet a búsba
  • shaddam
    :D
  • Hymtozis
    Milyen jól rajzolok már! :D:D

• Horec
    én
  • tutituti
    Horseheaded Barack Obama
  • HappyHunter
    melyikőtök volt?

• jazzy
  • HappyHunter
    eze? :D

• Kashim5 #147
    Egyébként meg: 18+
    Szöveg. XD
  • EnxTheOne
    Egyébként miért van ilyen sok sonicos kép?

Faszokat még megértem- :D
  • Vaxi
    igen, ez idegesítő :( de ezzel nem lehet mit kezdeni, inkább a jó (nem feltétlenül tökéletes) alkotásokat kell figyelembe venni :)))
  • Kashim5 #144
    Az a része oké, de mikor negyedórán keresztül szenvedsz valami ökörséggel, vagy találsz egy frappáns nevet és visszanézed ki mit rajzolt rá, vagy mit írt... erre megint abba a nyomi retardált módon rajzolt bakancsos sonicba botlasz akkor már kicsit kiakasztó.
  • Blacksheep333
    Sajnos nem rajtam múlik.
    Van egy tök jó sorozat, erre egy egy jól megrajzolt képet elneveznek sonicnak, és a következő le is rajzolja :(
    Így baszták el pl a Jamaican Shoop Da Whoop threademet :'(
  • Vaxi
    egyébként ezt meg gondolhattátok, hogy anonim rajzoló felületre hány fasz / pina / segg rajz fog érkezni... sajnos nem szűkölködik a világ szellemi fogyatékosokban
  • Vaxi
    akkor rajzolsz mást, vagy odaírsz egy más megoldást..
    szerintem az állandó picsogás rontja el az egészet. pláne, ha ezzel utat hagysz a trolloknak.
    végre itt ki lehet iktatni őket az ilyenekkel, meg kell csinálni, aztán csókolom
  • Blacksheep333
    Ez sok Sonic-Fasz mindent elront
  • tutituti
    egy gyöngyszem:

• zsolesz92
    Van
  • jazzy
    Ja igen, az újra megrajzolja dologról jut eszembe, azt sem tudom, hogy hol kezdjem, mit rajzoljak meg először és mit később..
  • akyyy
    sztem vannak ilyen progik, amik leképeznek egy képet majd azt paintba vagy adott felületen újra megrajzolja.
  • jazzy
    Ilyenkor szoktam teljesen mást beírni megoldásnak...
  • akyyy
    sok hülye faszokat meg sonic-ot rajzol :\
  • jazzy
    Én is szeretnék ilyen szépen tudni rajzolni :(

Ha már így itt vagyunk, van valami arra, hogy megtanulj rajzolni? Olyanra gondolok, hogy nyilván gyakorolni kell.. egyértelmű. De nem tudom elképzelni fejben, hogy mégis hogy fog kinézni amit rajzolni szeretnék, hogy kell árnyékolni, milyen a formája, milyen szögből kéne rajzolnom.. van erre valamiféle technika?

• Büdös Bohóc
    szerintem meg úgy egyáltalán felejtsétek már el, hogy sg-ről jöttetek mert kurva idegesítő, hogy mindenhová az idióta referenciákat nyomjátok vagy direktbe vagy indirekt... nem mindegy honnan jöttél? Ha valamit mutogatni akarsz akkor rakd be ide a print screent...
  • tutituti
    bazmeg:DD
    Ki ilyen beteg állat?:D
  • zsolesz92
    hmmm:

blonde and brunette girl having sex (great pic:D)
  • zsolesz92
    A játékot ne basszátok el értelmetlen képekkel, inkább akkor irjuk oda a kép sarkába hogy SG, egy kis keretbe, és tudjuk hogy tőlünk volt, de annak nincs értelme, hogy mást rajzoltok, vagy magyarul irtok :S
  • tutituti
    most rajzoltam,agyam eldobtam mire egérrel sikerült:D

De ebből indult kb:DDD
  • zsolesz92
    amugy jobb lenne ha lenne külön profil és meg lehetne nézni a másik rajzait...
  • tutituti
    Még tegnap
    a jellyfish sucking a dick
  • BenedekFeco