DoodleOrDie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Szöveg. XD
Faszokat még megértem- 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Van egy tök jó sorozat, erre egy egy jól megrajzolt képet elneveznek sonicnak, és a következõ le is rajzolja 😞
Így baszták el pl a Jamaican Shoop Da Whoop threademet :'(
Az operációs rendszeren is túl...
szerintem az állandó picsogás rontja el az egészet. pláne, ha ezzel utat hagysz a trolloknak.
végre itt ki lehet iktatni õket az ilyenekkel, meg kell csinálni, aztán csókolom
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha már így itt vagyunk, van valami arra, hogy megtanulj rajzolni? Olyanra gondolok, hogy nyilván gyakorolni kell.. egyértelmû. De nem tudom elképzelni fejben, hogy mégis hogy fog kinézni amit rajzolni szeretnék, hogy kell árnyékolni, milyen a formája, milyen szögbõl kéne rajzolnom.. van erre valamiféle technika?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ki ilyen beteg állat?😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
De ebbõl indult kb😄DD

a jellyfish sucking a dick

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
? 😄