DoodleOrDie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Milyen jól rajzolok már! 😄😄

Horec
én

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

tutituti
Horseheaded Barack Obama

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

HappyHunter
melyikõtök volt?

Be happy. :) Running!

jazzy
HappyHunter
eze? 😄

Kashim5
Egyébként meg: 18+
Szöveg. XD

Egyébként miért van ilyen sok sonicos kép?

Faszokat még megértem- 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Vaxi
igen, ez idegesítõ 😞 de ezzel nem lehet mit kezdeni, inkább a jó (nem feltétlenül tökéletes) alkotásokat kell figyelembe venni 😊))

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Kashim5
Az a része oké, de mikor negyedórán keresztül szenvedsz valami ökörséggel, vagy találsz egy frappáns nevet és visszanézed ki mit rajzolt rá, vagy mit írt... erre megint abba a nyomi retardált módon rajzolt bakancsos sonicba botlasz akkor már kicsit kiakasztó.

Blacksheep333
Sajnos nem rajtam múlik.
Van egy tök jó sorozat, erre egy egy jól megrajzolt képet elneveznek sonicnak, és a következõ le is rajzolja 😞
Így baszták el pl a Jamaican Shoop Da Whoop threademet :'(

Az operációs rendszeren is túl...

Vaxi
egyébként ezt meg gondolhattátok, hogy anonim rajzoló felületre hány fasz / pina / segg rajz fog érkezni... sajnos nem szûkölködik a világ szellemi fogyatékosokban

Vaxi
akkor rajzolsz mást, vagy odaírsz egy más megoldást..
szerintem az állandó picsogás rontja el az egészet. pláne, ha ezzel utat hagysz a trolloknak.
végre itt ki lehet iktatni õket az ilyenekkel, meg kell csinálni, aztán csókolom

Blacksheep333
Ez sok Sonic-Fasz mindent elront

Az operációs rendszeren is túl...

tutituti
egy gyöngyszem:

zsolesz92
jazzy
Ja igen, az újra megrajzolja dologról jut eszembe, azt sem tudom, hogy hol kezdjem, mit rajzoljak meg elõször és mit késõbb..
akyyy
sztem vannak ilyen progik, amik leképeznek egy képet majd azt paintba vagy adott felületen újra megrajzolja.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

jazzy
Ilyenkor szoktam teljesen mást beírni megoldásnak...
akyyy
sok hülye faszokat meg sonic-ot rajzol :\

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

jazzy
Én is szeretnék ilyen szépen tudni rajzolni 😞

Ha már így itt vagyunk, van valami arra, hogy megtanulj rajzolni? Olyanra gondolok, hogy nyilván gyakorolni kell.. egyértelmû. De nem tudom elképzelni fejben, hogy mégis hogy fog kinézni amit rajzolni szeretnék, hogy kell árnyékolni, milyen a formája, milyen szögbõl kéne rajzolnom.. van erre valamiféle technika?

Büdös Bohóc
szerintem meg úgy egyáltalán felejtsétek már el, hogy sg-rõl jöttetek mert kurva idegesítõ, hogy mindenhová az idióta referenciákat nyomjátok vagy direktbe vagy indirekt... nem mindegy honnan jöttél? Ha valamit mutogatni akarsz akkor rakd be ide a print screent...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tutituti
bazmeg😄D
Ki ilyen beteg állat?😄

zsolesz92
hmmm:

blonde and brunette girl having sex (great pic😄)

zsolesz92
A játékot ne basszátok el értelmetlen képekkel, inkább akkor irjuk oda a kép sarkába hogy SG, egy kis keretbe, és tudjuk hogy tõlünk volt, de annak nincs értelme, hogy mást rajzoltok, vagy magyarul irtok :S

tutituti
most rajzoltam,agyam eldobtam mire egérrel sikerült😄

De ebbõl indult kb😄DD

zsolesz92
amugy jobb lenne ha lenne külön profil és meg lehetne nézni a másik rajzait...

tutituti
Még tegnap
a jellyfish sucking a dick

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

shaddam
Állatok 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Büdös Bohóc
én e

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tutituti
+fav

zzeN
Some bullshit in hungarian ki volt?😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zsolesz92
A faszkalapos pingvin ki volt?😄

zzeN
2. enyém köszike!😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ProGabe
<#gonosz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Adaaam

everything's better with music

HappyHunter
😄D

LasDen
az alsót én rajzoltam...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

shaddam

Vaxi
néha felkínálja

akyyy
a facebookos ki vot:?😄 azt én "nyitottam" ..:

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hogy lehet uj láncor kezdeni? Már vagy rajzoltam/irtam 100-150, de csak egyszer kezdhettem láncot.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

zsolesz92
Ezeket a szineket nem lehet elõállítani ezzel az egyszerü kis szinttáblával

Marki
A rajzok számának függvényében kapjuk meg azt is?

(nem mintha tudnék rajzolni 😄 )

KoЯn

Marki
azaz 😄

KoЯn

Vaxi
vannak ilyen rajztáblák

ez egy madár és egyfej
? 😄