404
http://doodleordie.com/
-
sublimaze #324 Én azért szoktam látni olyanokat amin besírok és ez simán kompenzál a pélókért... -
#323 ez a game függővé tesz :D k*rva jóóóó :DDDD -
#322 igen,néha én is rajzolgatok vagy fél órát.kiömlik a szemgolyóm már kb.erre sonic vagy dickslutpoopass akármi és ennyi is volt. -
#321 Day 'n nite
kid cudi
mintha látta volna előre a kép címét, wtf? :D -
Hymtozis #320 Hát igen..., erre azért szerencsére írták az It's a trap!-et, és rajzolták is, d van egy menet, ahol elején csak vékony ecsettel, tök jó rajzot csináltak gondolom nm 1-2 perc alatt, erre aláb*szták, h: NO! -
#319 It's a trap!
Nagyon jó ez a rajzolósdi, csak pár gyökér ne rontaná el sharktits-ekkel, brékkel meg soniccal. -
Hymtozis #318 Egyszerű, jó.
-
CamelX #317 Szakadok :DDDDDD -
:D -
sublimaze #315 Spongebob wasnt fit in the blue rabbits stomach.
-
#314 ez kivolt?:D
"I'm gay, my name is Tamkó Csaba search me facebook" -
#313 szééép :D -
#312 :SS
-
#311 -
:D -
#309 lál, ezt ismerős tolta be leírásnak. :D -
sublimaze #308 Pedig mennyire jó már elbaszni egy agyonrészletezett rajzot valami hülye szöveggel.. :DD -
#307 most ezt kellett rajzolnom:
A flying sausage observes elephants playing hockey along with- I don't even know anymore.
-
CamelX #306 Jó neked, nekem 5 néger variációt és 6 Hitler-félét kellett rajzolnom így első felbuzdult napomon :D -
#305 redditről :D:D
-
mtibee #304 -
#303 óje, olaszok vagyunk
-
#302 Próbáltam tablettal, sajna nálam késik az "ecset".A sima asztali verziót tölti be -
#301 De ez CARMTMAN :||||||||||| -
#300 ezt én rajzoltam:
válasz: kenny has eaten so many cheesy poofs that he has turned green with illness -
#299 jól rajzol a kölök :D egérrel nehéz, tablettel kéne -
Santata #298 Rohadt jó oldal, az egyetlen gond, hogy sok tróger van, és idegesítő, hogy mindig f-szt vagy egyebet akarnak, gratulálok a 14 éves fejükhöz. -
:DDD -
EnxTheOne #296 Másik remek müvem :D
-
EnxTheOne #295 itt van amiröl beszéltem:
No paedo's allowed at this park.
-
A gipsy killing a blu alien from avatar -
I'm from the US, and no thanks. I'm not hungry.
-
#292 Ezt viszont utálom
akármit rajzolhattam
Erre:Some shitting car or somthing -.-' -
#291 :DSA:DSA:DSA:DA
nekem az volt az agyhalál, mikor le volt rajzolva egy festő, amint épp fest egy fát, ezt leírják, majd lerajzolja valaki hogy egy festő az erdőbe egy fára fest valamit -
#290 Mai agyhalál nálam.
-
CamelX #289 A schoolplay about a bear and dragon
A rousing performance of "Retard Dragon Burns the Floating Manbeaver", using a gas stove to provide the burning flames. The crowd is loving it.
:DDDDDDD
-
CamelX #288
Utolsón beszartam :D -
#287 porszívóügynök :D -
#286 ez mi?
-
a sad devil with wings, falling down, and 2 flys following him