404
http://doodleordie.com/
-
#364 -
#363 az is nagyon "király" mikor valami beir valami hülyeséget, rajzolnak rá iylen szaros dolgokat, hogy a szar szarik, lerajzolom erre odairják hogy valaki rajzoljon uj dolgot... -
#362 -
#361 norvegian party
-
#360 ilyen színnel meg nem is lehet elvileg rajzolni, ezt hogy?
-
#359 ezek a rajzok... :)
-
CamelX #358 Lehet sejteni vajon hogy mi lesz az oldal jövője? Gondolom ha már eléggé feltornázódik az értéke csak lesz valami fejlesztés.
Személy szerint a legjobb ötletnek a külön témájú/korosztályú/nemzetiségű/egyéb szerverek létrehozásának lehetőségét díjaznám, ahonnan mondjuk ki lehetne tiltani oda nem illő alakokat, még ha anonim módon is. -
mtibee #357
-
#356 lol, most találkoztam egy tolószékbe került címmel... csak nem valaki ezsgés? :D -
#355 valami haxorkodás lehet a dologban.
redditen valaki írta is hogy melyik az,de hál istennek törölték is azóta. -
#354 ilyet hogy lehet mégis kihozni a cuccból? :)
nem akarom beilleszteni inkább, a lényeg hogy pl. bármilyen képet betesznek a rajzolás helyére, meg vagy 5x akkora képet mint amekkora a rajzoló doboz... ez mi? -
#353 jah sajna sok a troll, de leszarom, lehet deaktiválni őket :DD -
#352 ma felmentem és azok a rajzok amit hosszan folytattunk el is tűnt vagy széttrollkodták... -
CamelX #351 Kis kihívás mára:
Mario was shocked at Toad's sudden transformation into a Starman, and then had a heart attack so powerful his heart lept out of his stomach.
ME:
:DDD
Amúgy a színvonal minden eddiginél alacsonyabb. Mindenki összevissza firkál -
CamelX #350 ME: zombie chicken attack (élőhalott naposcsibék)
RE:
:DDDD -
:DDDDDD -
#348 saját, nem röhög:D
-
#347 De látom a végén ezt is sikerült megszakítani valakinek, pedig milyen jó lánc volt^^ -
CamelX #346 Utolsó előtti kép = Holy shit :O -
CamelX #345 Köszi :D -
#344 na már túl van terhelve -
#343 Mit akarsz ez állat :D -
#342 baaaaaaaszki ez mekkora:DDDDDDD -
CamelX #341
Nekem egyelőre ennyi a tehetségem, de 2 nap függőség után, már javulódik :D
Kép: Black dog -
#340 -
Hymtozis #339 Nm én vltam, d azzal is csinálhatta.
Vlt gimiben egy oszttársam, aki tudott hasonlót alkotni paint-tel..., aztán óra utsó 5 percében meg én csináltam meg neki a word-excel-stb feladatot, h ne b*sszák meg... :D -
#338 Én meg egyre több shartits-el... -
CamelX #337 Aztarohadt... ezt mind egérrel? -
#336 most hirtelen 5 postból 3ban volt magyar zászló (teljes rajzon) vagy hogy a következő rajzoljon egyet... azért nem kellene a többi agyára menni :) -
Hymtozis #335
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és persze lesonicozták... -
majd ha lecseng az idiótáknál ez a dolog akkor lesz a legjobb.Egyre több jól kidolgozott rajzzal találkozok amúgy. -
#333 csak azért, mert ezzel sulykoljuk a többi fogyatékba, hogy csináld csak :)) -
#332 igenisuram -
#331 ne linkeld már be ezeket plz :( -
#330 ki vót az?
-
#329 -
xxxpaulxxx #328 Vannak bajok:D
-
sublimaze #327 +több láncot eltárolhatna a profilod. -
sublimaze #326 Egyébként bevezethetnék a regisztrációt így elkülöníthetnék egymástól az idiótákat és azokat akik komolyan veszik a játékot. -
sublimaze #325 pl. valaki ezt írta ehhez a képhez:
Typical friday night for an american
:DDD