11
-
labzo #11 Pontosan, bár én, azt hittem, hogy a Másnaposok 2. majmáról beszélnek.
Na mindegy, Viktorkától ez is kitelik, hogy ilyen címeket adjon. -
blessyou #10 Most akkor tulajdonképp Szekeres Tibor lemajomozta Andy Serkist? -
Stranger666 #9 Statiszta szerep?? WOW, alig vagy ostoba. -
kalapos01 #8 Na, a read-only fórumozó. Pont alattad írtam, hogy messze van. Olvass, ember.
És persze nyilván ezért is kap 2 millió dollárt a második részért. -
#7 Nem, nincs messze. Ez egy statiszta szerep, bármennyire is kapálózol. -
kalapos01 #6 Azért elég messze van ez a digitálistól. Attól, hogy kapott némi szőrt, még minden az ő mozdulata, az ő arcjátéka. Itt nem rajzoltak meg semmit, csak elváltoztatták a külsejét. -
Axlkenobi #5 Tuti nem fog Oscar-t kapni, sőt, elég nagy a valószínűsége, hogy jelölni sem fogják, akárhogy is pedálozik majd a stúdió.
Amúgy ebben teljesen egyetértek velük. Digitális figurát ne jelöljenek színészi díjakra, ha előjátszotta egy igazi színész, ha nem. Utólag sokat lehet manipulálni a játékon akár jó, akár rossz irányba, így nem szabad összekeverni a "hagyományos" alakításokkal. -
bino512 #4 ha úgy vesszük a filmben egy majom volt... -
Wolf017 #3 Ez tényleg no comment...
Egyébként Andy simán megérdemelné az Oscar-díjat! -
#2 Ilyen erővel 88-ban meg egy autista kapta az Oscar-díjat. Istenem, Blikk "színvonal". -
Artus58 #1 Óh hogy sz*pnál le egy taliga aprómajmot Viktor, hogy a p*csába lehet ilyen gyökér címet adni egy cikknek? Bocsánat az alpári megfogalmazásért de próbálok azon a szinten kommunikálni amit a cikkeid képviselnek. Nem gondolkoztál már azon hogy pályát tévesztettél?