17
 • AgentKis
  #17
  +1
  XD Jogos!
  Bár másfél évre valót még simán vihetnek itthonról... ;-)
 • Merces
  #16
  ...a valódi kérdés, hogy hogyan lehet a sulytalanság állapotábn pálinkát főzni........
 • nextman
  #15
  Érdekes elképzeléseitek vannak az űrhajózásról, ez nem turistaút, hanem kemény és áldozatokat követelő munka. Alkoholizálni tuti nem lehet, mekkora gáz lenne már az út felénél egy részeg űrhajós leamortizálná az egész űrhajót. A nemi vágy ellen pedig szednek tabit, ennyi.
  Ide olyan embereket válogatnak, akik erről a másfél évről konkrétan lemondanak az életükből a cél érdekében, nekik nem fognak ilyen kérdések gondot okozni. (Ha jól válogatják őket.)
 • Tetsuo
  #14
  Bocsanat, sulytalansag. :)
 • Tetsuo
  #13
  Ezert kell fejenkent egy no es olyan no, akik mindenkivel csinalnak MINDENT.
  Sok fetiscucc meg "bondage" marcsak a sujtalansag miatt is. :D
 • EnxTheOne
  #12
  Hetero vagyok, de én támogatom hogy csak az egyik nem legyen majd az ürhajon.

  Ha mindenki recskázna azt tul élném, de ha Szergej, és Jean "kapna nunit", én meg nem, akkor orosz és francia barátomat baleset érné. :D

 • Cef
  #11
  Erre a kérdésre szerintem még ők sem tudják a választ. De gondolom ez egy olyan rizikó, amire kicsi az esély, de vállalni kell.
  Volt olyan elképzelés, hogy egy távirányítású sebészrobotot visznek a hajóra, amit a földről vezérelhet egy sebész, csak ezzel meg az a gond, hogy minél messzebb vannak annál több időbe telik amíg a jel eljut az űrhajóra és vissza, no meg tudtommal még soha senkit és semmit sem műtöttek súlytalanságban (bár lehet, hogy voltak már ilyen irányú kísérletek).
 • halgatyó
  #10
  Az is érdekes kérdés, hogy milyen orvosi képzettséggel rendelkezik a kísérleti személyzet 1-nél TÖBB tagja? Pl. lesz-e legalább 2 ember, aki egy vakbélműtétet végre tud hajtani?
  Itt a Földön még meg lehet szakítani a kisérletet, de amikor majd tényleg a Mars felé mennek, akkor lehetnek emberi veszteségek olyan betegség miatt, ami itt a Földön egyszerűen gyógyítható. Nyilván a vállalkozók ezt bekalkulálják majd.
 • halgatyó
  #9
  Az is érdekes kérdés, hogy ez a sok nővédelmi gittegylet meg egyenjogúsítási izé-bigyó szervezet mit szól ehhez a nagy kanbulihoz?
  Hogy-hogy nem hallatják a hangjukat? Máskor bezzeg tele az rikácsolásukkal a (ballibernyálas) fossajtó, hogy az embernek kedve támadna a középkori boszorkányégetések visszahoztalára..
 • halgatyó
  #8
  Ha egy "reprezentatív" mintavétellel kiválasztott 1000 férfit megkérdeznénk, hogy hajlandóak lennének-e éveken át nő nélkül élni, és ha igen akkor mennyiért, asszem igen kevesen vállalnák, és igen sokat kérnének érte.
  És ez a normális!
  A nemi késztetés rettenetesen erős, erősebb bárminél, kivéve a légszomjat, a hosszas éhezés és szomjazás esetét. Rövid ideig (pár hét, esetleg pár hónap) felfüggeszthető napi 16 órás szorgos elfoglaltsággal, de aztán csökkenni kezd a motiváció, szétesik a gondolkodás, és az elfojtott vágyak bizony ki fognak törni.

  Azzal, hogy a nőket -- valós indok nélkül -- kizárják a "buliból", nos ezzel a nem-homoszexuális egészséges férfiak kb. 90%-át már eleve, a jelentkezés előtti fázisban kizárják.
  A jelentkezők között a homoszexuálisok lesznek túlsúlyban.
  Hogy ez kinek jó és miért, azt lehet találgatni. Nekem nagyon nem tetszik.

  Van erről egy cikk: fontos lesz a saját fülke
  Ebben a cikkben leírják, hogy a saját fülke belsejét nem kamerázták be, valamint hogy a közösségi térről készült felvétel sem lesz nyilvános.
  Hmmm.... vajon miért?

  Gondolom nem nehéz kitalálni... amikor a Szergej bemegy a Jurij magánfülkéjébe és fél óra múlva jön ki onnan... hát az eléggé nem tartozik a nyilvánosságra.
  Nomeg én egyáltalán nem is lennék kíváncsi ilyesmire mert elhányom magam és lemegy a renoméjuk a fiuknak meg az egész kisérletnek
 • B0nFire
  #7
  Dugás nélkül is van élet, meg pia nélkül, főleg ha nap mint nap szó szerint a túlélésért kell dolgozni mondjuk 16 órában. Növényeket baszkurálni, levegőt szűrni, meg kutyafasza tudja még miféle 1000+ feladat van egy ilyen küldetésen.

  Eszükbe nem jut a hoki. Drogos meg alapból nem lehet űrhajós. Slussz.
 • dzsagon
  #6
  ennyi idő alatt akkor most buzultak vagy recskáztak?
 • Tetsuo
  #5
  Jah, oroszok. Alap a vodka.
 • Tetsuo
  #4
  Nehany ribanccal is el lehet "utni" az idot. :)
  Valaki el-lenne a Diablo 3-mal is addig.
 • syn7h37ic
  #3
  Le a kalappal a részvevők előtt. De vajon tudták, hogy itt voltak végig a földön?
 • KopaszIsten
  #2
  Nem mindenki alkoholista. :P
 • johnsmitheger
  #1
  Remélem, lesz értelmes eredmény, hogy ne veszítsenek el ennyi időt az életükből. Ihattak közben vagy nem? Ha volt pia, szerintem bevehető a kanyar, de komolyabb adag alkohol nélkül ez kész katasztrófa lehetett :)