9
  • nlght
    #9
    nagyon érdekes, hogy erről ír az sg, de az Usa cenzúra törvényéről már nem...
    url: Példátlan szigort vezetne be az új amerikai internettörvény
  • Rotyoka
    #8
    Julian-ra is ráfogták hogy erőszakol és mégsem.


    Semmibe nem kerül kimenni az utcára keresni 2 kurvát adni neked 10 millió $-t hogy ezt hazudják.
  • ugh
    #7
    Ja, pofazik rola, aztan mega terroristakra fogva szigoritana.
    Milyen jo, hogy mindent rajuk lehet kenni.
    Kivancsi lennek a vilagon hany terrorista cselekmeny mogott al a cia meg a kozelkeleti haverjaik es az adott orszag kormanya.
    Ezt a hasbaakasztast ....
  • kvp
    #6
    Kb. 16 evesen beszelt eloszor a konzervativ part elott, korabbrol nem tudni. Azota politizal, mas munkat nem lattam az eletrajzaban (a munkaszervezesi tanacsado nem igazan minosul valodi munkanak). Teljesen tankonyv szerinti az eletutja, foleg politikusi szemszogbol. Ez persze nem akart sem pozitiv, sem negativ kritika lenni. Mindenesetre legalabb realistan latja a helyzetet, bar megoldast nem talaltam az altala elmondottakban, de azt viszonylag jol meg tudja indokolni, hogy a teljes cenzura miert hasznalhatatlan a modern tarsadalom szamara.
  • naxa
    #5
    pontosan hány évre visszamenőleg néztél utána?
  • kvp
    #4
    Utannaneztem es egy viszonylag normalis poltikus kepet latni, nem mindig harcol tisztessegesen, de megvannak a sajat elvei, tipikusan brit vilagszemlelettel. Terrorizmus es egyeb szempontjabol kemenyebben iteli el a terroristakat mint az amerikai konzervativok, de realista, azaz az orszaga erdekeit nezi es nem a nemzetkozi torvanyeket vagy az erkolcsot. Pedofiliaval vagy nok zaklatasaval sem vadolhato, soha senki nem latta meg hogy akar csak ranezett volna egyre. :-)

    Egyebkent a beszede is realista, latja hogy mire jo a net, milyen veszelyeket rejt es nem az elvi problemakat akarja megoldani, hanem azt nezi, hogy a tarsadalom szempontjabol mire jo es realisan mit lehet vele kezdeni. Nem allt ki az internet szabadsaga mellet, csak azt mondta hogy az interneten is ugyanakkora szabadsagot kell alkalmazni mint a tarsadalomban altalaban. Ez persze barmi lehet, amit a kormany eldont, de a lenyeg, hogy nem kell megkulonboztetni a sarkon beszelgeto embereket egy forumban beszelgeto emberektol, mindkettore ugyanolyan torvenyeknek kell vonatkozniuk. Ha a neten tilos beszelni, akkor ezt az utcan is be kell tiltani, ha meg az utcan szabad, akkor a neten is engedni kell.

    Az, hogy ez mennyire jo vagy rossz otlet, majd az ido es a politikusok eldontik...
  • Dluinet
    #3
    kimaradt a "nőket erőszakol meg" lehetőség
  • Rotyoka
    #2
    Jóarc, de szerintem terrorista és pedofil. Ezen felül holokauszt tagadó antiszemita senki!
  • sanyicks
    #1
    szerintem a csávót hamarosan megölik/öngyilkos lesz/"baleset" éri/benáczul(régi nevén "kiátkozzák"/kiderül hogy pornószínész volt.