Látványos Marsos scifi közeleg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Négyesfogat
mellesleg így elsõ olvasatra a film sztorija erõsen hajaz a Végtelen határok egyik részére. azt hiszem ott is mars volt, de senki nem halt meg csak kiesett nekik az idõ, aztán hazaindultak és végig egymást cseszegették, hogy kiben lakik a zidegen. lelövöm a pojént. egy kivételével mindenkiben.
mellesleg így elsõ olvasatra a film sztorija erõsen hajaz a Végtelen határok egyik részére. azt hiszem ott is mars volt, de senki nem halt meg csak kiesett nekik az idõ, aztán hazaindultak és végig egymást cseszegették, hogy kiben lakik a zidegen. lelövöm a pojént. egy kivételével mindenkiben.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
...vagy paraziták akiknek nincs idegrendszere, és a zsákmányét használják.....elfelejtettem a novella cimét ,jut eszembe abban is beleestek csak többen........
parazita c. film? beugrik? az sem zombis, mégis ismeretlen életforma átveszi az irányítást a test felett...
Red Platen(2000) + Invasion(2007)= The Last Days On Mars
Miért volna feltétlenül zombihistória? Lehet hogy azok az organizmusok értelmesek, kedvesek és okosak. És mondjuk szeretik a Jazz-t.
nimfas, bvalek titeket csak sajnálni tudlak...ilyen kevés képzelõerõvel az életetek is elég fekete fehér lehet
aha...hát,persze...hihető volt
akkor idézek:
"lezuhan egy magaslatról és meghal - a testét pedig éppen az ûrhajósok által felfedezett létforma éleszti fel, s veszi át fölötte az irányítást."
Nekem ez kb azt jelenti, hogy meghal, majd feltámad és nem önmagát irányítja... ergó élõhalott.... (Zombi)
"lezuhan egy magaslatról és meghal - a testét pedig éppen az ûrhajósok által felfedezett létforma éleszti fel, s veszi át fölötte az irányítást."
Nekem ez kb azt jelenti, hogy meghal, majd feltámad és nem önmagát irányítja... ergó élõhalott.... (Zombi)
hát én zombikról nem olvastam egy betüt sem, de még utalást sem láttam...
az az unalmas, hogy még le se forgatták a filmet, egyesek máris leunalmasozzák.
Már megint ûrzombik, unalmas <#unalmas>#unalmas>
Általános relativitáselmélet kézikönyv: http://valek.webs.com/ chatszoba a Freenode-on: #generalrelativity