10
-
#10 Négyesfogat
mellesleg így első olvasatra a film sztorija erősen hajaz a Végtelen határok egyik részére. azt hiszem ott is mars volt, de senki nem halt meg csak kiesett nekik az idő, aztán hazaindultak és végig egymást cseszegették, hogy kiben lakik a zidegen. lelövöm a pojént. egy kivételével mindenkiben. -
Merces #9 ...vagy paraziták akiknek nincs idegrendszere, és a zsákmányét használják.....elfelejtettem a novella cimét ,jut eszembe abban is beleestek csak többen........ -
pokolfiu #8 parazita c. film? beugrik? az sem zombis, mégis ismeretlen életforma átveszi az irányítást a test felett... -
KillerBlue #7 Red Platen(2000) + Invasion(2007)= The Last Days On Mars -
endrev #6 Miért volna feltétlenül zombihistória? Lehet hogy azok az organizmusok értelmesek, kedvesek és okosak. És mondjuk szeretik a Jazz-t. -
#5 nimfas, bvalek titeket csak sajnálni tudlak...ilyen kevés képzelőerővel az életetek is elég fekete fehér lehet -
nimfas #4 akkor idézek:
"lezuhan egy magaslatról és meghal - a testét pedig éppen az űrhajósok által felfedezett létforma éleszti fel, s veszi át fölötte az irányítást."
Nekem ez kb azt jelenti, hogy meghal, majd feltámad és nem önmagát irányítja... ergó élőhalott.... (Zombi) -
pokolfiu #3 hát én zombikról nem olvastam egy betüt sem, de még utalást sem láttam... -
brueni #2 az az unalmas, hogy még le se forgatták a filmet, egyesek máris leunalmasozzák. -
bvalek #1 Már megint űrzombik, unalmas