10
  • uv
    Négyesfogat

mellesleg így első olvasatra a film sztorija erősen hajaz a Végtelen határok egyik részére. azt hiszem ott is mars volt, de senki nem halt meg csak kiesett nekik az idő, aztán hazaindultak és végig egymást cseszegették, hogy kiben lakik a zidegen. lelövöm a pojént. egy kivételével mindenkiben.
  • Merces
    ...vagy paraziták akiknek nincs idegrendszere, és a zsákmányét használják.....elfelejtettem a novella cimét ,jut eszembe abban is beleestek csak többen........
  • pokolfiu
    parazita c. film? beugrik? az sem zombis, mégis ismeretlen életforma átveszi az irányítást a test felett...
  • KillerBlue
    Red Platen(2000) + Invasion(2007)= The Last Days On Mars
  • endrev
    Miért volna feltétlenül zombihistória? Lehet hogy azok az organizmusok értelmesek, kedvesek és okosak. És mondjuk szeretik a Jazz-t.
  • tmk
    nimfas, bvalek titeket csak sajnálni tudlak...ilyen kevés képzelőerővel az életetek is elég fekete fehér lehet
  • nimfas
    akkor idézek:
    "lezuhan egy magaslatról és meghal - a testét pedig éppen az űrhajósok által felfedezett létforma éleszti fel, s veszi át fölötte az irányítást."

Nekem ez kb azt jelenti, hogy meghal, majd feltámad és nem önmagát irányítja... ergó élőhalott.... (Zombi)
  • pokolfiu
    hát én zombikról nem olvastam egy betüt sem, de még utalást sem láttam...
  • brueni
    az az unalmas, hogy még le se forgatták a filmet, egyesek máris leunalmasozzák.
  • bvalek
    Már megint űrzombik, unalmas