1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
  • lac coo
    amúgy grafika elmegy, fizika az picivel jobb mint rF1 volt, így emlékezetből, nagy gond azzal sincs míg komolyabban meg nem csúszik, akkor szokásos ISI-s a dolog, bármit csinálok utas vagyok csak :)
  • lac coo
    Kösz !

Az a sok rate az mi a fene ?
    Valami hasonló nálam is, de állóhelyben rezeg mint a barom, mikor megyek akkor annyira nem vettem észre.
    De majd nézegetem ..

Garázsban az autókat mindig ilyen lassan tölti, be vagy csak most mert mindent frissít ?
  • Alexease

• lac coo
    Szép kínálat !!!!
    THX !
  • Alexease
    Keverek egyet a fazekban, aztan megnezem mit tehetek:)
  • Alexease
    Ez lemaradt:DDD

• lac coo
    Majd ha nagyon ráérsz tolj már fel egy shotot az FFB beállításokról, mert nekem nagyon nem megy ...
  • Alexease
    Ezt tegnap tettek ki, allitolag az osszeset liszenszeltek:) Igaz, az aruk alapjan megvehetetlenek:D
    Eddig ben t van a programban 6db utca/sport, es 6 darab F1-es ('73, '77, '88, 2010, 2011, 2012).

A '73-t multheten oda adtak ingyen, a '77-es meg elerheto. A '88-as k*rv* draga, a tobbi (uj F1-ek) meg nem erdekelnek:P
    A sportautok darabja 2–3000 pont, az meg kivitelezheto;) Kiveve az F1-LM-et, az draga:)))
  • Alexease
    En ki tudtam, kapcsolgatni, szerencsere van ra minden allitas.
  • Alexease
    Igen, lehet, a kontrollernel rendelj hozza valami gombot;)
    Sajnos a FOV csak menubol (aka rF):)
  • lac coo
    Hát én nem tudom beállítani ezt az ffb-t, rezeg ha kell ha nem :))))
  • lac coo
    Üléspozíción lehet valahogy állítani ?
  • Alexease
    Ha irtam is valamit, akkor biztos nem azt hogy lesz, hanem jo lenne ha lenne:DDD
    Ha lenne valami, akkor valszeg ISI engine, vagyis rF2. De az meg onmagaban is futurisztikus, meg az ISI sem tart sehol:D
    Atallniuk sem lenne egyszu.
    Ha mar engedne egy kormany plugint (pl. rF1-es RearFeel), mar jobb lenne a helyzet.
    Grafika, hang, idojaras ehhez valahogy nem erdekel:)
    Lehetne szuper gumi is benne, de minek, a jatek menet azt sem indokolja;D
  • Alexease
    De szerintem, akinek az autoszim a hobbija, annal elfer ez az 1-2GByte plusz, ha eppen nincs mas, tud vele korozni offline es online-is (mindig van verseny – bar kicsit arkadosan toljak:P).

De ha mar fent van valakinek, az alap autoval mindig van race/event/hotlap, minden korert pontot ad (5 pont/kor), es 40 korbol mar osszejon egy masik auto (pl. az MGA amivel a videoban mentem), ami (kicsit) mas autokezeles, igy mas elmeny.

De ugyanugy 2-300 pontbo ki jon meg 2-3 Mitsubishi, a VW Beetle, a Kart, a Charger, a Lexus CT, Mazda RX es MX vagy a Toyota GT86.

Es ha eppen olyat sikerul veni, amivel hivatalos Event/Race is van, akkor azokkal is lehet pontokat gyujtogetni;)

Nem azt mondom, hogy korozgessunk-gyujtogessunk, mert annak semmi ertelme, de ha mar fent van, es ha mar neha megy vele az ember, neha osszejon egy-egy auto „ingyen”:)
  • lac coo
    Másik topikban írtál valamit, hogy lesz új ...Új engine ?
  • Alexease
    Az rF1 es a GTL kozotti erzes, kicsit erosebb kozepre huzassal/tartassal.
    En is tobbszor toroltem, mielott fent ragadt volna, foleg az iranyitas es az alap engien miatt:) De aztan a rendszer es a tartalom miatt megkedveltem:) De komoly penzt azert nem aldoznek ra:P Kiegeszitesnek jo, a tobbi melle, foleg hogy „ingyenes”. Mivel csak a korozgetesert is ad pontot, igy azokert is vettem mar 1-2 autot – ugy jobban lehet hasznalni.

Mar irtam korabban, hogy mennyire fapados es milyen hianyossagai es hiabai vannak.
  • balazsgigi
    Az autók irányítás kormánnyal milyen?
    Én többször nekifutottam már,de csak az alap Lancer-el,aztán abbahagytam,mert nem nagyon tetszett az irányítása.
    Valahogy nem bírtam megszokni,akárhogy is állítottam.
  • Alexease
    Es ha mar „ott voltam”, mentem egy kort:)

• Alexease
    Lehet hogy nem nagyon piszkalnak bele az alap rF1 engine-be, de azert nehany dolggal megprobalkoztak:) Van ami (a lehetosegekhez kepest) teljesen jol sikerult;)

• Alexease

Sokfele oval palya van: oval, tri-oval, d-oval, quad-oval, es persze short, speedway, super speedway stb.:) Ezeken belul is, akar kanyaronkent, mas-mas kanyariv es dolesszog.
  • Alexease
    Az itteni online versenyek mas teszta, eleg arkados, tornek zuznak;D De elengedve oket lehet versenyezgetni, csak rovidek a futamok.

A ciki inkabb az, hogy komoly programnak akarjak eladni, komoly nyeremenyekkel, es ilyen koritesben talaljak, engedve hogy kicsit elgagyizzak a dolgokat.

Tudom, hogy engine korlat, de legalabb lenne Pro resz, vagy az Advanced-et allitanak be ugy, hogy nulla segitseg es kotelezo cockpit (sajnos apedal/valto kulonbsegekkel nem lehet mit kezdeni).

Ott sem jutnek be z elso 10–20-ba, de legalabb erzesre nem lenne ennyire komolytalan. Igy semmi indittatasom nincs, hogy tobbet fizessek erte.

Az iR-ert szivesen fizetetk, es bar tudom, ott is megtesznek mindent a leggyorsabb korroket, es ott is csak futottammeg kategorria vagyok, de legalabb az van annyira korlatozva, hogy komolyabban tudjam venni (igaz a ketpedalozos-pillangozos agyrem ott is megvan, de azzal nem lehet mit kezdeni).
  • lac coo
    Ovál pályából hogy lehet kedvenc ?? :))

Az mind egyforma , nem ? :)Szép plakátok vannak ...? :D
  • lac coo
    Én már hozzászoktam ehhez .:)
    Ahol normálisan mennek ott is csak közepére vagyok jó, a legjobb esetben :DDD

Egy-két autó mindig akad akivel tudok versenyezni, többi meg mit érdekel engem elöl mit csinálnak ...:DDDD
  • Alexease
    Az igazabol hasznalhatatlan, nem foglalkoztam vele.
  • Alexease
    Nem mintha barmi eselyem lenne ezzel a programmal valamit nyerni (a teszt vezetes es hasonlok nem is erdekelnek), de itt egy pelda, mennyire el tudja venni a kedvet az embernek a masok altal megtalalt kiskapuk es/vagy az extremitas es/vagy a program hiba:D

Phoenix Challenge, 20 kor, Charger R/T, fix setup, allorajt. Egyik kedvenc oval palyam.
    Az elso helyezett leggyorsabb kore majd' 5 masodperccel jobb mint az enyem! LOL! Nem 5 tized, 5 masodperc:) Egy 30 masodperces oval palyan:D
    De allohelyzetbol is majd' 1 masodperccel megy jobbat mint az en leggyorsabb korom:))))))

Es sajnos a legtobb versenyen hasonlo aranyok vannak. Es en csak az Advanced-del megyek, mert az az allattiak full arkadok lehetnek;D Sajnos az Advanced-hez is engednek minimal segitsegeket es barmilyen nezetet.

De ahogy elneztem a listat, sokan jol kijonnek penzugyileg a dologbol, mert mind a harom Event-en letoljak az extra idejuket, ami az elso 1-2 helyre jo:)

Mondjuk a pCARS hotlap nyeremeny nevetsegesebb volt, mert azt valoban szimnek akarjakl eladni, jo fajta kormanyt lehetett nyerni, es az elso X helyezett full arkadban tolta, kulso nezet, gamepad, full segitseg es ami kell;D
  • lac coo
    Ideje lenne ...
    Azt a torrent pakkot én is leszedtem, de hát az nem sok mindenre jó ....
  • Alexease
    Keszulnek hozza dolgok, az ISI forumot erdemes nezegetni. Van mar ket tucat alpha/beta/wip, de azokkal nem foglalkozom.
    Szerencsere ami keszul, ugy nez ki jo lesz, igenyes, mar majd 1 eve nyomjak oket. Talan fel ev mulva egymasutan jon jonehany normalisabb, es utana folyamatosan.
  • lac coo
    De mindegy rF2 nem azért szeretjük. Csak lenne hozzá egy pár tucat normális pálya !!! :)))
  • Alexease
    Lehet hogy ingyenes modderekkel csinaltatnak minden tartalmat, de azokbol is csak a nagyon ingyeneseket talaltak meg:D
  • lac coo
    Azt mondom én is...asszem :)))))
  • lac coo
    rF2 -ben a kedvencem a Clio műszerfalán a bénán benyomorított lámpák, jó ideig azt sem tudtam azok mik :))) Nem fért be normálisan kicsit nyomorgattak rajta azt jóvan :)))
  • Alexease
    Eppen forditva ertette:) Azt szeretne, hogy ne 900 fokot hasznaljon a kormanyabol, de az SRW-nel ilyet nem lehet (csak prifiler piszkalassal).
  • Alexease
    Sajnos ez a legregebbi, legeredetibb rF1 engine alap, ebben nem lehet kormanyszoget (elfordulast) allitani, foleg nem autonkent;D

Korabban irtam, hogy ez a resze sajnos bena, de legalabbis erosen idejemult:/ Plusz az alapbeallitasok miatt id idegesito:/

Ennel mar az is pozitiv, hogy driver/profil piszkalas nelkul be lehet (ugy-ahogy) allitani hasznalhatora. Az hogy annyit forduljon mint az igazi es/vagy szinkronban legyen a ket kormany, teljesen futurisztikus:DDD
  • lac coo
    Hát ha nincs más módja miért lenne ostobaság. az ilyen veszett gyors autókat szinte lehetetlen 900 fokon vezetni .
  • lac coo
    Kintről jól mozog az ablaktörlő, az is valami ! :)))
    Konkrétan abban csak baltával faragott van, bár ahogy eszi a gépet nem is kell jobb :)))
  • Alexease
    Igen, abban van 1-2 baltaval faragott model:)
    De olyanokon jobban kiakadtam, hogy honapokig (evekig?!) csinalnak valamit, es a valszeg agyon tesztelt auto hatso lampaja fel meterrel hatrebb vilagit;) Vagy a funkciojaban nem mukodo ablaktorlo mozog, de tobb meterre az autotol, valahol a levegoben, idiotan;D
  • tutuhawer #50
    A kormányt be tudtátok állítani mindig, mindegyik autóhoz? Úgy értem, Audi R8-at vettem, és gondoltam magamban, minek forduljon az én kormányom 900 fokot, ha az audi meg nem. Más játékokban úgy olvastam, automatikusan beállítja a játék az aktuális autóhoz, de itt nem. Ostobaság mindig a logitech profilerben átállítanom az adott autóhoz a kormány elfordulását?
  • lac coo
    Lancert néztem annak teljesen jó a fülkéje .
    Mondjuk rF2 elvileg új cucc, mégis abban vannak a legcsúnyább modellek :))
  • Alexease
    Igazabol a SRW-en is eleg jol osszerakjak az autokat, de sajnos a regi shaderezes es bevilagitas miatt sokkal gagyibbnak tunnek mint amennyit a modellek megerdemelnenek.
    Kar erte, bar azelott egyebeket is kellene javitani es potolni;)

• Alexease
    Uj auto:)