1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
  • Timbu
    Ahogy nézem, nem túl nagy a pályaválaszték. Ráadásul e kevés között is csak pár (híres) európai helyszín található.
  • lac coo
    Na, a 100 az jó abban most valahol benne voltam :)))
  • Alexease
    Talan jobb/igazsagosabb lenne egy olyan rendszer, ahol az elso 3-at kevesbe dijaznak, es inkabb az elso 20-50-100 kapna egyforma osszegeket, esetleg csak kreditet (100-500 kredit).
  • Alexease
    Azert ilyen sok, mert minden event-bol harom fele van: Amator (sok segitseg), Intermediate (kozepes segitseg) es az Advanced (minimal segitseg). A profilodnal tudod beallitani, hogy melyiket akarod hasznalni.
    48 az osszes, talan 12 az Advanced.

Persze, aki toppon van, az mind a haromban megfutja a legjobb idot;)

En total eselytelen vagyok. Probaltam gagyi stilusban (ket pedal + pillango + eroltetes), de ugy is masodperceket kapok;)
    Akkor inkabb normalisan elvezetbol autozom, s ami kell megveszem vagy osszegyujtom a pontokat.
  • precise
    Fú én nem láttam ennyi eventet, jobban kinyitom a szemem. Jaguár listán láttalak.
  • Alexease
    Es meg mindig erdekes, mennyi penzt osztogatnak szet. Most 48 event fut, a nagyresze dijazos, kivancsisagbol oszeszamoltam: ~900$ :)
    Es sokan vannak, akik sok Event-en indulnak, tobbnel a toppon vannak, es persze mindharom nehezsegi szinten. Darabjan 30-60$-t kaszalnak:D
    De vannak az 5000$-os futamok is, azt is kifiztetik, sot meg az embereket is kiutaztatjak USA-ba.

Remelem lesz penzuk liszenszelni az rF2 ebgine-t is:P
  • Alexease
    Nekem is csak sokadszorra maradt fent a gepen;) Ket hetente tolnak valami update-et, bar hatalmas fejlesztesek azert nincsenek, de legalabb foglalkoznak vele.
    A gyokerei ellenere elvezetes vele korozgetni, bar ehhez kellettek a plusz autok is.
    Igazabol teljesen fapad, semmi sincs bebbe amit egy modern jatektol elvarna az ember:D
  • precise
    Na, ma én is felraktam kb 5x-e ezt a gémet. Mintha jobb lenne mint régen, elvoltam ma vele pár órát. ffb inkább érdekes mint, jó de legalább jobb mint CARS... :)
  • tutuhawer #118
    Beszarás, mennyi szakkifejezés van itt, meg mennyi info... én meg nem értem, miért maradok le karthikeyani szinten a hot lap eseményeken... Igaz, nem is tudok játszani normálisan a netem miatt vagy már én se tudom, mi miatt , de akkoris... nem semmi, mennyi tanulnivaló van. Single playert tudtam játszani amatór kormánnyal évekkel ezelőtt és nem is gondoltam volna , hogy még fájlok szerkesztése is , meg még ennyi okoskodás is kell a jó teljesítményhez. Remélem, sok új okosságot írtok ide, mert még kb 3 hónap, amire tudok normálisan játszani a játékkal, addig "join timed out" meg "lost connection to server" meg durva laggolás az osztályrészem :(
  • lac coo
    Hogy mi van a tükörrel ? :)
  • Alexease
    Igen, valszeg a PLR-ben van beallitva valami altalanos idore. Nekem nincs vele gondom.
    Sajnos a virtualis tukor is ott van, es menubol nem lehet allitani, es a legtobb cockpitben a rendes tukor hasznalhatatlan. Ami alapbol lenyegtelen, meg AI-nal sem izgat (:D), de online gazos, ott sajnos marad a motorhatzteto nezet:/
  • lac coo
    Jah közben azokat belőttem, kuplungot is féket is .

A váltási idő az fix, még ha kézzel váltok akkor is ?
    Valami Audit néztem és ha gyorsan váltok előbb végzek vele, még üresben adok gázt :)))
  • Alexease
    Ha az en INI-met hasznalod, akkor azert olyan a fek, mert nalam 0-ra vannak allitva a pedalok erzekenysegei:)))
    Tedd vissza 50-re, ott lesz linearis.
  • lac coo
    A fék még fura nekem mintha csak a közepétől fogna pedig nulla a holtjáték ..

Amúgy valaki mutassa már meg ezeket a fülkéket ISI-nek ! :DD
  • lac coo
    Hát jobb mint az enyém volt :)))
    Néhány rázkódást levettem belőle...
  • Alexease
    Az FFB azert is furcsa, mert van egy kis felreertes/ertelmezes a menuben;)
    A Steering Force igazabol (az .ini alapjan) az Exponent, vagyis az FFB erzekenysege es nem az ereje.

De vannak uj SRW FFB ertekek is, pl.:
    FFB steer force prediction="0.00000" // FFB joslas
    FFB steer force max change="100.00000" // FFB frissites 1/s
    FFB steer force neutral range="0.01500" // az FFB kozepetel szamolt neutral ero

Vagy regiek, ami kicsit jobban.mashogy mukodik:
    FFB steer force grip function="0.75000" // Minnel kissebb, annal kesobb erezni a tapadasvesztest
    FFB steer force grip weight="0.75000" // Az FFB eroben mennyi legyen a gumitapadasa
    FFB steer force grip factor="0.75000" // Az FFB eroben hany szazalekban szerepeljenek az elso gumik tapadasa.
    FFB steer front grip fract="0.25000" // plusz tapadasvesztes effekt
  • Alexease
    A Controller INI piszkalhato, probald ezt: SRW_LogitechG25_Alexease.zip

Ide: c:\Users\TE_NEVED\AppData\Roaming\Simraceway\USERDATA\CONTROLLER\

A jateban a SETTINGS/CONTROLS/MAPPING, es a PRESET es a SAVE LOAD mellett tudod utana listazni es betolteni.

Ha valamit allitani akarsz benne, akkor mukodik az ALT-TAB, szerkeszt, vissza, LOAD, teszt;)

DE NE MENTS RA, mert akkor lekodolja! Piszkald ha kell (a 900 fokos kormanyfordulas be van allitva!), utana mentsd el mas neven!
  • Alexease
    Nekem van par autom, eleve megvettem a 10$-os 25-os pakkot, plusz azota pontobbol vettem meg joparat:)
    Eddig mindegyik auto tetszik, egyszeruen elvezetesek;)

Ha en is toppos hotlapos lennek, mint joparan a jatekban (sok Magyar van a listak elejen), havi +100$-okat lehet osszelapatolni:D

Bar nekem jo igy is, elvezetbol autokazom, ami kell es megeri megveszem vagy osszejon pontokbol.
  • lac coo
    Mondjuk így hirtelen pillangóval meg autókuplunggal próbáltam csak, nincs felszerelve a váltó, de h-val kikapcsolódnak ezek a vackok ( lift, blip ...) ?

Itt nincs prl , meg controls amit piszkálni lehet ?
  • lac coo
    Vettem pár autót, utcai verdára vágytam már, a Golfot ki is próbáltam, atom zsír ! :DDD Teljesen jó !!! Így visszaemlékezve, szerintem rF1-ben is nagy ritkaság volt az ilyen szépen viselkedő autó ....
    Csak az ffb fura meg jó lenne ha a játék kormánya annyit forduljon mint nálam...
    Lift , blip kilőhető valahogy ?
  • NIBI
    Az a izgalom. :D Én nagyon utálom ezt a 8-15 indulós futamot... :S Jó persze quick race-en a sok balfékkel a 8 is sok... Ez ellen találták ki a skill-t ami nem működik.
  • lac coo
    Ez tipikus ISI engine tulajdonság ...:)
    40 ember =roncsderbi ! :DDD
  • NIBI
    Más játékban is így van, nem csak rF-ben. Viszont ez kockázatos mert a mögötted jövök tuti letarolnak. :D A gumit meg kinyírod... de szerencsére ez nem kezeli olyan komolyan mint iRacing/rF2. :) Na majd ott egy ilyen nagy gond lesz. :)
    Bajnokságot nem terveznek SRW-sek? Mindig csak 1 futam lesz? Én először nagyjából átolvasva a pontrendszert, azt hittem, hogy minden futam pontját összeszámolják, azaz mint egy bajnokságban. Persze ehhez nem ártana sokkal több ember akik indulhatnak vasárnap, és attól még maradhat pénzdíjas 1 futam. :) Ilyenekről nem tudni valamit?
    Ezzel nagyon meg lehetne fogni engem. :) Feltéve hogy beférek a top 30-ba. :D Na ezért is rinyálnék a több versenyzőért... :) Kevés az a 15-15, micsoda verseny az, ahol 40-en állnak rajthoz egy szerón. :D Na az mán versenyzés. :D
  • lac coo
    Ezen a BMW Procar-on elég jól működik a régi rF cucc: megforgásnál (gyorsításkor ...) szinte mindig a padló fék hozza vissza, más semmi nem használ :D
    Kis nosztalgia ... :DDD
  • Alexease
    En multkor 10$-ert megvettem a 25 autos csomagot kezdesnek, es azok alapjan amit eddig probaltam, szinte az alap auto a „legegyszerubb”. Persze a tobbi sem ultra-szim, de jobban tetszett.
  • balazsgigi
    Na ennek is tetszik az autó viselkedése.
    Egyre jobban bejön így már a játék.
  • balazsgigi
    Köszi,ezt nem tudtam!
    Viszont vettem tegnap egy Golf-ot,és valahogy jobb az irányítása a számomra,a műszerfal viszont ég,és föld az alap autóhoz képest.
    Persze az utóbbi javára!
    Meg is nézem ezt a BMW-t.
  • Alexease
    Akinek csak az alap program van 1 autoval, es kivancsi mas autokra, az keddenkent tud tesztelni, akkor van teszt es 50%-os nap.
  • Alexease
    Ma ezt lehet ingyen tesztelni vagy felaron megvenni.

• NIBI
    Jobb? Mi gondod van vele? :)
    Szerintem jobb mint az alap rF (azzal sose voltam kibékülve), kivéve az FFB nem állítási lehetőséget. :D
    Az RPM mutató meg szerintem bazi jó Alex. :)
    És szerintem fizikában is veri az rF-et... Valahogy olyan más/csúszósabb, messze nem hardcore, de én nagyon élvezem. Pláne hogy a 3 monitort jól kezeli, és azóta újra megszerettem a versenyzést. :)

Ja és Alex ezek a képek jók, itt a kormány érzékenysége 50%-on van ami ugye a lineáris kormányzást jelenti. Sajnos láttam már SRW fórumon 100%-ra húzott értékeket... Biztos frankón lehet azzal menni, pláne ha nem 900 fokos a kormány. :D
  • balazsgigi
    Aha,köszi!
    Újrapróbálom,csúszkálok a Mitsubishi-vel!:)
    Szerintetek melyik autóra gyűjtsek,aminél jobb az irányítás?
  • Alexease
    Nyolcadik eves a cucc, vagyis nem fiatal;) Ha a fizikat nezzuk, amin minimalisan valtoztattak az rF1 elodeihez kepest, akkor mar tobb mint 12 eves:D

Persze az is sokat szamit, ki mit rak ossze belole. Az SRW nem eroltette magat, hogy a szimulacio fele doboritsa, de bevallottan sem az volt a cel.
  • lac coo
    Vessetek meg, néhány éve isten volt nálam az rF1 engine, de most már valahogy nem az igazi, finoman fogalmazva ....
  • Alexease
    Talan nagyobbra vettek az utkozesmodelt, nem tudom, de en is akadtam mar fel eleg furcsan;) Foleg ovalon. Felmaszott az auto a fuggoleges falra, vegig a keritesen, aztan kiestem a nezok koze. Visszajonni mar nem tudtam:D
  • lac coo
    Ütközésben elég érdekes ... Kb 40 centivel mentem el egy fal mellet, rommá törte az oldalát :)))
  • Alexease
    Mivel a hivatalos futamokhoz ok inditjak a szervereket, valszeg naluk van a problema. Minden masik jatekos ki-belepesenel eleve megakad, de lehet hogy az is szamit, ha valaki csak kintrol lekeri az eredmenyt vagy valami hasonlo szerver eleres.

A hivatalos idokhoz tartozo replay es hotlap letoltese a ghost-hoz jo otlet – lenne. Kiprobaltam egyet kettot, de altalaban az volt a gond, hogy az elso 2-3 kanyarig szinkronban megyunk, utana az uridos-hotlapos autoja kanyaronkent elore teleportal;) Ugy nehez utolerni:)

Sajnos az ISI net-kodja sose volt technikai csoda;) Eleve nem birt sok embert, de a ki-belepegetes is mindig gond volt. Igy hogy ra van fuzve egy realtime rendszer, ugy nez ki megjobban akadozik.

Sajnos ezekkel a dolgokkal (docogos online; inkorrekt idok; segitsegek az advancedben is; nincs tukor a cockpitben; regi-barkacs ffb es kontroller konfig; kicsit arkad-szeru default setup-ok; nincs normalis idokijelzes; nem lehet onboard-rol kapcsolgatni a HUD-ot, foleg a jobboldali bazinagy muszert, amitol a falnak megyek, annyira utalom:DDDD; stb.) erosen romboljak a program szinvonalat.
  • tutuhawer #90
    a proahrdver fórumban is akadtak gondok a force feedback beállításával stb stb. Én is csak próbálgatom... A sokfajra beállítási lehetőség közt meg kicsit elvesztem angoltudás ide vagy oda... Advanced módban a segítségeket én se értem... oda nem tennék semmiféle asszisztot.
    A laggolás meg egyéb trükkök probléma nálam is. Addi nem versenyzem, be se lépek. Előrefele laggolok egy nagyot néha, és fals eredményt kapok. Példként mutatom

5 körönként mintegy jóváírta az internetkapcsolatból származó hátrányomat a játék. az internet a legnagyobb DIGI, az mégse lehet gond. Valami egyéb gond lehet, de a lényeg, hogy fals az eredmény. Bármely más pályán is kaphatok így egy téves szektoridőt, ami szétbassza az egész kört. Ki tudja, hol kell még gyorsulni, hol volt lagg...?
    Más játékosnál is volt ez gond a fórumban, és más magyar játékosok is panaszkodtak hasonló gondokra...
  • Alexease
    Nem tudom. Lehet hogy bug:P
    Felul az FFB Effects/Type reszt probalgattad?
    En vegigteszteltem sokmindent, de sokkal jobb nem lesz:D

Behivja az alap rF controller config file-t, de mentes utan ismet lekodolja. Nem volt idom piszkalni, de az rF1-bol kiindulva, nem lenne nagy kulonbseg. Talan meg a RealFeel plugin, de azt meg nem probaltam (bar ketlem hog yfutatja:P).
  • Alexease
    A Rate gondolom a billentyuzethez kell.
    Elfogadhatoan toltoget, gondolom a frissitesed miatt (volt) lassu.

Kicsit driftesebb, tapadosabb mint az alap rF, azert irtam hogy olyan rF-GTL stilus.

A keszitok sem vad szimulatornak terveztek, hivatalosan szimulator(szeruseg) MINDENKINEK, minden kontrollerre;)
  • lac coo
    Én a steering vibration-t csak 100-ra tudom lecsökkenteni !!!
    Mitől lehetnek ezek a különbségek ???