1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
-
#166 Hát azért a Mini fékelosztása kicsit vicces, azonnal keresztbe áll ha csak hozzáérek :))))
A Mito kb olyan autó mint az enyém, de ég és föld, ebben úgy túrja az orrát mint valami rossz 120-as Skoda. Valóságban egyáltalán nem alulkormányzott, Sőt !!!!Olyan még nem volt, hogy az orrát túrta volna valahol ahol túl gyorsan kanyarodtam, de simán elindul a hátulja , elég szemétláda ....
Szóval szerintem is hiba a dolog. Főleg hogy egy EVO túrja magát előre az vicces ....
-
#165 A setup kerdes nem azert izgat, hogy elorebb legyek, mert a tapasztalatok alapjan akkor sem lennek elorebb (pl. iRacing, ott azert korrekt a rendszer);D
Hanem azert, hogy Event-eken is elvezzem az auto kezeleset, ne kelljen bosszanto aprosagok miatt kuzdeni vele.
A penzt csak autovasarlasra vagy fizetos Event-ekre tudod felhasznalni. -
#164 Az elso nehany (5–10) helyezett dijazasa ilyen rendszerben nem mukodik, kicsit igazsagtalan.
Egy igazi versenyben (mindegy milyen sport), elvileg minen indulo azonos feltetelekkel kuzd (tehetseg, tudas, technika, szabalyok stb). Vagyis logikus, hogy barmennyi indulobol az elso nehanyat dijazzak.
De itt kulonfele tehetsegu, szabaduideju, technikai felszereltsegu jatekosok vannak, egyelotlen feltetelekkel (segitsegek, nezetek).
Igy egy Event 1-200 induloja sosem lesz „egyforma”, igy mindig ugyanaz a 5–10 lesz elol, akiknel minden lehetoseg-feltettel stimmel. A tobbiek csak toltelek es/vagy elvezetbol autozok;)
Foleg hogy a legjobbak mindharom nehezsegi szinten megfutjak a toppos idejuket, igy mindenhol hatra toljak a teljes mezonyt. -
#163 Setup megszokás kérdése is. Én szeretem a hátul fogó féket, azzal jól be lehet fordítani a verdát féktáv végén. :D
Gondolom az egységesítés miatt választották a fix setupot, de akkor még tán nem tudták, hogy nagyon sokan bugosak, meg előre fognak lagolgatni, szóval a legkisebb probléma az, hogy ki milyen setuppal tolná... :D
Sok értelme amúgy sincs, mert akik droidok, azok setup nélkül is azok maradnak. Akik meg fel sem érnek hozzájuk na azokon segítene a setup!
Szóval ez van, Igazából én is élvezem a versenyzést, de kb semmi másban nem jó... Pedig ebből nagyobb dolgot lehetne csinálni mint iR-ből! De így soha fel sem érnek marketing szempontból sem hozzá... Pedig ÓRIÁSI van ebbe még! És ahogy osztogatják a zsét... nem hiszem hogy pénzügyileg gondjaik lennének. Amúgy a nyert lóvék csak autók vásárlására használhatók? Tehát csak progin belül? Vagy levásárolhatom utalványként a Tescoban is? :D
Majd kipróbálom az FFB fájlod, köszi előre is. :) -
#162 Azt mindig allitanom kell, alltalaban max-ra, mert 900 fokon hasznalom a kormanyt (driverben nem fogom emiatt atallitani), es az alap beallitasok alapjan, szerintem szokas szerint ezt is 360 fokra lottek be (olcsobb kormanyok es a gamepad-ek miatt).
Az alul kormanyzottsag termeszetesen auto fuggo, es nem tulzo hiba a programban. De erezhetoen szandekos, a korabban irt egyszerubb felhasznalas miatt (kontrollerek, segitsegek).
De „rendes” felhasznalasnal, autotol fuggoen, vannak azert gondok. Pl. a neha tulzottan hatra tolt fekeroelosztas es a haraposra allitott diffi fektavon azonnal blokkol es eltekeri az autot. Ami gondolom segitsegekkel (foleg ABS es TC) nem lehet gond, foleg nem ket pedalozassal, amivel kontrollalhato a nyomatek es a diffi zaras/nyitas.
Ami idoben sokat szamithat, mert van ahol bo 2 masodperccel mentem jobb idot „fun driver” stuilusban (pillango + ket pedal);)
Ha engednenek nehany dolgot allitani az auton (ccsak fek+diffi) es bovitenek a djijazasi listat (az elso 20–30 nyerne, de sokkal kissebb osszegeket vagy inkabb Cr-t) vonzobb lenne a dolog. -
#161 Nagyon sok autónál lehet steering lock-ot állítani. Sőt szinte az összesnél, az alap Micsut kivéve. Ti nem szoktátok állítgatni? :)
Mondjuk ami alulkormis, az építéséből adódóan alulkormis marad bármit is állítasz, de azért a SL enyhít a jelenségen. :) -
#160 szerintem is király menni a géppel, tetszik. Aki meg tuda ülni, annak a skillje is megy feljebb rendesen, gondolom. Szóval frankó a gép - már amikor tudok játszani normálisan. -
#159 Ma jelent meg 2 dolog, ami valszeg nem annyira nepszeru, de nekem tetszik;)
Uj palya, Kentucky, ami oval, igy valszeg soksknak felesleges:D
Uj auto az Asphalt Modified, ami gondolom az SRW-sitett Modified;) Formara eredeti-szeru, de teljesen szimetrikusnak tunik.
300 kredit, annyit meger, foleg hogy a keddi Jaguar vetelbol maradt valamennyi, es es a hetkozbeni autokazasbol osszejott meg egy keves.
-
#158 Ez jo verseny lehetett, 67-en indultak, abbol 50-et dijaztak:)
https://www.simraceway.com/online_racing/2155?locale=en&page=1 -
#157 Csak utcai autókkal megyek, azokon meg amúgy sem lehet semmit állítani . :)
-
#156 Ha Event-szervereket ok inditjak, gondolom nem nyultak hozza a net-kodhoz, igy hagyomanyosan kommunikal, realtime kuldi az adatokat es naluk szinkronizal. Vagyis nem a kliens gepen szamol, ment, ellenoriz, es csak az eredmenyt kuldi at. -
#155 Az alulkormanyzottsag valszeg a gumiproblema (regi, nem az igazi, tukrozos stb.) miatt lehet, es kicsit azert mert mindenkinek jatek (mindefele kontrollerre es segitsegekre). Kellett talalni egy mindenhol hasznalhato dolgot.
Valszeg ezt ellesulyozza, hogy mig a gumik ugy-ahogy alulkormanyzottak, addig az auto egyensulya (fekero elosztas, merevites es diffik) kicsit tulkormanyzottak.
De osszessegeben nincs vele gondom, az alaphoz kepest elvezetes, teljesen jol megoldottak.
Csak azt sajnalom, hogy legalabb a fekrot es diffit nem lehet allitani a hotlap-okhoz, hogy normalisabban lehessen vezetni. Majd irok nekik:DDD -
#154 sikerült leszednem a replay-t, úgy van ahogy mondat, bugos az egész.
Lemérve stopperral nagyjából tényleg 58 mp alatt ér körbe, de van benne 5-6 10 méteres teleportálás kanyarokban, amit persze nem követ az óra, az idő nem ugrik előre :)))) -
#153 Jah sierra elég jó lett. Gumik sokkal jobbak mint rF1 -ben, azt tuti piszkálgatták ...Csak picit alulkormárnyozottnak érzek minden autót benne . -
#152 Az a listazo resz a jatekban kicsit bugos;) En alul szoktam nyomkodni a tovabbot, azzal felul is be szokott tolteni nehanyat;)
De ha mukodne, jo talalmany lenne. Replay-t es Ghost-ot is lehet tolteni, es az alapjan menni.
De valami egyeb bug is van, valszeg szerver szinkronizalas (talan az ilyen durva idokulonbsegek is abbol adodnak), mert a betoltott ghost-okban (foleg a topposokban) kanyaronkent 1-1 masodpercet elore teleportal a betoltott ghost;DDD -
#151 Nem tudom, mindenhol ez van;) Megyek nehany kort, megfutom a szintidomet. Utana lekuzdok belole 1 masodpercet. Utana mar csak tizedek ide-oda. Megnezem az eredmenylistat, es 5-6 masodperccel jobbat mennek;DDDDD
De olyan autoval es palalyan is, ami szinte vegig padlogazas:))
De a Sirrera amugy marha jo:P -
#150 Replay-t hogy lehet megnézni ?
Játékban nem tudok feljebb lapozni az első helyig, hiába nyomkodom hogy töltsön be még embereket egy idő után semmi, vagy bugos vagy nem enged odáig elmenni, mert nagyon hátul vagyok , :)
Weblapról meg szintén nem történik semmi hiába bökök a letöltésre ... -
#149 Lime Rock-on hogy a csudába lehet 0,58-at (!!!) menni sierrával ? :DDDD
Te mentél 1:04 elejét én 1:04 végét, de hol lehet itt összeszedni 6 mp-et ?? :)))) -
#148 Nincs esetleg valami virusirto, tuzfal vagy jogosultsag problema?
Lehet hogy nem tud normalisan kummunikalni a szerverrel es/vagy nem tudja irni/olvasni a Roaming (ha Win7) mappaban a dolgkokat. -
Héeder #147 Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy miért csinálja azt a játék, hogy practice-ba bármilyen autót és pályát rakok be, mindig a sonomait tölti be és ki dob a játék. De ha sonomait választok ki de nem a Lancert, akkor is az Evot tölti be. Ezt miért csinálja és mi a megoldás? -
#146 Igen, ott voltam, de most voltam annyira genyo, hogy beprobalkoztam ket padallal es pillangoval, azonnal 2 masodpercet javitottam, igy most harmadik:)
De meg van vissza 4 nap, valszeg a vegere sokadik leszek;)
De igy sajnos pont a lenyege vesz ez az egesznek, ezt az autot bun igy vezetni:/ -
#145 Meg van a Jaguar XKR 1300 pottyert;) Ez is nagyon tetszik, jo erzes vezetni. Foleg a ini-ben allitott FFB-vel. Csak ugyanaz a baja, mint a legtobbnek: a default setup „mindenhez” van, igy (nekem) kicsit hatul van a fekero elosztas, eros a feknyomas, es kemeny a hatso diffi (vagyis fektavon keresztbe all):D Pedig ez „egyszerubb” auto, mert eredetileg automata/pillangos. De meg igy is szivacs;) -
#144 -
precise #143 wow. Egyszer toltam Dale Enhardt Jr. ellen iRacingben, Star Mazdaval oválon. Ő volt az első én a második. A szél árnyék miatt a legjobb köröm jobb volt az övénél. Életem egyik legnagyobb élménye volt :) -
#142 You vs. SRW Monday January 21st with a Very Special Guest -
precise #141 Csak, hogy egy klasszikust idézek:
"rF2 engine kellet volna ehhez a melóhoz b*zdmeg" - Vincent Vega, Ponyvaregény. -
#140 Hát a 6 dollát már tényleg határeset, főleg valahogy a gyorsabb autók nem olyan jók ezzel a motorral mint a lassabb utcai kocsik .
Az meg átlagban 100 Ft-ba kerül, szóval kőrözgessen a tököm, 2000 Ft-ból vettem egy rakással belőlük :) -
#139 ide:
http://community.simraceway.com/simraceway/topics/unreleased_content_licences_list -
#138 A pályákról van hír, ide be-belinkelnek új infót, 3-at korábban twitterről. Nyár környékére ígérnek ismert EU és még további UK pályákat- Amcsi pályákra is írt példát az 'ember' nyári tervezett megjelenéssel.
A díjazásról a kredites megoldás nem is lenne rossz, meg kell fontolnom így, mit veszek meg, mert elég lassan gyűlik a pont. Befizetni meg nem tudok egyelőre :( -
#137 Szokvanyos online (szerverkereso, lobby, host) nincs. Csak a Quick Race van, amit gyakran cserelgetnek, neha tobb van belole. De sajnos rovid versenyek vannak.
Az Event-ek kozott van Challenge, ami idomero/gyakorlas es utana verseny – ha van bent valaki mas is. Ha nincs, akkor egyedul:DDD De legalabb ok inditjak a szervert;P Ha mas nem, oda lehet versenyt szervezni.
Persze az is dijazos, ott a verseny osszidejet nezik.
Meg persze van offline.
-
#136 A Jaguar amit irtam tul ocso auto lett volna mezesmadzagnak;P
Ez a 6 dollar hatareset... -
#135 Voltam 3. is, de azota eltelt nehany nap:) Es meg van 6 nap, vagyis kb. 30. leszek a vegere:D
Vannak nepszeru sorozatok, amivel mar az elejen brutal idoket mennek, es vannak amelyeken a vegen huzzak be az idoket, az egyszeru gyujtogetes miatt.
A hegyi palyan is elol voltam, de az utolso 1-2 nap 5 masodpercet kaptam, most 35. vagyok. -
precise #134 R18 lemans lesz a teszt autó. 6 dolcsi. -
precise #133 Mintha a jaguárral top 10 ben lettél volna reggel. Azóta nem néztem. Ha ott vagy kapásból 1 font. -
#132 Versenyezni hogy lehet ?
Rányomok a quick race-re , ott találok össz-viszz 5 versenyt de egyik sem jön be, plusz pont azok az autók nincsenek meg nagyjából .... Csak ez az öt verseny elérhető, vagy valahol több is ? -
#131 FFB még mindig túl erős, nem jövök rá mit kell húzgálni, de már le vettem amire gondoltam ... -
#130 Hetvegen osszejot annyi pontom, hogy megvegyem a Jaguar XKR-t, de varok holnapig, talan az lesz a Test/50%-os auto:D -
#129 A weboldalon (www.simraceway.com) a nevedre vagy a My Account-ra kattintva vannak a beallitasok. -
#128 Igen, a palyakkal szarul allnak:/ Allitolag keszul hozza Spa... -
#127 Ezt pontosan hol tudom beállítani ? Profil beállítgatós cuccot nem találtam, egyedül a settings alatt van egy nehézség állítási lehetőség, azt veteránra raktam de így is csak beginner eventeket ajánl fel .