5 milliós siker a Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD-os észosztás nélkül is megvagyok, köszönöm.
A vitatkozás valóban nem az erõsségem, abban a Maunika Show rezes cigányai is simán állva hagynak.
Én a vitában vagyok jó.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
na errõl beszélek, szerinted a cod-ban a klikkelés sebessége számít, szerintem te életedben nem voltál cod-ban semmilyen szinten, ami nem baj, nem gond, csak éppen én nem pofázok bele olyanba, amihez segg hülye vagyok...
az hogy felramboztál egy szerverre és ott tdmeztél vagy sd-éztél, az bõven nulla. még ha csapatban waroztál is az. és épp az ilyen emberkéket verik azok 40:0-ra akik egy kicsit mélyebben foglalkoztak a játékkal. az meg hogy te mit gyanítasz, az egyéni szocprobléma, én az alapján ítéllek meg, ami alapján véleményt formálsz a játékról, bõven elárulja a tudásodat. Te mi alapján ítéled meg az én taktikai szintemet? 😊
codban a jumpolás mi? jesszusom de fogalmad nincs róla...kb 1 hónapig tudnám osztani az észt neked egyetlen mapról és annak taktikai hátterérõl. volt 15 map sacc per cod.
hát igen, a vitatkozás nem az erõsséged...
MJ rulz Pink Team The Only One
Egyébként meg nekem ez kicsit kevés, tõlem lehhetél akárhanyadik egy olyan virtuális sportban, amelyben hasonló esélyekkel indusz, mint a mozgássérültek a paralimpián: ha vesztesz, ha nyersz, béna maradsz.
Ezek szerint te voltál Európa egyik leggyorsabb klikkere. Végülis az is skill. Én is kíváncsi lennék rád Battlefield-ben, remélem nem te lennél a legokosabb, legtaktikusabb porszem a hamuban. Itt nincs jumpolás meg pj, eszeveszett forgolódás és nem a gyorsaság határozza meg a skilledet, hanem hogy mennyire vagy képes csapatban játszani.
A vitatkozás...nekem sem ment sosem. 😉
egyetlen map a cod-ban igényelt kb 500wart, rengeteg gyakrolást, taktikai elemzést, összeszokást, rengeteg rengeteg órát, minden fegyvernemet lefedõ csapatot mire értelmesebben tudtál rajta játszani világszinten. persze a hozzád hasonló szinten "codozó" (szigorúan idézõjelben) játékosok generálták a csodálatos 40 nullás meccseket, amikor az ellenfél cheatel, meg a stb stb, illetve a bf playa azt hitte hogy abban van taktika ebben meg nincs.
háhogyne, biztos ezért volt hogy a bf-ben európa trónján ülõ klán átevickált cod4-be ami kb amatõr a 2-höz, pláne az 1hez képest, és európa top 1000be se fért be.
de tõlem mantrázhatod a magadét, én meg nem tudok vitatkozni 😊
end of story?
l2p
Egyébként meg kurvára nem tudsz belekötni semmibe amit írtam, szerintem inkább errõl van szó.
Ezek a dolgok alapból kilövik a taktikai mélység írmagját is a játékból.
Tuti a Westpoint-on is a CoD-ot emlegetik a kadétoknak mint a legkiválóbb harci szimulátort. <#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
Egyébként sokat játszottam SD-t, meg mást is.
muhaahhaa, cod tdm ben az volt max a poén, ha csináltam a 12,14es ratiot, nem, nem kempelve...
end of story
Azt, hogy mekkora skillbeli különbség van a 2 játék játékmenete/játékmódjai/rajongótábora között, elég egyszerûen le lehet mérni.
Felmész BF3 TDM szerverekre, egész jól megy, mindig a top3-ban vagy, örül a fejed. Elmész rush-t vagy conquestet játszani, és legelõször azt sem tudod kb. mi történik körülötted, szarul megy, a skillesebb játékosok szénné aláznak. Aztán amikor belejössz, és elkezdesz komolyabban is hozzájárulni a csapatstatisztikához, majd visszamész egy TDM szerverre játszani, nézd meg mi történik. Az, hogy szarrá vered az egész mezõnyt.
A taktikus játékmeneten edzõdött playerek sokkal jobbak TDM-ben is, mivel elég komoly situation/environment awareness-el rendelkeznek, megszokták, hogy ha szaladva próbálsz fragelgetni conquesten, az legtöbbször azonnali halálhoz vezet.
A CoD multija pedig erõsen a TDM-re épül, legyen szó bármelyik játékmódról. Nincs komoly, illetve egyáltalán nincs taktikai mélysége.
Ugye mindenki érti, hova akarok kilyukadni. End of story.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Bocs, egyikkel se játszottam, de így a kommentekbõl ez jött le. Lehet h szar, de a COD szarabb és ezzel megváltotta magát 😄
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Csak nem állva csípõbõl,esetleg állva célozva mozgó célpontot,hanem fegyvert szépen betámasztva vagy stabil fogással térdelve,és ezt is fõként lassan mozgó vagy álló célpontot lõve..😊
A COD-ban ezzel szemben ugrálva pörögve (jóformán már csak a szaltógomb hiányzik) csípõbõl,távcsövespusit szemlérántva,fejenállva is lehet nyugodt szívvel fragelni..Itt BF3-ban nem.Ennyi. Aki komolyabbat akar fegyver hatásilag menjen Arma-zni,senki nem mondta hogy olyan szintû "szimuláció" lesz, sosem volt olyan szintû a BF sorozat. Aki meg gagyibbat akar menjen COD-ozni.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Bizton állítom 4 óra multis ökörködés után, hogy nem fogsz csalódni benne.
Ne a bétához viszonyítsd, az bugos volt a javából.
Egyedül a túlterhelt szerverekkel van probléma, de már elkezdték orvosolni
Te nem a CoD-ról beszélsz egyébként?
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
P2P óta már nem csak a gyorsaság számít, hanem a ping.
( Fõleg mikor berak 150+ ms lobbiba... )
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Marketingrõl fordítva nekünk:
"Nagyon jó érzés egy félkész 'termékkel' szivatni idióta rajongóinkat és új lúzerek zsebébõl pénzt húzni a franchise-al."
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Senki sem mondta hogy szimulátornak készül,de legalább nem olyan bugyuta butított célbaklikkelgetés mint a COD,itt kell némi tudás lehet taktikázni,csapatmunkázni,és nem könnyû célozni,van a fegyvereknek valós rángatása szórása, a kilõtt golyóknak pályagörbéje,stbstb...A COD-ra ebbõl semmi sem mondható el,a fegyverrángatás csak látvány,szórás szinte nulla,mivel annyira gyenge a hitbox hogy egy félméterrel ellenfél mellé fölé lövés is találat...Az egész mutlija abban merül ki,ki a gyorsabb...
Ha már arcade jelzõt vagy még attól is gyengébbet rakunk egy játékra nos akkor az inkább a COD-ra jellemzõ...
high grafikán gyönyörû látvánnyal 30+ fps-el szágult a radeon hd3850 videokártyámon, ami azért nem semmi.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ezek szerint a Battlefield: Bad Company 2-vel még nem játszottál...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.