88
11788072641438851726.png
Hivatalos oldal | Steam oldal | Soundtrack a YouTube-on

Díjnyertes és ingyenes, maximum 8 játékossal játszható kooperatív túlélő horror játék!

Magyar szerverek:
-
  • Rocco27
    #88
    Tyűha, nem is tudtam erről, de már nagyon várom!


    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.12. 21:36:54
  • Rocco27
    #87
    Eltávolítottam mindkét offline szervert.
  • kissssss
    #86
    egy két ember igencsak nagy kreativitásról tett tanúbizonyságot :D

  • kissssss
    #85
    ezért szervert fenntartani fölösleges szerintem.
  • Rocco27
    #84
    Mert nem szeret külföldiekkel játszani.
  • kissssss
    #83
    minek van egyáltalán levédve jelszóval?
  • Rocco27
    #82
    Jagnikovics újra indított szervert ehhez a játékhoz és megkért rakjam ki a bannert a fejlécbe.
    A szerver jelszavas, melyet jagnikovics93-tól vagy tőlem is elkérhettek.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.03.28. 02:55:44
  • s1lkforrent
    #81
    Emléke szívünkben örökké él.
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.11.20. 18:41:59
  • Rocco27
    #80
    A szervert érdeklődés hiányában leállítottam. Egyre kevesebben játszanak már rajta és én is másfelé orientálódtam.
  • Rocco27
    #79
    Jól van, látom a humorérzék az megvan. Helyes.
    Amikor rendszeresrn játszottam a NMRiH-el, akkor sok nomális játékossal találkoztam, később ellepték a tizenévesek ezt is.
    Nem ismerem a Renegade X TheMatrixRen.net szervereket, én mostanában Survival játékokkal játszom általában, mint pl. Rust, 7DtD vagy Empyrion.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.09.08. 10:56:58
  • s1lkforrent
    #78
    Na elég hamar labuktam, kiderült, hogy sötétben bújkáló szerver reklámozó ellenforradalmár vagyok.
    Az persze ne számítson, hogy amely szervert pozitívan említettem az nincs már, azt sem tudom mi van velük, a Jagnikovicson meg magyarok csak elvétve fordulnak elő, ha mégis, akkor inkább a 12 éves pistike táborból, egy NMO_Broadway átvitele komoly eredmény. Bár ez általános gond a játékkal, ha valakiről kiderül hogy kb milyen idős(beírja, megszólal), szinte mindig elkap a frász, hogy a CoD átlagot alig érjük el.
    A pingre magyarázat a külföldi host, meg akár nálam is lehet gond(FTTH-val ehe, meg akkor miért mennek rendesen a US East Coast szerverek is), kedvencekbe már rég betettem, de vagy megjelenik, vagy nem(HL cuccok csak az elérhetőeket listázzák, bezzeg Killing Floor 1-ben volt rendes statikus lista), ez is lehet bug, de a szerver pop amit nem lehet tagadni, ott fent les a Gametracker banner, az nem épp azt mutatja, hogy tele lenne mindkettő.

    Ettől független nagy köszönet hogy biztosítasz egyáltalán szervert a játékhoz, ilyen modoknál a donate gomb az általában dísznek van, saját zsebből úri passzió fenntartani.

    ui: Ha reklámozni szeretnék valamit, azt valszeg nem egy döglődő fórumon tenném(szegény SG látott már jobb napokat is), és nem is NMRIH, hanem szintén ingyenes fan made Renegade X témában.
    Tényleg, próbáltátok már a Renegade X TheMatrixRen.net szervereket?
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.09.08. 10:01:42
  • Rocco27
    #77
    Nos, akkor egyenként megcáfolom a megtévesztő állításaidat.

    A keresőben természetesen megtalálni, kedvencek közé berakva pedig többé keresni sem kell azokat!
    Nekem Magyarországról is és Norvégiából is 35-40-es a pingem. Amikor 70-80 volt, akkor is tökéletesen tudtam játszani bármelyik játékszerveremen (akár másik játékban) is játszottam.
    Amúgy a szerverem külföldön és szerverteremben van elhelyezve, nem úgy mint az általad felsoroltak, melyek házinetről futottak, bár ahogy látom a Jagnikovics már végre átköltözött egy szerverterembe. A szerver oldalon 250 Mbites garantált és Anti-DDoS-al ellátott net van, hogy neked milyen neted van nem tudom, de a panaszodból itélve cserére szorul.
    A NMRiH szerver instabil Linix alatt, ezért néha kifagy nálam, de ahogy írtad Jagnikovicsnál is. Linux fut nála is. Ezért is és a rengeteg hivatalos szerver megjelenése miatt szokott kiürülni időnként. Persze rengetegen játszanak rajta és a legkeresettebbek között van még most is.

    Legközelebb, ha szervert akarsz reklámozni, megteheted azt anélkül is, hogy mást megpróbálsz lejáratni.

    Köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.09.07. 10:45:10
  • s1lkforrent
    #76
    Mely szervert vagy, vagy leginkább nem lehet megtalálni a keresőben. Ha mégis, akkor olyan vidámak a pingek, mint ruszki honból, ha az is rendben van, akkor üres. Ami általában elérhető az a [HU] jagnikovics.tk NMRIH szerver #1-#2, néha lefullad, általában alig van magyar, de elérhető, tele van, és alacsony a ping.

    Tavaly év elején szerettem a -=[HU]=- Mirage NMRIH <-> www.nihil.hu szervereket, egész jó kis magyar közösség alakult ki ott Vityo középponttal, de elhanyagoltam a játékot, és mire visszatértem már a szerver sem volt meg.
  • Rocco27
    #75
    Egy nagyon érdekes projektra bukkantam, ahol a Half Life 2 "Ravenholm" pályát portálják át a NMRiH játékba.

    A készítők tervei között szerepelnek:
    - Az összes fejezet átmentése 2 darab Objective pályába
    - Érdekes feladatok a HL2 jellemzővel és részleteivel
    - Több forgatókönyv/elágazás a küldetésekhez
    - Eredeti zenék

    Megjelenési dátuma egyenlőre még nincs, viszont kiadtak egy alfa-trailer videót és 2 darab képet:





    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.08.26. 15:46:50
  • Rocco27
    #74


    A játék egyik legnagyszerűbb tartalma, a játékban hallható zenék. A teljes album min. 9.99$-tól már megvásárolható, amellyel a készítőket támogatod!

    Bandcamp: http://levergames.bandcamp.com/album/no-more-room-in-hell-ost-volume-1
    Steam: http://store.steampowered.com/app/310660/
    iTunes: https://itunes.apple.com/album/id940907995
    YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=LKM6FA2x6_k
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.08.06. 17:42:10
  • Rocco27
    #73
    Az 1.10-es verzió megint több újdonságot és javítást fog magával hozni, bár igaz nagyon régóta halasztgatják a kiadását.

    Idézet a hivatalos oldalról, angolul, hogy mit fog tartalmazni:
    - Specular Phong support for World Geometry: In english, it means your map can finally have pretty shiny textures that have been in every game since 2011, Battlefield 3 being the most extreme example
    - Selective Fire: This has been requested for quite some time and we now have unique animations for weapons like the MP5 and M16
    - Abrasive Saw: The Chainsaw's smaller cousin, it has a lower range but uses fuel more efficiently
    - A tutorial map: This was something we wanted to get in for our initial Steam Release but weren't able to, this'll be a single player only map that teaches the basic gameplay elements to any new player in a safe environment
    - RPD: I can't really say much on that but you can view its recent progress on their ModDB page, needless to say it'll be a challenging objective map to complete
    - Suzhou: Another new objective map by billionlioe, this is set in mainland China.
    - Various map updates/fixes: We're looking into some of our older maps and are revamping certain aspects and areas. There are only so many doors you need to blow up with a random gas tank before that objective gets old!
    - Some new zombie animations: There'll be some new walks for 1.10, and if everything goes well, other things like Hit Reactions will be included
    - Crawling Zombies: These were barely finished in time for 1.09 but had some animation issues, they'll be hopefully ironed out for 1.10
    - Human NPCs: The big news post will elaborate more on them but in short, the code for them is mostly implemented and we're waiting on our artists to touch up their models

    Várjuk szeretettel!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.08.06. 00:24:03
  • Rocco27
    #71
    A játékot rengeteg magyar játékos játsza, a club27 csapatom pedig lassan 2 éve folyamatosan kínál ehhez a játékhoz állandó dedikált szervert, mely az idő nagy részében látogatottság első is volt. Jelenleg picit visszacsúszott a ranglistán, de jelenleg is rengetegen játszanak mind a kettőn.

    2015.03.27. 13:46 megpóbáltam felvenni a kapcsolatot a topik házigazdájával, de mivel lolSL lassan 4 éve nem jelentkezett be a fórumba, így a kapcsolatfelvételt és a topik gatyába rázását ezúton sikertelennek tekintem.

    Ezennel szeretném a házigazda kérelmemet nyilvánossá tenni. A kérelmet [email protected] címre elküldtem.

    Tisztelettel,
    club27|rocco
  • Rocco27
    #70
    Nos tény sokféle ember játszik ezzel, és a legrosszabb mikor túl sok zöldfülű és bamba kerül össze, a tapasztalt játékos parancsait sem tudják/akarják követni, de emellett rengeteg kíváló játékos is létezi. Nálunk volt olyan hónap mikor a legprofibbak jártak fel és zsinórban minden pályát könnyedén megcsináltunk. Ehhez persze angol nyelvtudás elegendhetetlen.

    Adminként ki szoktam rakni azokat, akik nem hallgatnak rám, mit kellene csinálni ahelyett, hogy bambán lesik a zombit egy helyben...Csak egy valós indokot kell adniuk és kispályan találják magukat.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.03.27. 13:32:59
  • kissssss
    #69
    szoktam vele játszani(egyre ritkábban) de egyszerűen képtelenség egy értelmes kört letudni mert majd mindegyik szerveren csak retardáltak és trollok vannak.

    akkor inkább visszatérek az ZPS-hez.
  • Rocco27
    #68
    Hello, látom halott a topik szóval felélesztem, főleg miután nagyon régóta - legalább másfél éve - üzemeltetünk saját dedikált szervereket ehhez a nagyszerű játékhoz és az idő nagyrészében látogatottságban elsők voltunk.

    club27 team - https://club27.eu
    No More Room in Hell szerverei:
    Objective: 94.23.229.222:30005
    Survival: 94.23.229.222:30006

    Üdv,
    club27|rocco

    Ui: a játék rengeteget fejlődött az elmúlt évek alatt és most kap nagy frissítés megint. Akinek zombis coopot szereti és kihívásra vagyik annak itt ez az ingyenes játék!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.03.26. 14:18:06
  • denevérember
    #67
    Valaki tudja hogyan lehet szervert csinálni úgy hogy lássák is? Valami csavar biztos van benne.
  • Malakai
    #66
    Tegnap megjelent a végleges steamen.
  • Lunki88
    #65
    Elvileg hivatalosan is felkerül majd steamre, persze továbbra is ingyenes mod marad. Lehet akkor majd többen fogják játszani, nem csak ilyen emberek akiket említettél. :)
  • kissssss
    #64
    én játszok még vele néhanapján de a sok teamkiller meg troll miatt már kezd elmenni a kedvem a modtól.

    (a legtöbb szerveren nincs admi, amin meg van azokon meg beképzelt faszok majomkodnak... nagy részük legalábbis ebbe a kategóriába sorolható)
  • Lunki88
    #63
    Elég kihalt ez a topik, pedig videóból jónak tűnik ez a mod. Nem nyomja itt senki?
  • bosco05 #61
    értem, azért majd még rápillantok :)
  • kissssss
    #60
    ahogy nem rég írtad nem vagyunk egyformák,úgy tűnik csak neked uncsi de nincs ezzel gond én meg a sportjátékokat rühellem. :)

    esetleg majd később próbálkozz be megint a modnál mikor már kijött 2 vagy 3 javítás, de szerintem a lassú játékmeneten már nem fognak változtatni, inkább a bugok kiirtására és a mozgásanimációk finomítására fognak koncentrálni esetleg leesznek új pályák/karakterek/fegyverek.
  • bosco05 #59
    Értem amit mondasz, de így meg nem túl unalmas? Vagy csak nekem az?
  • kissssss
    #58
    pedig egyszerű a helyzet a mod jellege túlélőhorror, ez azzal jár hogy nehéz a célzás és kevés a fegyver/lőszer, az ilyen játékstílushoz lassú ellenfelek kellenek mert máskülönben a feléd nagy tömegben rohanó ellenségekkel szemben gyorsan kifogynál a lőszerből és esélyed sem lenne, vagy nem tudnál elég gyorsan reagálni a következő gyors zombi támadására ezzel a nehéz célzási rendszerrel, ha a nmrih-ben minden zombi gyorsan mozogna akkor felborulna az egész játékegyensúly, lehet hogy pörgősebb lenne a játék de élvezhetetlen lenne és elvesztené a mod azt az egyedi "küzdjünk az életünkért" hangulatát.
  • bosco05 #57
    Killing Floorozni szoktam, de mondom számomra az a legfurcsább, hogy miért gyök 2-vel történik minden?? Olyan lassú a játékmenet, hogy elalszom rajta. Na mind1, nem vagyunk egyformák :)
  • kissssss
    #56
    megjelent az 1.1 javítás.

    http://www.nomoreroominhell.com/ kijavítottak egy két dolgot.
  • kissssss
    #55
    "Hát az l4d-al ez a játék nem említhető egy lapon."

    pedig nagyrészt ugyan arra az alapra lett lefektetve mindkét játék lényege, eljutni a pontból b-be figyelni a másik csapatársra együtt kell dolgozni csapatban küldetéstárgyat eljuttatni egy bizonyos helyre, stb, stb, az eltérés csak annyi hogy a l4d-ban nincsen fegyver és lőszer gondjaid továbbá attól sem kell félni hogy megdöglik az ember mert szinte mindig van valakinél egy elsőségéj csomag vagy egy kis pils :)

    viszont a NMRiH-ben már keményen meg kell küzdeni a túlélésért kevés lőszer kevés lőfegyver és az életmentés is csak egy fájdalomcsillapítóban merül ki igazi túlélőhorror, aki leáll küzdeni a zombikkal azt vagy felzabálják vagy kifogy a lőszerből és csapdába kerül nincs kegyelem.

    ha neked nem tetszik ez a túlélős játékstílus akkor még mindig ott van a zps vagy a zombi mester esetleg l4d1 vagy 2.
  • kissssss
    #54
    zombie mester, killing floor, zps, stb, stb, mindegyik full bugos volt megjelenésekor, most meg mindegyik bőven a játszható kategóriában van.

    ugyan ez a helyzet a NMRiH-el is, kell a modnak egy két év mire kikupálódik.
  • Guren
    #53
    a l4d és a killing floor kb. annyiban hasonlít egymáshoz, hogy mindkettő coop fps.
  • bosco05 #52
    Hát az l4d-vel ez a játék nem említhető egy lapon. Nagyjából L4d és KF egy kategória, de ez a játék teljesen más stílus. Sokkal lagymatagabb, kevésbé akciódús, ezáltal kevésbé vannak benne parás szituációk. Teccik érteni?
  • sublimaze
    #51
    Szerintem jobb a tökölős túlélős ahol a zombik tömege okoz gondot nem a képességeik...
  • tescodr
    #50
    akkor te paráztatós akciógame re vágysz ez coop akció mint a l4d és ott csorbát szenved a horror vonal..
  • bosco05 #49
    Igazad van, rosszul fogalmaztam, szal egy zombis FPS!!! legyen pörgős :) Legalábbis én úgy szeretem és az eddigi játékok is azt a vonalat viszik hála égnek...
  • tescodr
    #48
    a jó horror gamek sosem pörgősek sőőt
    pár példa:resident evil 1-2-3,siletn hill,the thing,the suffering igaz az már inkább akció horror
  • tescodr
    #47
    hobby project legtöbb srác iskolába jár vagy melózik...
    elárulom én a half life uplink source projecten dolgozom egyedül 3 hete csinálgatom az első pályát és még nincs berendezve 1-2 script működik meg az eleje be van rendezve és kész.. meló mellett csinálom mivel ott az asszony is és kevés időm van rá