No More Room in Hell

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. A content amit legyártatottak hozzá. 2. A szopás amit abba fektettek, hogy plusz funkciókat írjanak source-hoz. 3. Bár nem kifogástalan, de mûködik. Ettõl függetlenül te még mindig úgy beszélsz róla mintha egy AAA game lenne és 10000ft-od bánná... 😊

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

berczely
Igen ebben igazad van nekem sem tetszik annyira mint pl.: a Half-Life 2-ben mert az a játék nekem mai napig egyik kedvencem és még mindig szépnek találom pláne a tavalyi kis grafika frissítés után.

bosco05
Az engine önmagában kevés, azt életre is kell kelteni 😊
bosco05
Tudom mi ez, de rondább mint a CS:S meg a HL2 ha megnézed 😄 Pláne a zombikat 😄
bosco05
Tévedsz, de ha már itt tartunk mondj 3 biztató és pozitív dolgot a játékból. Mi nyújt ebben élményt? Vagy mitõl jó? Agyatlan zombihent gyök 2 tempóval, kb így tudnám jellemezni az egészet, függetlenül attól, hogy szabadidõs project-e vagy sem.
berczely
Ez a grafika 2004-es a Counter-Strike: Source és Half-Life 2!! alatt debütált Source engine.

bosco05
Ezért szerintem kár fáradozni, tudom mivel jár egy ilyet elkészíteni és persze jó, hogy lelkesen csinálják, de ez tényleg nagyon nem üti meg a mércét.
A játékfejlesztéshez... "Egyszerûbb a nulláról egy tök másik játékot készíteni, mint ebbõl bármi használhatót." Mert ezek szerint lövésed sincs az egészrõl... 😊

Még mindig önmagamat kell ismételnem. Ez egy szabadidõs project. Ha tudnád mivel jár te is megtapsolnád annak ellenére, hogy játszhatóság szempontjából nálad nem üti meg a mércét...

bosco05
Nem tudom mihez kéne értenem, azóta FPS-ezek amióta a mûfaj létezik, de biztos keveset láttam <#fejvakaras>
bosco05
Eleve hogy lehet egy zombis játék lassú? Csak tötyörgök kettõvel, nem is értem. A másik a mozgás meg a grafika, tényleg 2000-ben néztek ki így a játékok (sose néztem a grafikát, de ez a játék kiverte a biztosítékot még nálam is). Szóval abszolút egy pozitív dolgot nem tudok megemlíteni, amivel találkoztam. Vontatott, unalmas, több év fejlesztés után is totál kezdetleges erõlködésnek hat az egész. Talán az egyetlen apróság ami pozitív, hogy csináltak beta-t és ingyenes 😊
Ha értenél hozzá akkor tudnál építõjellegût írni. Hidd el nem egyszerûbb, mert ehhez már egy csomó minden le van kódolva aminek az újrakódolása fölösleges idõpocsékolás lenne. A modellek elég jók, az animációk valóban pocsékok, de azt is kilehet cserélni...

bosco05
Ehhez szerintem semmi építõt nem lehet hozzászólni, pont ezt mondom, hogy úgy szar ahogy van. Egyszerûbb a nulláról egy tök másik játékot készíteni, mint ebbõl bármi használhatót.
berczely
Én teljesen jól elvoltam/vagyok vele! <#vigyor>

Akkor is #18 és beta... Csoda, hogy idáig is eljutottak. Nem sok TC jutott el odáig(fõleg HL2-höz/source-hoz), hogy bármilyen játszható formája napvilágot lásson. Oké, nem tetszik, szar, stb., de nem úgy kéne ócsárolni mint egy AAA játékot... Nyilván azért csináltak open betat ha valakinek van valami építõjellegû véleménye akkor azt megtudja osztani. Jó nyilván nem olvasnak sg-t, de az itt lévõ kommentek is annyira messze vannak az építõjellegûtõl "mint makó jeruzsálemtõl".

bosco05
hiába beta, ezt nem tudom minek szánták, de olyan messze van a jó zombis játéktól, mint makó jeruzsálemtõl...

Ráadásul beta...

bosco05
Kipróbáltam, de ez eddig a legrosszabb zombis játék amit valaha láttam. Egyrészt, hogy lehet egy játékmenetet így belassítani, másrészt meg a mozgások a hangok az egész olyan hatást kelt, mint ha 2000-ben megállt volna a tudomány. Szerintem 10/1 a cucc...
Mit vársz egy szabadidõs project-tõl source alá?

zombie panic source mellet azt hiszem erre is rá harapok.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

DarkHorSe
jo ez a soldier of fortune grafika 2011ben 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

berczely
Ha csinálok szervert azt ti látjátok? Kell jelszó és mehet az SG hent!

bosco05
google kidobta, csak fura, hogy kell steam acc de steamrõl nem tölthetõ, erre próbáltam utalni
RAZOR27
Must have 😄 de csak Walter miatt 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

bosco05
lehet én vagyok a láma, de nem találom ezt a steamen
Zsolek123
ha piríccsunk!

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

berczely
Magyar szerót hozzunk már össze azt piríccsuk együtt! Na?

berczely
A világos kabátos karakter Christian Bale! <#nyes> Ezt ki kell próbálni! Mik ezek a sztárok benne!?? <#idiota>
Kis észrevétel: a zene a trailer 2. felében John Murphy - Surface Of The Sun mixelve.

Guren
az ott Walter Sobchak?

Ha csak 3 éve fejlesztenék... Még 9-10.-es lehettem gimibe amikor elõször elkezdték hegesztgetni még HL2 modként. Ez volt 2005-2006 környékén, ami azt jelenti, hogy 5-6 éve készül. 😊

Bronx South
jó lesz <#eljen><#vigyor>

Hát.Ilyen pocsék szerverekre felrakni.Valami torrent link kéne inkább.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De szar az animáció.Dead Island után ez kicsit savanyú lesz

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fpocok
Jól néz ki. Az animációk nem tökéletesek, de már most jobban néz ki, mint az idétlen l4d.

Parasite Eve 2, best game EVER!

gép igény esetleg milyen a mû faja ? Vidit most nincs kedvem megnézni. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

lolSL
A mai napon jelent meg 3 év fejlesztés után a No More Room in Hell elsõ nyilvános beta verziója.
Telepítéséhez egy ingyenes Steam account szükséges, és a Source SDK 2007 letöltése.

Trailer:

Letöltés a hivatalos oldalon (1.2G😎.

← ElőzőOldal 2 / 2