5
  • xido
    Bizonyos kihalós stíluson belül egyet nagyon sajnálok,pedig azt lehetne ilyen szépen rajzolni és kalandossá tenni..csak pár címet mondok,amikre gondolok:
    Commandos,Robin Hood:Legendof Sherwood,Chicago 1930..
    Nessboth kollegával teljesen egyetértek..olyanná csépelték a leragadt interakciót,mint a ered meg a képen féle kis játékoknál,amikből már az 5.is unalmas volt,nem hogy a 70.
  • narumon
    A szomorú, hogy a bigfish gamesek közül több jó darabbal is elszórakoztam idén, míg ez a nagy kiadók játékairól nem mondható el. Egyelőre a 2011-es játékfelhozatal abszolút katasztrófa. Nem is tudom volt-e már ilyen gyönge év :(
  • jtrencsenyi
    "A The Book of Unwritten Tales ugyanis biztosra megy, így nem lesznek olyan helyzetek, amikor órákra elakadunk"

Alapvetően mostanában ez a divat. A kalandjátékok egy jó része casual game lett. Nem véletlen, hogy jópár pl. a Bigfishen vagy a Palyfirstön lett kiadva.
  • gombabácsi
    a bethesda kalandokkal az a baj hogy a barátok közt szinonalán van bennük a sztori meg a kaland

még a morrowind volt valamennyire jó, ott legalább a helyszínek érdekesek voltak
  • nessboth
    Nem csodálom, hogy pusztulófélben van. 20 éve kezdtem a monkey-val, eredetiben van meg a fate of atlantis (lemezen), kismillió kalandjátékot vittem végig és egyre jobban azt vettem észre, hogy képtelen kilépni a pick up és a use közül. Annyi lehetőség van ezekben a játékokban, de senki nem élt vele. Számomra a Bethesda csinál igazi kalandokat, ahol igazi virtuális kalandokban lehet részed...