5
  • Etinger
    #5
    Így van, mondjuk azért sanszos, hogy mínuszban lesz így is a végén.
  • winnie
    #4
    "Ergo ha most a saját sorozatával nagyobbat fog tudni kaszálni, mint 100 millió, akkor máris nyereségről beszélhetünk, nem? "

    jogos, ez abszolút igaz, hiszen a kieső bevétel mellé oda kell számolni a jövedelmet, amit szerez. és a 100 rész az nem kevés.
  • Etinger
    #3
    Értem, de ez akkor is picit túlzás, hiszen ugyanígy még nem lett leforgatva ez az X évad, tehát úgy beszélünk bukásról, hogy valamit még meg sem keresett :) Ergo ha most a saját sorozatával nagyobbat fog tudni kaszálni, mint 100 millió, akkor máris nyereségről beszélhetünk, nem? Persze ez nem valószínű, de milliós bukásról beszélni egyelőre még túlzás. Pl ha engem kirúgnak a munkahelyemről, akkor nem bukok el havi X százezret, vagyis ha találok egy melót ami X százezer + Y ezret ad, akkor még jól is járok, hogy váltottam.. érted.. (:
  • winnie
    #2
    inkább sokkal többet bukott.

    hmm, ez valamiért itthon pár helyen félreérthetően lett szerintem interpretálva, mert a warner, mint gyártó és a cbs fizetett ugyan neki, de csak az addig szindikátusi sugárzásba kerülő részek részesedését, azokét amiben játszott, szóval már rég megvolt keresve a pénz, csak annak kifizetését is befagyasztották a szerződés szegéssel.

    ha azt nézed, hogy mondjuk 3 évadon át ment volna még a sorozat, akkor az eleve már önmagában több mint 100 millió dollár, plusz ha 8 évad szindikátusi sugárzása 100M-t hoz neki, akkor a +3 évad a növekvő árak miatt minimum még 50M-t. és ez csak 11 évados taahm mellett.
  • Etinger
    #1
    Azt nem vágjátok, hogy a FOX utólag mennyit postázott a számlára? :) Nem bukott az annyit, sőt... :)