65
A legendás sorozat New Yorkban folytatódik
-
#65 Csak átkell nevezni. ugyanaz a projekt, csak időközben átalakult. mellesleg a Siege nem számít új bejelentésnek sem. -
#64 A topik törölhető sajnos -
#63 gondolom legutobb azert kellett ujra kezdeni hogy szet scriptelt cutscene, quicktime event legyen a jatek...majd csak lesz belole valami, aztan gyorsan elfelejthetjuk. -
Rainbow 6: Patriots - már háromszor újrakezdték -
bgabor #61 Igaz, a Far Cry 2 nagyon jó volt. De sajnos egyelőre nem ez a fő irány. -
mester1987 #60 Ebben van valami. Az egyedisággel teljesen egyetértek. De ha már FPS;
A Far Cry 2-t is jól sikerült megcsinálnia a Ubisoftnak, pedig nem Tom Clancy's cím (sőt jobban is mint a 3 szerintem). -
bgabor #59 Aztán sokra mentek a nevesítéssel. Az utóbbi hat évben nagyon komoly minőségromláson ment keresztül az összes nevével fémjelezett játékszéria, még a Sprinter Cell is, nemhogy a Rainbox six játékok. És a fickó könyvei is már az olvashatatlanság határát súrolták az utóbbi tíz évben, gyatrán megírt, republikánus sziruppal átitatott massza volt a legtöbb. Élete végére le kellett volna állnia az írással, dehát csakúgy mint a nevével fémjelzett játékokból, a könyveiből is ipar lett minőség helyett a végére.
Most hogy meghalt, az Ubisoftnak új irányt kellene vennie, és folytatások helyett egyedi dolgokat letenni az asztalra, mert azoknak van értékük. Tudom hogy ez a mai világban, amikor a CoD 8-al meg az NFS13-al játszanak az emberek, a mozikban pedig úgy tizenöt éve nézik a tökugyanolyan, egy kaptafára épülő bugyuta képregény-hősfilmeket finoman szólva nem nyilvánvaló, de előbb útóbb mindenki rá fog jönni, hogy a friss, az egyedi az aminek értéke van, és nem az ötnapos, mikróval felmelegített cuccnak. -
mester1987 #58 Én is, hogy Tom Clancy halála is közre játszik ez több, mint valószínű...mellesleg ő nevesítette meg a Splinter Cell-t, a H.A.W.X.-ot és a Ghost Recon-t is és közeledő The Division-t is.
Lehetséges, hogy még a The Division is késni fog ebből kifolyólag. -
#57 SG-s hasonló cikkhez már leírtam erről a baomságról a véleményem!
Gyökér fejlesztők így sosem lesz semmi újdonság! -
mester1987 #56 [URL=http://www.pcguru.hu/hirek/nem-mukodott-a-rainbow-6-patriots/25703]"Nem működött" a Rainbow Six: Patriots[/URL] -
mester1987 #55 Rainbow 6 Patriots: 11 things you need to know -
mester1987 #54 Még készül... -
mester1987 #53 Nem jelent ez még semmit sem. -
#52 http://pixelenemy.com/tom-clancys-rainbow-6-patriots-removed-from-gamestop-ubisoft-has-nothing-to-say/?fb_source=pubv1 -
#51 Rainbow 6: Patriots - a multi már elkészült -
#50 jelentkezz LOLSL -
mester1987 #49 Folyik a munka továbbra is, de lehetséges, hogy csak a következő generációs konzolokra fog megérkezni + PC ugye.
Nem tudom melyik fejlesztőrészleg készíti, de lehetséges, hogy 2013-ban nemigen jelenik meg. -
Since #48 Húha... -
#47 mekkora bukás lesz így :DD -
#46 Mindjárt összefosom magam izgalmamban :D -
#45 Hatalmas meglepetést okoz majd a Rainbow Six: Patriots -
mester1987 #44 Kár, hogy semmi hír róla. -
mester1987 #43 Látom itt sose változnak az emberek, fő a másik kitúrása/kigúnyolása...ezazzz :) -
mester1987 #42 Na kössz kedves honosító :) -
#41 :) -
mester1987 #40 ui: Szerintem jövő év végéig talán biztosra befuthat, mert nem régóta fejlesztik tudtommal. -
mester1987 #39 Jó game lesz ez csak forrjon ki és midnen kreativitást tegyenek bele nameg egy szép grafikát...nameg esetleg a játékmenet se hiányozzon (Rainbow Six 3, Rainbow Six: Vegas)
Mondjuk a Lockdown se volt rossz, de az mintha kicsit eltért volna... -
#38 Hol van a Rainbow Six: Patriots? -
steweee #37 rákaptam a vegas 2-re. sose próbáltam ki korábban. egész jó, de vannak azért benne elég zavaró dolgok is. pl nem látszik a lézerfény célzója. nem igazán értem hogyan kezeli a lőszert. gyanítom egyszerűsítve lett,de sztem élthűbb és értelmesebb lett volna táranként kezelni, ha vmit felénél cserélek, akkor azt felével is rakom vissza ha a telik már kifogytak. elhalálozás után a chechpointtól nem az akkori fegyverekkel, hanem a halál előtt nálunk lévő szettel folytatja. kissé vissza a jövőbe fíling... -
steweee #36 és ez :
Tom Clancy's Rainbow Six: Shadow Vanguard ? -
mester1987 #35 Nem lehet ezt még tudni; még változtathatják nem 1x és nem 2x. -
#34 Régi adat. frissíteni kéne :S
2013. február az már jóval valós dátum lenne, mivel eleve 2013 körül fog megjelenni :(( -
#33 Itt mindíg febr.10. van jelölve! Vagy jól, vagy alulinformáltak!? (:) -
mester1987 #32 THX, jó lesz ez az új színbe vitt Rainbow Six, úgy érzem, csak csiszolgassák ki faszán. -
-
#30 gameplay nuku :/ -
#29 VGA 2011 video -
-
#27 megvan igérve minden jó....de ez a valós események alternatív elképzelése tetszik :D -
#26 New shots and info