65
A legendás sorozat New Yorkban folytatódik
-
#25 Ugyan azt eljátsszák mint a Future Soldierral :S abból is - emlékeim szerint - egy über állat bemutatóval jelentkeztek, utána meg kussoltak jó sokáig. majd pedig vagy 4 csúszást is megélt. biztos ezt is beszámították ubiék. -
#24 2013-ban érkezik Hát ez nem most lesz! :( -
#23 "He should have taken a tablet in the beginning and none of this would have happened."
:D:D -
Since #22 Hát ez tényleg durva volt! -
#21 WoW.
Hát ez durva volt. Bár ha nem gameplay footage, akkor talán nem kéne annak megcsinálni. Gondolok erre a quick time szarokra. -
Kaslerka #20 Ez egyelőre csak renderelt jelenet. Remélem nem ilyen lesz teljesen, mert ez már inkább ghost recon mint r6. Csak a swat5-ben reménykedhetünk egyszer... -
Sith #19 Na igen erről beszéltem... -
#18 Bakker jó lesz ez!
-
Reg5 #17 Quantic Dream a Fahrneheit 2-ről ugyanezt mondta :) -
#16 Igen, a Swat 3 és 4 is nagyon ott volt . És annak a készítői még korrektek is:
"A kiadó rákérdezett nálunk, hogy el szeretnénk-e készíteni a SWAT 5-öt, de nem igazán tudjuk, hogy mit lehetne még hozzátenni a negyedik részhez. Arról van szó, hogy mindent amit a témával kapcsolatban el lehetett mondani, mi beleszőttük a negyedik epizódba, ötletünk sincs arra, mivel lehetne jobbá, többé tenni egy lehetséges folytatást.."
Mástól hol hallasz már ilyet.
-
Sith #15 Igaz hogy nem lehet össze hasonlítani a hitmannel de ettől még igaz
A vegasnak nem sok köze volt az életszerűséghez a régi rainbow six-ekben olyan (viszonylag) rövid küldetések voltak amik elképzelhetőek a valóságba is. terroristák színházban követségen repülőn stb bemegy egy rakás katona.
Na most a vegas az inkább már valami akció film jellegű szar.
Így hirtelen a régi R6 az egyetlen játék amiben lehetett biztosítani a fegyvert, az FMJ JHP lövedék között volt különbség és a túszokat lelőtték ha elbasztál valamit.
Vagy lehetne hozni példának a konkurenst a SWAT sorozatot akkor kaptál max pontszámot ha mindenkit szépen felszólítottál megbilincseltél, fegyvereket össze szedted.
Tudom apróságok és nem olyan akciódusak mint mondjuk a FEAR vagy Crysis de biztos van egy réted akinek fontos.
Én úgy látom ahogy repülő/helikopter szimulátor se nagyon jön ki manapság viszont helyette van HAWX ugyan ez igaz az FPS-ek terén is pld az ARMA csak egy "szűk körnek" jelent kikapcsolódást.
-
#14 vegas 1-2 nem lopakodós akciójátékok voltak mint az eddigi hitman-ek, értelmes hasonlat nagyon -
#13 Nem jelent semmit, Vegas 1-2 is az volt, mégis jók voltak. -
#12 ja ahogy az új hitman-be se, casual konzol game lesz az is sajna -
#11 Raven Shield alig valamivel volt több a The Sum of All Fears-nél, ami majdnem egy évvel korábban jelent meg. Megnéztem a filmet moziban valamikor 2002 szeptemberében, aztán megláttam a játékot valahol, és megvettem. Gondoltam Red Storm, rossz nem lehet. Aztán vártam a RS-re, ami kb. zéró újdonságot hozott a TSOAF-hez képest. Az aktuális unreal engine-el próbálták hájpolni oszt ennyi. -
#10 Rainbow Six: Patriots - Amerikai terroristák -
#9 +1
még ha nem is lesz olyan jó mint az elődök, 1x végig lehet játszani ezt is :) -
#8 Hát tény, hogy a Raven Shield taktikusabb volt. Úgy tűnik, hogy még a Vegastól is butítani fogják az új R6-t? -
bgabor #7 Nembaj, lesznek helyette amerikai Patrióták benne, százezermilliomodjára is, akik megölik a csodás kapitlizmusta támadó gonosz muszlimokat.
Bazzeg, egy játék amiről már a címe és az első kép alapján tudni lehet, hogy ócska lesz. Hol van már a Rogue Spear meg a Raven Shield... -
#6 +1 -
#5 bejelentették már ? ezt a képet már fél éve is lehetett látni... -
#4 hát az mi nagy volt, hogy annak idején fél órákat tervezted az útvonalat meg minden, hogy miként kellene az ellenfeleket kiiktatni, ilyet tuti nem raknak már bele, mert túl bonyolult lenne a konzolosoknak... :S -
#3 Egyetértek! -
#2 Sajnos ez se lesz már sose olyan jó, mint a Raven shield idején volt. -
#1 Az első kép:
Hivatalos oldala: rainbow6patriots.com (hamarosan indul)