6
-
cateran #6 "Néha utunkba akad egy machete vagy íj, de ezek is elhasználódnak, szóval néha jobb elbújni, mint nekirontani a tömegnek."
Azert ez netto baromsagnak tunik..az ij meg hagyjan (elszakad az ideg es/vagy elfogy a nyilvesszo, de a machete? Elkopik a tul sok elezestol? Azert az ilyen -viszonylag extrem igenybevetelre tervezett- pengek nem szoktak csak ugy elhasznalodni..... -
NovaTerra #5 Igen. Vicces volt Rage-ben nightmare-en volt, hogy több fajta lőszerből is 1000 volt. Ami vicces. Én kicsit tudatlanul úgy álltam neki, hogy olyan lesz, mint Mad Max-ben, hogy 1 töltény is kincsnek minősül. Közben meg feneketlen zsákunkban egy katonai ezredre való hadianyag volt. Remélem itt tényleg megoldják jól. Nagyon hangulatos tud lenni, amikor a játékos azon parázik, hogy még véletlenül se felejtsen el egy fél tár töltényt, mert anélkül rossz vége lesz. -
Zolivok #4 az emberek kínzása vagy kegyetlen módon való kivégzése különlegesen erős pszichés kihatással rendelkezik ez a nyomás és az ebből kialukuló agyi kémiai folyamatok összessége a horror úgymond , na most horrort válthat ki zombi meg szörnyek de az pedig azért mert a sok állati kép amit az agy elraktároz és az egyén iszonyodik tőle egy még taszítóbb és ijesztőbb kiteljesülése ezért 1xűen félünk iszonyodunk tőlük , így ez is valamilyen féle horror , az hogy alien kínoz marinet olyan meg nincs .p -
Polemius #3 "nem nevezhető horrornak, mert nem mutánsok vagy zombik törnek az életünkre, hanem más túlélők"
Nem egészen értem az érvelést. Akkor a Fűrész filmek sem horrorfilmek? Azokban sincsenek mutánsok meg zombik. -
Bendzs #2 Az előző koncepció jobban tetszett, de kíváncsian várom.
"A készítők szerint nem lövöldözhetünk csak úgy felelőtlenül, hiszen elég kevés utánpótlást találhatunk."
Remélem ez így is lesz, nem úgy, mint a Rage-ben, hogy minden tizedik lépés után találtam 4 tár lőszert... A két játék természetesen (annak ellenére, hogy mindkettő poszt-apokaliptikus idősíkon játszódik) teljesen eltér egymástól, de jó lenne, ha tényleg minden utánpótlásra szükségem legyen, és ne kelljen hátrahagynom többszáz töltényt, mert már annyi van, hogy nem tudok többet vinni... -
KopaszIsten #1 Hát nekem nem jönnek be a checkpoint rendszer alapján mentegetős cuccok, de ha jó a játékmenet, akkor nem kizáró ok, max. negatívum. Nálam. Van pár CP-os játék, ami ennek ellenére is tetszett.