Kicsi(t nagy), olcsó, kínai: Itt az új ZTE Skate!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helotok...kerdesem lenne....megpedig, hogyan tudnam rootolni es felrakni a clockworkmodot a zte skate-ra ????????
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
Ilyen gondokat a Blade-nél nem tapasztaltam...
Nálam a rádiós részek korrektül mûködnek (GSM/3G/WiFi/BT hatótáv OK), GPS vétel is egész jól megy részben árnyékolt helyeken is.
Hangminõséggel kapcsolatos probléma leginkább a "külsõ" hangszórónál van (az pocsékul szól), beszélgetés közben simán hozza bármely átlagos teló szintjét (kérdés: kell-e több?), az audió lejátszás hangminõsége (fejhallgatóval és erõsítõn keresztül is próbáltam) hozza a "hallgatható" szintet. No meg a kamera még az, ami inkább való QR kód leolvasásra, mint fényképezésre, bár a képminõségen elég látványosan javít a hátlap eltávolítása 😊 .
Szerintem a Blade-t csak az szidja, aki tesztek és egyéb kritikák olvasása nélkül vette meg...
Nálam a rádiós részek korrektül mûködnek (GSM/3G/WiFi/BT hatótáv OK), GPS vétel is egész jól megy részben árnyékolt helyeken is.
Hangminõséggel kapcsolatos probléma leginkább a "külsõ" hangszórónál van (az pocsékul szól), beszélgetés közben simán hozza bármely átlagos teló szintjét (kérdés: kell-e több?), az audió lejátszás hangminõsége (fejhallgatóval és erõsítõn keresztül is próbáltam) hozza a "hallgatható" szintet. No meg a kamera még az, ami inkább való QR kód leolvasásra, mint fényképezésre, bár a képminõségen elég látványosan javít a hátlap eltávolítása 😊 .
Szerintem a Blade-t csak az szidja, aki tesztek és egyéb kritikák olvasása nélkül vette meg...
A ZTE szoftverevel nem nagyon van baj (sima gyari android), a hardver teljesitmenye sem annyira rossz. A periferialis chipeken viszont sporoltak, ezert sajnos a blade-ekben a radios es az audio chip nagyon rossz minosegu, ami foleg a beszelgetesi hangminoseget es a radios jelszintet befolyasolja negativ iranyban. Olcso android-os telefonkent viszont jo ar-ertek arannyal rendelkeznek es semmilyen mesterseges korlatozas nincs rajtuk, tehat a felhasznalo szabadon bovitheti az os es a szoftverek tudasat.
Lehetne gyorsabb, fejlettebb (ARMv6-nál újabb) procit, több RAM-ot és több flash-t is pakolni bele, lehetne jobb minõségû mûanyagokat használni etc...
De akkor már egy teljesen más kategóriában versenyezne, sokkal magasabb áron.
Ha a Blade képességeit nézzük, annak az árán jobbat nem nagyon kapni errefelé... Ami tényleg mindenben jobb nála, az még használtan is drágább (ha nem ütött-kopott).
Ha egy hasonló pozíciót képes elfoglalni a Skate is, azzal a felhasználók nem járnak rosszul...
De akkor már egy teljesen más kategóriában versenyezne, sokkal magasabb áron.
Ha a Blade képességeit nézzük, annak az árán jobbat nem nagyon kapni errefelé... Ami tényleg mindenben jobb nála, az még használtan is drágább (ha nem ütött-kopott).
Ha egy hasonló pozíciót képes elfoglalni a Skate is, azzal a felhasználók nem járnak rosszul...
Felsõkategóris disney mobil jobb. .)
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Nem értem miért kell szidni.
40e-ért ilyet másnál?
Bladem van január óta. Fõzött rommal hasít!
40e-ért ilyet másnál?
Bladem van január óta. Fõzött rommal hasít!
Most járt le az upgradem... meg látom mennyiért nyomatják.
(hozzá tenném eléggé anyáztam mikor egyik hétrõl a másikra felment az összes upgrade telefon ára)
(hozzá tenném eléggé anyáztam mikor egyik hétrõl a másikra felment az összes upgrade telefon ára)
Azért a blade is bizonyitotta h több van benne,mikor nekm is kezemben volt a menü szagatot játékok? meg jo vicc 😄 mondom ez egy szar,ráment eg ymásik soft és minden tökéletes.és mai napig finomitgatják.Nem véletlen lett népszerü.
www.icewebhu
De ha meg nem 3.5 éves procit tesz bele, akkor kapásból +20 rongy az árán.
Van 1 ghz-es változat is belõle, csak az nem kishazánkban debütált. (remélhetõleg itt is lesz 2-3 hónap csúszással)
Szeressük a ZTE-t
Na, végre elérhetõ árú telefon a pókujjúaknak... ^^
(No offense!)
(No offense!)
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Ha legalább egy ütõsebb procit raktak volna bele, mert a blade is simán fut 800Mhz-en.
Ha jól tudom az EU szervizelést Budapesten vagy környékén oldják meg, tehát tényleg minket is támogat Kína 😉
De a Huawei is kínai, kérdés õket miként támogatják?
De a Huawei is kínai, kérdés õket miként támogatják?
+1 ;-)
killall imagent
Sanyicks és Scorpion új telefonja 😊
LZ forever
Végülis ha az általunk vásárolt ZTE-t támogatja kína, akkor minket támogat kína😄
Ennek ellenére kínait még mindig nem veszek... (nem félreérteni)
Ennek ellenére kínait még mindig nem veszek... (nem félreérteni)
Azert a cikkben emlitett allami tamogatas a zte eseten eleg egyertelmu, mivel allami cegrol van szo. Kinai neven a xingi allami telefongyarrol van szo, ami a mobilokra torteno atallas elott meg tarcsas keszulekeket gyartott. Szoval azert valamennyire erheto, hogy a kiani allam tamogatja oket.
Viszont a hirnevet szerzett kevesbe jo reklam, mert az elso bekapcsolaskor a teljes telenor-os rendszer osszeomlott. Ezert volt, hogy jopar napig megint pannon gsm volt kiirva szolgaltatokent, mert jobb hijjan visszaalltak a kettovel korabbi sima 2g-s architekturara. (meg jo, hogy az megvolt) Viszont ha minosegben is osszeszedik magukat, es tovabbra is a tobbi gyarto arai alatt lesznek, akkor olcso alternativakent van eselyuk nyugaton is.
ps: ZTE = Zhong Xing Telecommunication Equipment Company Limited
Viszont a hirnevet szerzett kevesbe jo reklam, mert az elso bekapcsolaskor a teljes telenor-os rendszer osszeomlott. Ezert volt, hogy jopar napig megint pannon gsm volt kiirva szolgaltatokent, mert jobb hijjan visszaalltak a kettovel korabbi sima 2g-s architekturara. (meg jo, hogy az megvolt) Viszont ha minosegben is osszeszedik magukat, es tovabbra is a tobbi gyarto arai alatt lesznek, akkor olcso alternativakent van eselyuk nyugaton is.
ps: ZTE = Zhong Xing Telecommunication Equipment Company Limited
készenlét nõtt? akkor 2 õt is veszek a 40 es áron
Nem azért lassú mert 800Mhz, hanem mert atomrégi a proci. gyakorlatilag ez egy tuningolt Blade. Egyébként érdekes, hogy a Libra nem annyira terjedt el, mint a Blade, mert bélése ugyan az, de talán picit pofásabb lett. Nekem jobban bejön a konkurens Huawei Ideos széria.
'A Skate ugyanis a hazai képviselet szerint Magyarországon novemberben a T-Mobile kínálatában 40 ezer forintos árfekvésben jelenik majd meg. '
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
ezeocca elkelt?
killall imagent