23
-
Sequoyah #23 Minőségre a Mango előtt se lehetett panasz. Abban az iPhone-nal vetekedhet. -
tomboy013 #22 2 évig Vistát használtam újratelepítés nélkül és még csak egy vírus jelzés se volt rajta igaz 2 év után már eléggé belassult mert rengeteg dolgot telepítettem rá de jól működött nagyon is. A Win 7-et másfél éve használom kb és most van másodszorra újratelepítve mert volt valami kínja a windows update-nek. Szóval nem olyan rossz az a Windows legalábbis nekem bevált. De ha te lewarezolod és háborogsz hogy szar ott szerintem nem a windows a hülye hanem te ;) A WP7 a mango előtt tényleg elég hiányos volt de mangoval már elég korrekt. -
Sequoyah #21 Nyilván szar a rendszer, ha idiótán kattintgatsz mindenre mint egy 5 éves és telepakolod vírussal:) Bár akkor nem sok rendszer véd meg... -
Pukkka #20 Nyilván te power user vagy... -
sanyicks #19 ja nics baj velük ha letagadod, vagy 1 bites fejhasználó vagy aki max passziánszozik :D -
Pukkka #18 A Mango egy nagyon korrekt sw lett. Windowst is csak az fikázza aki leragadt az XP szintjén. -
Sequoyah #17 WP7-et azt fikázza csak aki nem ismeri. Egy kezemen meg tudom számolni aki vett ilyet, használta is legalább egy hónapig, és utána mondta hogy szar.
Többen vannak akiknek nagyon tetszett, de valami hiányossága miatt kénytelenek voltak mást használni. Mondjuk ezek nagy része bőven a mangó előtt volt.
A döntő többség viszont imádja:) Nálunk is féltékeny az asszony néha:D -
tomboy013 #16 Piacon vannak csak a Microsoft nem túl sokat költött reklámra ellenben az Androiddal meg a iOS-el szemben, de most majd beindul a szekér ezt elhiheted =) Ilyet meg hogy 1000 emberből 50 elégedett vajon honnan veszel? =D megkérdeztél 1000 WP7.5 felhasználót vagy mi? Mutattam egy jópár embernek az Omnia 7-em és azt se tudták milyen Oprendszer van rajta, ez itt a baj. Nem ismerik sokan. De akinek mutattam mindegyiküknek tetszett sőt az egyik cseréli is androidosról =) -
Sequoyah #15 lehagytad a végét. "...len" - 1000 emberből 50 elégedetlen. Maximum. -
#14 wp7 elégedetség?? még piacon s enagyon vannak :D 1000 emberből 50 elégedet -
Sequoyah #13 Elég összehasonlítani a vevői elégedettségeket. WP7-é az iPhone magasságában, az androidot meg mindenki szidja:D -
Sequoyah #12 Ne vitatkozz vallásos emberekkel, tényekkel úgyse meggyőzhetőek:) -
tomboy013 #11 Narxis te amúgy egyfolytában csak kötekszel az emberekkel =) Mivan nincsenek társadalmi kapcsolataid és itt próbálod kiélni magad? =D Amúgy látszik hogy te még csak képen láttad a WP 7.5-öt, a parasztnak épphogy az adnroid az amit eladnak. Reklámozzák orrba szájba a sok sügér meg megveszi és fújja hogy az a legjobb de közbe fingja sincs milyen egy iOS vagy egy WP 7.5, nevetséges az ilyen ember mint te =D -
#10 Pont azért nem használja mert használta, de azért köszönjük az észrevételt Mr. Ballmer. :) -
#9 Eléggé rondák szerintem, egyedül az dob rajta valamit, hogy színesek, ezzel majd el lehet adni a parasztnak. -
tomboy013 #8 Ha használnád a WP 7.5-öt rájönnél hogy igencsak jó oprendszer(szerintem a legfelhasználóbarátabb és legszebb is). Az asztali Windowsokkal sincs semmi baj, már ha eredetit használsz =) -
#7 Helyesbítek a 200 és 201 az ami ronda, nem a 303. Hiába na, már kicsit késő van :)) -
#6 Ezek rondák? Inkább szépek és több egyediség van bennük mint a HTC, Samsung, LG, Motorola mobilokban összesen. (Jó talán 303 tényleg kivétel, az nekem se tetszik) A Sony Ericssont szándékosan nem soroltam ide, mert az is szép egyedi mobilokat gyárt mint a Nokia. -
mayer05 #5 vannak ronda telefonok de ezek viszik az 1. helyet nálam.
Meg azért sem kéne mert a microsoft neve is benne van sajnos.
Elég pc-n nem kell még telefonon is... -
speed2006 #4 Ja, olyan Dr. Szöszis. ebben a szinben meg inkább az Angyal bárban kéne árúlni. -
Sárkányvölgy #3 A nokiánál 4 éve megállt a telefon formájának a fejlesztése.
A C7 tényleg szép, de ezek a fenti készülékek E52 + N5000 sorozat.
Csak tipp, de a kijelző gondolom ua. a fos ami volt. Tavaszi napon árnyék, nyáron ne is reméld, hogy látod a kijelzőt.
Persze azért szurkolok nekik, de úgy gondolom 5 éven belül eltűnik a süllyesztőben, ha ezt folytatja. -
tomboy013 #2 Nagyon szép ez a Lumia 800, de ekkora méretekhez elférne egy kicsit nagyobb kijelző is. Mindenesetre tetszetős =) -
hurkaur #1