339
A "24" készítőinek új sorozata
  • a.carkey
    Annyira éreztem, hogy ez van. :) Profi a faszi.
  • hdmi
    Ez a mostani rész is nagyot ütött.
  • mosoporr
    Jó szórakozást hozzá te kis nyálgép :D
  • Narxis
    Áhá! Szóval ez az.
  • mosoporr
    Tesom nyaggatására kezdtem el nézni a sorit, 1ültömbe megnéztem 7részt,
    asszem nem gyengén rajta maradtam.
    nézős,idáig 10/10
  • hdmi
    A mai rész nagyon jó, főleg a vége ütős.
  • a.carkey
    Bonyolódik, bonyolódik ... :)
  • passatgt
    Spoiler:
    Szerintem estees adta oda a pengét, ott matat az asztalon, valamit kivett a zsebéből:)
  • a.carkey
    A Strike Backhez sincs topic. Pedig szerintem sokan nézik.
  • Victor1103
    Akkor még szerencse, hogy én itt voltam és pont topik nyitási kényszerem volt:)
  • shaba23 #8
    De, nézzük, csak nem nyitunk róla topikot
  • Minstrel
    én is nézem, nagyon jó

A sztoriba belegondolva nem tudom, hogyan lesz ebből több évad, bár ez az írók dolga. Azt se bánnám ha csak egy évad lenne, de az végig "ütős". :)
  • [NST]Cifu
    24-et csak a 2. évad 1. részéig néztem, de úgy rémlik hogy drogfüggő volt jack

Viszont agyonlőhetettlen, a kínzást bármeddig bíró, a hazájáért, és a barátaiért az utolsó pillanatig kitartó ember, akire még Chuck Norris is felnéz, annyira hős. :)
  • Victor1103
    Én is remélem, hogy lezárják ezt a szálat idén, de nem úgy mint a 24-ben, hogy na vége és kész. Zárják le, de mellette az utolsó percekben legyen valami WTF, ezáltal ráhangoljanak az új évadra.
    Amúgy Carrie meg a többiek tuti maradnának, de remélem Brody-t se írják ki.
  • passatgt
    24-et csak a 2. évad 1. részéig néztem, de úgy rémlik hogy drogfüggő volt jack

Lesz 2. évad, és ez csak nagyon állítólag, de:
    "A forgatás jövő tavasszal kezdődik, és korábbi interjúk alapján az se kizárható, hogy új történet fog indulni benne – a jelenlegit pedig még idén lezárják."

Szerintem lesz még itt meglepetés, én arra tippelek hogy Brody nem bízik a kormányban és egyedül próbálja majd megállítani az esetleges támadást...
  • ldavid
    "Senki nem nézi ezt a remek sorozatot? Csodálkoztam, hogy idáig nincs topicja."
    az ilyesmiknek szvsz nincs nagy népszerűsége errefelé

jófélé egyébként, nekem ez tetszik idén a legjobban

#2 úgy néz ki, lezárják a story-t az első évad végén, és jövőre másik lesz
  • [NST]Cifu
    Megnéztem az első három részt, hát...

FIGYELEM, enyhe (de nem végzetes) spoilerveszély!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-A történet legalábbis nem "annyira" szokványos. Szemben a 24-el, itt a "jófiú" is minimum furcsa, lelkileg instabil, drogfüggő (?), és egyáltalán, szó nincs idealizmusokról vele kapcsolatban.
    -A "rosszfiú" ellenben nem valami kínai/orosz/arab/perzsa/stb. rosszarcú, hanem egy amerikai, aki ráadásul a hazáját szolgálva ment Irakba, ahol kvázi cserben lett hagyva (a bevetés, ahol megtalálták is valójában felhatalmazás nélkül, illegálisan lett végrehajtva, és ugye eredetileg nem is őt akarták megmenteni).
    -Némileg furcsáltam a sok meztelenkedést (no azért nem egy Spartacus), de végül is a helyén van minden, semmi túlzó dolog, és persze azért Morena Baccarint se sűrűn vetköztették le eddig. :)
    -A történet eddig kvázi három szálon fut, egyfelől a Carrie szemszögéből látjuk, ahogy ő próbálja Brody-t elkapni, másfelől látjuk Brody-t, ahogy a családjába próbál visszailleszkedni, illetve aféle rémképekként előkerül az a nyolc év, amíg Brody fogságban volt - főleg utóbbiak a durvák...

Konklúzió: annyira azért nem ütött agyon a sorozat. A színészi játék ott van, a karakterek kellően árnyaltak, a történet is jó értelembe véve sötét. Viszont ennyi. Nekem egy kicsit erőltetett a moralizálás...

A másik problémám, hogy megint minek elnyújtani valamit? A történetben van egy ütős egy évadra szóló lehetőség (ahogy anno a Prison Break-ben is így volt), ha most elkezdik nyújtani, mint a rétestésztát, abból nem fog semmi jó kisülni.

Ettől még nézős...
  • Victor1103
    Senki nem nézi ezt a remek sorozatot? Csodálkoztam, hogy idáig nincs topicja. Véleményem szerint a Trónok Harca mellett az idei legjobb újonc.

4 rész ment le idáig a 12-ből viszont remek hír, hogy a Showtime ma berendelte a sorozat 2.évadát valószínű újabb 12 részt.
    A sorozat szerintem nem akkora akció kaliber mint a 24 viszont a történet így is kellőképp motivál, hogy nézzem hétről hétre, illetve a színészi játéka a főbb szereplőknek is első osztályú főleg Clair Danes-é.

A történet dióhéjban:

"A történet egy amerikai katonáról szól (Damian Lewis) aki hosszú iraki hadifogságból kerül elő, és míg páran hősként ünneplik otthon, egy FBI-elemző (Claire Danes) és főnöke (Mandy Patinkin) viszont azt gyanítja, átállt a másik oldalra és terrorcselekményt akar elkövetni amerikai földön."

Trailer: