88
Bada OS
-
WinStar #8 gagyi?Mert csúnyák az ikonok meg ilyenek?Nem kéne mindent legagyizni,nekem meg az android nem tetszik,lassú,undorító...az már csak egy másik dolog hogy oks program van rá,én azt szeretem ha gyors a telefon,és nem pedig döcög a hülye szoftver miatt...hol maradnak azok a régi szép idők amikor a telefon telefon volt? :S -
#7 Késő vágod? nem előre iszom, már lezajlott az a harc, amit te gondolsz, hogy zajlani fog. 1. Android, 2. iOS, 3. összes többi. Bada későn jött ráadásul gagyi is szerintem, nem más mint egy esélytelen próbálkozása egy olyan gyártónak amely az Androidból él... -
sublimaze #6 Addigra az android csak még jobban befut... :/ -
WinStar #5 még ne igyál a medve bőrére,amig el nem jön 2012 és nyilvános rendszerré teszik a Bada-t -
#4 semmi harc nem lesz itt, az android lesöpört mindent -
WinStar #3 jövőre legalálissá teszik,szóval remélem nagy harc lesz az Android és a Bada között :D -
#2 A Bada egy orbitális nagy zsákutca. Kevés fejlesztő, zárt = kevés app. Szerintem arra való, hogy lehessen hirdetni olcsó okostelefonokat és eladni olyanoknak, akik nincsenek képben a piaccal. -
WinStar #1 Sziasztok.Tudom mi a véleményetek,felesleges volt nyítni,stb..stb...én speciel nem találtam ilyen témát,a lényeg hogy beszéljük itt ki a Bada OS rendszert.Tudom mindenki fikázza mert így android úgy android,de legalább egy értelmes normális hsz-eket írnátok.Nekem Wave 723-som van Bada 1.1-esel és megvagyok elégedve vele,gyors,korrekt rendszer,igaz hogy nem nyilvános,de sztem jó rendszer,főleg a 2.0-s lehet jó :)