1327
-
Piko888 #161 ne vedd el a kedvem :-) -
qper #160 nem hurcolássza feleslegesen, a Te példányod keddig majd a depóban csücsül :) -
qper #159 Őszintén? Szerintem semennyi. :(
Én 3-án rendeltem elő, és már akkor is rezgett a léc hogy kapok-e példányt.
Rendeld elő az 576-ból, drágábbaj, de nekik tuti lesz! -
#158 jaja legyen úgy:) -
#157 Na én is megrendeltem az előbb XBox-os verziót konzolvilágtól. Vajon mennyi az esély arra, hogy kedden át is tudom venni náluk? -
Piko888 #156 Remélem holnap már mindketten nyomhatjuk :-) -
#155 okés köszi.lehet hogy teszek egy próbát:) -
Piko888 #154 oké, de sajna 5-ig dolgozom addig sajna nem leszek fész közelben.Szerintem te is hívd fel a G4S futárszolgálatot.
Telefon: 061- 288-7465
-
#153 az jó.baszki ha sikerül akkor mindenképp írjál már xd akkor én is telefonolok egyet -
#152 nekem az is van írva hogy a csomag érkezése 17én várható:) szal passz -
Piko888 #151 Holnap felhívom őket és megpróbálok hatni rájuk, hogy ha már náluk van dobják már be hétfőn :-) -
#150 hát jó kérdés,végülis én nem értek hozzá hallod.én is kurvára örülnék hogyha holnap megkapnánk :) -
Piko888 #149 ok, de azt gondoltam, hogy a futár nem hurcolássza egy napig feleslegesen :-) -
#148 én is kaptam,de láthattad hogy szeptember 17én fogják kihozni:) jó lenne én is örülnék hogyha holnap de sajnan nem hiszem -
Piko888 #147 konzolokszervizében rendeltem elő, tegnap kaptam a email-t hogy már futárnál van. Szerintetek megkapom holnap? -
#146 CD Galaxisnál pl se PS3 se X360 verziót nem lehet kapni :D -
qper #145 Ehh, most néztem meg a mail fiókom spamjait, ott figyelt közte a Konzolvilág visszaigazoló levele, hogy mehetek kedd 0:01 perctől átvenni a cuccot :D
-
qper #144 én is ott veszem meg.
A Konzolstúdiónál előrendeltem 3-án, nem kaptam levelet tőlük hogy átvehetném (nagyon sokaknak ment mail hogy 17-én ott a progi, lehet érte menni), felhívtam őket, kérdeztem hogy lesz-e nekem példánymom. A fószer azt mondta hogy elméletileg igen.
Ez után a válasz után hívtam az 576-ot, mondta a srác (most pénteken) hogy nyugodtan rendeljem meg, biztos megkapom kedden. Meg is rendeltem azonnal :) Az 576 a legnagyobb cég, gondolom ők happolják el a készlet legnagyobb részét. Lehet, sokaknál visszatartó erő, hogy a többi bolthoz képest itt 1500-al drágább a progi, de engem ez a GTAV-nél abszolute nem zavar. -
#143 én a konzolokszervízétől rendeltem,kaptam emailt tegnap hogy 17-én kézhez kapom és mindenki más is,ha nem így lenne mondanám le a faszomba és mennék megvenni valahol kicsit drágábban de az nap:) -
sanyiute #142 Még FAQ-t direkt utána olvastam megjelenés napján postázzák és másnapra itt van azaz 18. erre pont hívnak tegnap hogy az nem úgy van meg hogy "igényt tartok-e az óriás poszterre"? nem csak a játék cd-t küldjék egy papír csomagba nevetséges... -
#141 De miért nem a helyi 576-ban v vhol veszitek meg? Vidéken is van egy halom 576 pl, és ott is megjelenés napján már lehet kapni, mert 16-án érkezik nekik országszerte... -
#140 nemhinném hogy a hivatalos megjelenés előtt kivihetik -
#139 jó nagy köcsögség ez amúgy.
bereklámozzák előre, hogy megjelenés napján kiszállítás...
nekem azt írták, hogy várható érkezik keddtől csütörtökig.
szóval hiába van már a futárnál lehet én is szívok. -
#138 Nem irigyellek...Nekem konzolvilág irta tegnap hogy egy két munkanapon belül küldik,akkor azt lehet hogy hétfőn már kihozzák? -
sanyiute #137 Velem meg közölte a Platinumshop hogy csütörtökre érkezik...
hogy szopják le a faszomat... -
#136 én a 4 et nem sokat nyomtam, san andreast inkább:) telefonon is végigtoltam 2x:D -
#135 én is toltam sokat azt is,de ezt többet fogom már most biztos vagyok benne,akárcsak az SA-t:)) -
#134 Én is biztosan :D GTA IV-et NAGYON sokat függtem, csak akkor nyár volt, és nem szorgalmi időszak :D -
#133 hát vagyunk így egy páran,bár én bele nézegetek ezekbe a live streamekbe nem bírom ki de story dolgokat nem akarok megnézni,láttam 1-2-t de ne mbzavar,csak bohóckodást nézek,mik vannak benne,hát úgy érzem ezzel nagyon sokat fogok majd játszani :)) -
#132 Együttérzek veled, mert énis csak kedden kezdhetem el :( -
#131 olyan jó nektek hogy már játszotok vele xd én majd csak kedden,ooh:) -
#129 tegnap jött email, hogy a futárnál van már a cumó!:)
evlileg kihozhatnák hétfőn is, de gondolom keddig nem adhatják ki -
barmi #128 köszi ;-) -
#127 középső gombot megnyomod a gamepadon majd xboxhome opció -
barmi #126 ööö figyelem, figyelem ! láma kérdés következik :-) Kaptam egy 360-at kölcsön a minap, de nem találom az exit game lehetőséget ! vagy nincs is ilyen ezeknél a gépeknél ? egyszerűen csak kapcsoljam ki a gépet ha már unom a játékot ? Köszi előre is ! :-) -
#125 nekem elméletileg itt van Hétfőn Xbox -ra
-
Skyline #124 Ülj be amcsi vagy hétköznapi kocsiba.:)
A 4-ben pont nevetséges volt hogy a sportkocsik is úgy rugóztak mint egy citroen kacsa...Nevetségesen nagy féktávval.
Itt nagyjából autótipusokhoz köthető az irányítás és a sportkocsik, és egyéb vasak amik bizony arról híresek hogy fekszik az utat (igen a bmw és az audi is) nos azok fekszik az utat....:) -
#123 Srácok nektek nem érzékeny nagyon az irányítás pl gondolok itt autóvezetésre ?? -
Neoncsoves #122 elő is rendeltem, PS3ra :) -
#121 Szerintetek mennyit kell várni míg ez a játék is "games on demand" kategóriába kerül liveon? Jobban szeretem ha nem kell lemezt rakosgatnom. :)