52
-
#52 Senki nem állította hogy én sosem töltök le semmit,és tőlem másolsz amit akarsz a játék 25.-e óta tolható SP részben. Az hogy a korod ennyi az inkább szomorú az "intelligens" hozzászólásaidat nézve...:D -
SzGabor89 #51 meg ha te annyira okos ember vagy akkor mi a faszéért van ncoros adat a leirásodban beírtad a googléba és találtad vagy hogy szerezted?
vagy Regisztrált:
6 éve 11 hete? :D -
SzGabor89 #50 te ember én meg már 20. letöltöttem originnel csak nem engedett játszani 27. ig mert online dátum ellenőrés volt rajta te mafla meg mit akarsz basszak neked a személyimről képet meg az originről printscreent? ne legyél már ennyire negatív ember. -
Bhalage #49 erre a batmanre meg kurvara kivancsi leszek az asylumot nagoyn megcsinaltak -
Bhalage #48 sztem aki warezol sikeres ember nem lehet
se fejben, se penztarcaban
;d -
#47 A #18-ban fejtettem ki ugyan ezt,szó nincs itt konzolos becsületességről,csak simán ott jobb a védelem,mivel banfélelem van,gari rövidülés van stbstb. -
#46 Továbbra is a tiédet te tudatlan 25.-e óta kapható a legtöbb boltban,még ezzel sem voltál tisztában aztán hirtelen jössz egy ilyen összeírt összekopizott megrendeléssel, nevetséges...Ha meg 22 vagy akkor elég komoly probléma van agykapacitás terén,de ahogy írtam ez a színértelmes hozzászólásaidból egyértelmű...Csak reménykedtem hogy az a 89 nem az iq szinted mert még azt is sokallnám..:) -
Ender Wiggin #45 Igen baj van velem. Mégpedig az, hogy a dolog nem csak az op rendszer újratelepítéséről szól, hanem egy csomó szoftverről, ami a munkámhoz kell.
A kényelmes joy alatt a kontrollert érted, ugye? Azt dugja fel magának, aki akarja. Én PC-s vagyok, egér és billenyűvel játszom. A kormnyról nem is beszélve. Az autós szimeket bármi mással játszani 200%-ot levon az irányíthatóságból és a realizmusból. -
SzGabor89 #44 akkor most kinek a kurva anyját ? :D
-
SzGabor89 #43 Dear Gábor Szabó,
Thank you for ordering on Origin. The product that you preordered is now available.
Your Order
Order Number: 106545628
Product ID: 2247640
Product Name: Battlefield 3™ Limited Edition
Release Date: 27 October 2011
há nédd má mit kaptam imélben xD
-
SzGabor89 #42 1 óra mindennel cakumpak? -
SzGabor89 #41 meg mondom a kurva anyád akkor is :D -
SzGabor89 #40 hát kipróbáltam a bf3 mat multiba kereken 10 percen tudtam játcani és kibaszott mert az a mocskos origin meghalt xD nesze neked te mafla am meg 22 vagyok :D -
#39 Hát ha neked egy win7 reinstall 1 nap ( 1 óra helyett) akkor ott vmi gond van, az ölbe vett billentyűzet,egér kombórol a kényelmes joy helyett esetéről nem is beszélve :D -
Ender Wiggin #38 Hozzáteszem (szívből gyűlölöm a konzolokat), az utóbbi időban irigylem kicsit a konzolosokat. A PC-men spontán elszarta magát a Win Live, semmilyen javítás, újratelepítés nem segít, így hiába vettem Dirt 1-2-3, Fuel, F1 2010 (sőt az Arkham Asylumot is újra akartam játszani), egyik sem indul el. A bizu windows live miatt. Pár hete még működött (F1 2010-et elkezdtem, és a Red Faction Guerillát végig toltam), aztán egyszer csak semmi.
Megoldás? Olcsóbbik, hogy win7 reisntall, ez minimum 1 nap. Drágább, hogy veszek egy nyomorult ikszboxot, és szar képminőségben, szaggatva, a nappaliban az ölembe véve a billentyűzetet, egeret és a kormányt tovább szidom a microsoft kurva anyját. -
NovaTerra #37 Xboxra és ps-re se azért adnak el például az új Batman játékból többet, mert ott becsületesebbek a felhasználók. Hanem azért mert korlátozottabb a lehetőségük. Tehát megbütyköli a konzolt, akkor onnantól bukta a garanciát és az online játékot. Nincs live, nincs multi. Tehát nem kockáztatnak. PC-n meg letölti Pisti a Batmant elvan vele. De ettől még ugyanúgy multizhat az új B3-mal. És bármennyire is igazad van abban, hogy x százalékkal többen vennék meg pc-re, ha soha nem lehetne feltörni vagy olyan korlátozás lenne, mint konzolon. De jelenleg nincs így és valószínűleg soha nem is lesz, ugyanis a pc nem egy gyártó kompakt hardver kiadása. Az embereket pedig nem fogod tudni megváltoztatni bármennyire kardoskodsz az véleményed mellett. Amíg ingyen meg lehet kapni, addig sokan nem fognak érte fizetni. Single orientált játékoknál ez a helyzet. De ezt tudja az is, aki pc játék fejlesztésre adja a fejét. -
Evoluti0N #36 Értem. Akkor én itt nem is zavarok tovább. További kellemes, kultúrált, off és flame mentes beszélgetést a játék eladásairól mindenkinek. -
#35 "33 hozzászólás és 1 se a játékról szól"
Mivel a cikk a játék eladásairól szól, nem magáról a játékról. Ha a játékról akarsz olvasni akkor nézz be a topikjába -
Evoluti0N #34 Most komolyan van, aki még azt gondolja, h az ilyen flamelésnek van értelme? Úgyse tudja az egyik csoport meggyőzni a másikat az igazáról.33 hozzászólás és 1 se a játékról szól. Nagyon ügyesek vagytok, nem mondom. -
#33 KETTŐ azaz 2 napja megjelent te szerencsétlen...De mit vár az ember attól akinek a hozzászólásai tükrözik az értelmi képességét és a durván 15 év körüli életkorát...:)
Annyira meg akarod venni hogy még a játék megjelenésével sem vagy tisztában...:D
Szánalom.... -
#32 Úgy van! A kurva anyámat, há' rohadjon meg az a szemét játék, hogy merészelt megjelenni ??!! -
SzGabor89 #31 miért megjelent? akkor a kurva anyádat te balfasz cigány -
#30 Sokkal több pc van, ez igaz, de azt majd belekalkuláljam, hogy ebből mennyi % a játékra használt(játékra képes) pc? -
#29 Mi az hogy nem jelent meg? De buta vagy öregem.A hozzászólásaid alapján neked sem lehet hűdenagy az agyi kapacitásod,és több mint valószínű, hogy te ugyanúgy letöltessz mindent, a később megveszem szöveg meg a legnagyobb hazugságod ami csak kijöhet azon a nagy szádon. -
SzGabor89 #28 pontosan -
Brati #27 Bocs, hogy így közbeszólok, de akkor te abból készíts statisztikát, hogy hány embernek van Mo.-on XBOX-a vagy PC-je. -
#26 Eszed mint a kommentjeidből látszik.:D -
SzGabor89 #25 te büdös fasz kal ap skynet kiváncsi lennék rád, hogy nézhetsz ki élőben :D o.O -
SzGabor89 #24 meg se jelent még a bf3 te majom én is letöltöttem, mert kivéncsi vagyok rá, csak már elő is rendeltem előtte
-
SzGabor89 #23 Skynet Bf3 ha valami jó akkor meg fogják venni és nem a warez miatt szarok a pc eladások hanem pont a szar portolásokért bazdmeg azért mert leszarják a pécét te meg beveszed ezt a maszlagot mert egy kis csitri vagy.... -
#22 Apropó drágább pc-re fejleszteni....És lám pc-n mégis elkövetnek MINDENT hogy vegyék a játékokat,és rendesen sokszor 4-5ezer forinttal is olcsóbb az adott pc játék. Mégsem veszik legyen akármennyire tartalmas,minőségi. Ha nincs védett multiplayer tartalom akkor baxhatják,és csak zsebpénz esik be a pc-ről.:) -
#21 Mit 2000...Az 1500-at sem éri el az össz letöltők száma x360+ps3-ra...:D -
#20 Te meg hidd el,az hogy M.o. legnagyobb torrentoldalán a 2000 letöltőt sem érte el ez a játék x360-ra és már milliós eladásokat produkál kiválóan bemutatja mi a helyzet. Ugyan ez pc-n úgy fog kinézni hogy lesz vagy 5000 letöltő alaphangon és jóesetben 500ezer eladott példány...Hagyjuk.:)
A wareznak nagyon is sok köze van,és maximálisan megértem hogy nem szarakodnak egyes fejlesztők az tportolgatással csak simán összedobnak bagóért valamit,vagy le se szarják az egészet,a pc-ből úgyis csak minimális zsebpénz folyik be a konzol eladásokhoz képest. Erről ennyit.
-
tomboy013 #19 Ez nem egy sablon hülye szöveg mert még sehol nem olvastam ilyet amit leírtam hogy gépigény is közrejátszhat a dologban. Hidd el ez csak a pénzről szól, ma már minden akörül forog. Drága fejleszteni PC-re és lassan nem is akarnak. Egy csomó játékot nem is csinálnak meg rá mert a konzolos társadalomból megélnek kemény munka nélkül is. A wareznek nincs annyira sok köze hozzá mint amennyire hiszik. Én értem a te álláspontodat is csak nem értek vele teljes mértékben egyet =) -
#18 És konzolwarez van,de jóval minimálisabb mint pc warez,ezt tökéletesen bemutatja a többmilliónyi LIVE előfizető x360-on... Nem azért minimálisabb mert annyira tündérek a konzolosok hogy nem warezolnak,pusztán azért mert a bantól való félelem fen áll,valamint macerásabb az egész (főleg ps3on) mint a pc-s "letöltöm,telepítem,crackelem és játszom" folyamat. -
#17 Jó ez sablon hülye szöveg de ettől még ez eladások megmutatják mennyien is veszi az adott játékot.:)
Itt van a COD statisztika az aláírásomban...
De veheted azt is hogy a Witcher 2 ami jólsikerült minőségi cucc az egyik legkeresettebb motyi a torrent oldalakon,és lám az eladások jóindulattal érték el az 1 millát majd fél év alatt...Ha kijön boxra 1 millás eladást pár hét alatt fog produkálni, alig párezres letöltőbázis mellett torrentoldalanként.
Szépítheted ahova akarod,pc-n 10ből jóesetben 1-2 ember ha megveszi eredetiben a minőségi cuccokat. Ha nincs komoly multiplayer tartalom,és levédett warezmentes multi akkor az eladások 1-2 év alatt produkálnak pc-n annyit mint konzolon 1-2 hónap alatt. -
tomboy013 #16 Ennek is megvan az oka. Én rengetegszer csak azért töltök le egy játékot hogy előbb megnézzem megéri az árát. Kipróbálom ha tetszik megveszem. Meg azt se árt tudni hogy hogy fog futni a gépemen a játék. Ha nagyon akad olyan grafikán amin én szeretném futtatni akkor se veszem meg majd esetleg később ha fejlesztem a gépem. Sőt ha tetszik a játék akkor tuti megveszem előbb utóbb. Konzolkora ilyen jellegű probléma sincs, ugyanis ugyanaz a hardver semmi szükség arra hogy leteszteld hogyan fog futni. De szerintem sokan így vannak ezzel. Baráti körömbe is van ilyen. -
#15 Csak nézz körül vmelyik torrent oldalon, melyik gépre töltenek le legtöbben mondjuk egy Battlefield 3-mat.
Egy példa(ncore)
PC :12874 (3 napja elérhető)
XBOX360 : 1101 (5 napja elérhető, ráadásul online játszható)
PS3: 14 (4 napja elérhető)
Ebből készíts statisztikát -
tomboy013 #14 Yesname: Olvasd már vissza a hozzászólásodat és gondokodj el kinek van kevesebb odabent =) Konzolwarez is ugyanúgy van mint PC, csak PC-re drágább fejleszteni így ezt a kifogást erőltetik bele az emberbe. A statisztikákat meg úgy lehet hamisítani ahogy akarod. Dolgozok közvélemény kutatásba úgyhogy tudom miről beszélek. Ez csak a pénzről szól semmi másról. Mint manapság minden. Aki ezt nem képes felfogni az túl naív a mai világhoz. -
#13 tomboy013: Lewarezolja sok konzolos is de az eladások még mindig jobban mert nem 10ből 9 tolja le warezen..:)
Gaz: Nem minden eredeti,de amit hosszútávon használok és szórakoztat azt biza megveszem,így a Witcherek,Dragon Age-ek, Baldours gate-ek. COD-ok, BF-ek bizony eredetiben csücsülnek a polcon. Ez a játék kirobbanó siker mivel tartalmas,minőségi jól összerakott,akárcsak az első rész,de nincs benne jól levédett multi így pc-n jóesetben 1-2 év alatt elmegy belőle 1 millió példány,miközben legalább 4-5 millió játékos lesz csak pc-n... Nincs annál szebb mint amikor itt az sg-n a wareztopikban nagyobb a forgalom mint egy játék eredeti fórumában..:)