52
  • Ender Wiggin #12
    Valahogy így lesz. Az elsőt is majd egy évvel a megjelenés után vettem meg. Addig nem is játszottam vele. Miért olyan hihetetlen ez? Szerintem egy háték sem ér 10-12 ezer forintot, de 2-3 ezret bármikor hajladó vagyok kiadni értük. Ezért kell várni.
  • yesname #11
    Nem. PC-re sok majom warezolja le, konzolra csak pár. Érted a különbséget? Mégis mitől van olyan óriási bevételkülönbség konzolra? Tudod használni azt a keveset amit a fejedben hordasz?
  • Zolivok
    FIGYELITEK HOGY A JÁTÉK SZEKCIÓ HÍREI EGYRE HOSSZABBAK ALULRÓL FELFELÉ ÉS A KIEMELT ROVAT IS FUCK DA SHIT EPIC SG UPLOAD SYSTEMATICSSZORJE
  • xido
    6-8 hónapig meg nem fogsz vele játszani igaz-e?:)

amúgy itt is lesz majd tuti valami direkt bug a warezben,mint 1ben volt..
  • Zocsi
    jó neked.
  • Ender Wiggin #7
    5-6 éve még sok írt dvd-m volt, mostanra minden egyes játékom eredeti. Van kb 70 db. Sőt 4 jogtiszta vindózom is van. Ezt is meg fogom venni. Igaz majd 6-8 hónap múlva, mikor lesz GOTY változat féláron. Hülyegyerek.
  • Zolivok
    wohohoh bitch please
  • GazCamp3r
    Mert neked mindened eredeti, nem? Hülyegyerek...

nod kódokat is megveszed, meg a windowsod is eredeti...
  • tomboy013
    Konzolra is lewarezolja a sok majom de akinek teszik úgyis megveszi akár PC-s akár nem.
  • NovaTerra
    Nem azt írják, hogy pc-re megveszik 3,5 millióan, hanem a pc eladásokkal együtt elérheti a 8 milliót.

Egyébként ilyenek ezek a pécések. Az ördög kegyencei. :)
  • Hoz_Hun
    Az elemzők úgy kalkuláltak, hogy a konzolosok év végéig vesznek még 3 millió példányt és ehez jön hozzá a PCs 500ezer darab.
  • Skynet
    "Elemzők szerint a program a november 18-án megjelenő PC-s változat eladásaival elérheti év végéig a 8 milliós eladást is,"
    Év végéi hatalmas jóindulattal hozzá fog tenni a pc változat bő 500ezret... Hiába a minőség le fogja warezolni a sok majom.