52
-
Ender Wiggin #12 Valahogy így lesz. Az elsőt is majd egy évvel a megjelenés után vettem meg. Addig nem is játszottam vele. Miért olyan hihetetlen ez? Szerintem egy háték sem ér 10-12 ezer forintot, de 2-3 ezret bármikor hajladó vagyok kiadni értük. Ezért kell várni.
-
#11 Nem. PC-re sok majom warezolja le, konzolra csak pár. Érted a különbséget? Mégis mitől van olyan óriási bevételkülönbség konzolra? Tudod használni azt a keveset amit a fejedben hordasz? -
Zolivok #10 FIGYELITEK HOGY A JÁTÉK SZEKCIÓ HÍREI EGYRE HOSSZABBAK ALULRÓL FELFELÉ ÉS A KIEMELT ROVAT IS FUCK DA SHIT EPIC SG UPLOAD SYSTEMATICSSZORJE -
xido #9 6-8 hónapig meg nem fogsz vele játszani igaz-e?:)
amúgy itt is lesz majd tuti valami direkt bug a warezben,mint 1ben volt.. -
#8 jó neked. -
Ender Wiggin #7 5-6 éve még sok írt dvd-m volt, mostanra minden egyes játékom eredeti. Van kb 70 db. Sőt 4 jogtiszta vindózom is van. Ezt is meg fogom venni. Igaz majd 6-8 hónap múlva, mikor lesz GOTY változat féláron. Hülyegyerek. -
Zolivok #6 wohohoh bitch please -
GazCamp3r #5 Mert neked mindened eredeti, nem? Hülyegyerek...
nod kódokat is megveszed, meg a windowsod is eredeti... -
tomboy013 #4 Konzolra is lewarezolja a sok majom de akinek teszik úgyis megveszi akár PC-s akár nem. -
NovaTerra #3 Nem azt írják, hogy pc-re megveszik 3,5 millióan, hanem a pc eladásokkal együtt elérheti a 8 milliót.
Egyébként ilyenek ezek a pécések. Az ördög kegyencei. :) -
Hoz_Hun #2 Az elemzők úgy kalkuláltak, hogy a konzolosok év végéig vesznek még 3 millió példányt és ehez jön hozzá a PCs 500ezer darab. -
#1 "Elemzők szerint a program a november 18-án megjelenő PC-s változat eladásaival elérheti év végéig a 8 milliós eladást is,"
Év végéi hatalmas jóindulattal hozzá fog tenni a pc változat bő 500ezret... Hiába a minőség le fogja warezolni a sok majom.