10
  • ugh
    Nincs mit megjelentetni mert vagy rajott, hogy eddig is lekvar volt az amit kiszelloztettek (budos a kaka szinu),.vagy kifogytak mar ezekbol is .
  • Merces
    ...yep, kiadták bérmunkába egy tucat indiai fejlesztőnek a maradék 600 eurót meg elosztották.............
  • Rotyoka
    Igen igen, persze csak a pénzhiány és véletlen sem az USA szólt közbe keményebben.

Nehéz is úgy pénzt szerezni, hogy blokkolják az összes számlát
  • hdo
    Ott a pont! :)
  • passatgt
    Én meg készítettem több designt angol webshopoknak, megcsináltam a design+html részt 500 font körül, ők meg továbbadták 4500 fontért:)
    Rengeteg webfejlesztős cég van, mindegyik más-más árral dolgozik, a külföldi ajánlat valószínűleg valami kisebb cégtől jött, de ha valami normálisabbat kerestek volna, akkor 400e ft alatt még csak szóba se álltak volna:)
    Az meg a másik, hogy lehet az a magyar cég is külföldi volt, csak magyarokkal dolgoztatott:)
  • passatgt
    Így már érthető, azt hittem azokat ingyen kapják, mert fel lehet tölteni az oldalra. Mert szakmabeliként 3,5 milla évente kicsit sok még egy ilyen kaliberű oldal üzemeltetéséhez is:)
  • hdo
    A hazai webfejlesztők bőségesen többet kérnek egy-egy portál elkészítéséért, mint nyugatabbra! Én közvetítettem tolmácsként egy külföldi webfejlesztő cég, meg egy itthoni megbízó között, és 650 €-s árajánlatot kaptak egy olyan weboldalra, amire egy itthoni cég 410 EZER FORINT alatt neki se állt volna!
  • Lowosan
    Lehet rosszul tudom de mintha ebből a pénzből finanszíroznák még az akták névmentesítését is.
  • ClassicR
    Egyrészt egy nemzetközi ismeretségű oldal alá nagyon komoly szervererőforrások kellenek, másrészt egy teljes csapatot fenn kell tartani, akik naprakészen tartják a rendszer, hogy az biztonságban működhessen, ne legyen lefülelhető és megakadályozzák a betöréseket. Ehhez hozzájön pl. a beharangozott új rendszer, amit leprogramozni megint csak néhány ezer euró volt. Elég, ha csak a hazai webfejlesztők árait nézed meg.

Ezen felül a titkok akták egy részét is nyilván pénzért vásárolják meg, talán ez viszi el a legtöbb pénzt.
  • passatgt
    Nem értem mihez kell ekkora összeg.