Az Amerika kapitány 2 a jelenben fog játszódni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ó, anyám, a kezdõk. Tegnap kezdtél el mozizni? Hol van az megírva, hogy egy film késõbb elkészülõ folytatása késõbb kell, hogy játszódjon? Ha akarják, írhatnak neki régi sztorikat, vagy visszavihetik az idõben. Az X-Men 3 után is jött az Elsõ osztály. A Végsõ állomás 5 is az elsõ rész elõtt játszódott.
Miután a fõhõs 70 év hibernáció után napjainkban ébred fel, mikor játszódhatna még?

Különben meg az elsõ rész tényleg nem egy bonyolult film, de két óra szórakozáshoz pont megfelelt.
Nem korosztályt kell nézned, hanem IQ-t. Nem volt bonyolult film, de az IQ-d nem kvalifikált arra, hogy megértsd. Ne lepõdj meg azon, hogy nem jött be, buta voltál hozzá.
Már az eslõ rész is gyenge volt, ennek folytatást? Bár lehet én vagyok már öreg az ilyen filmekhez, milyen koorsztálynak készülnek ezek? 8 éveseknek erõsnek tartanám, de nekik még bejöhet.
Konyorgom most ne kezdjunk el filozofalgatni, meg hogy a szo kinek mit jelent, kulonben tokonszurom magam.

killall imagent

Na, bagoly mondja. Ez amolyan spontán égés.

hurkaur: ha nem lenne hírértéke, nem mondanák. Ha pedig nem mondanák, senki sem tudná, hogy mikor fog játszódni a film.
Fikazd inkabb a cikk hirerteket (ami ~0), mintsem grammarnazit jatszva a helyesirasat. Tudom, kozhely de tevedni emberi dolog. (sicc)

killall imagent

Nem akarom kritizálni a cikk szerzõét, de létezik ma már helyesírás ellenõrzõ program is...