8
  • kalapos01
    Ó, anyám, a kezdők. Tegnap kezdtél el mozizni? Hol van az megírva, hogy egy film később elkészülő folytatása később kell, hogy játszódjon? Ha akarják, írhatnak neki régi sztorikat, vagy visszavihetik az időben. Az X-Men 3 után is jött az Első osztály. A Végső állomás 5 is az első rész előtt játszódott.
  • hypno
    Miután a főhős 70 év hibernáció után napjainkban ébred fel, mikor játszódhatna még?

Különben meg az első rész tényleg nem egy bonyolult film, de két óra szórakozáshoz pont megfelelt.
  • zetortraktor
    Nem korosztályt kell nézned, hanem IQ-t. Nem volt bonyolult film, de az IQ-d nem kvalifikált arra, hogy megértsd. Ne lepődj meg azon, hogy nem jött be, buta voltál hozzá.
  • tucky1
    Már az eslő rész is gyenge volt, ennek folytatást? Bár lehet én vagyok már öreg az ilyen filmekhez, milyen koorsztálynak készülnek ezek? 8 éveseknek erősnek tartanám, de nekik még bejöhet.
  • hurkaur
    Konyorgom most ne kezdjunk el filozofalgatni, meg hogy a szo kinek mit jelent, kulonben tokonszurom magam.
  • kalapos01
    Na, bagoly mondja. Ez amolyan spontán égés.

hurkaur: ha nem lenne hírértéke, nem mondanák. Ha pedig nem mondanák, senki sem tudná, hogy mikor fog játszódni a film.
  • hurkaur
    Fikazd inkabb a cikk hirerteket (ami ~0), mintsem grammarnazit jatszva a helyesirasat. Tudom, kozhely de tevedni emberi dolog. (sicc)
  • cstommy
    Nem akarom kritizálni a cikk szerzőét, de létezik ma már helyesírás ellenőrző program is...