Felfedték a világot uraló tõkehálózatot

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Ugyanazok a tulajdonosok. A milliardos dinasztiak vannak minden multiceg mogott. Jo reggelt!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"ahogyan a coca cola sem csinált semmi rosszat sohase"

A Coca-Cola ellen indult már vizsgálat, hogy dél-amerikában pénzzel támogatott puccsistákat. Ha jól rémlik Chilében. Persze jobban is jártak Pinochettel, mint az országot tönkre tevõ kommunista Allendével.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

Srác, egy orosz is lehet zsidó, mivel a zsidó nem egy rassz -.-

Vicces, ahogyan az emberekbõl kijön a zsidózó reflex.

Pedig ennek az 50 cégek nem sok köze van a zsidókhoz.

China Petrol, Nomura Holding, Mitsubishi, Credit Swiss, Axa, Unicredito Italiano SPA, stb.

Ezek a nyamvadt kínai, japán, holland, olasz zsidók. :-)

Ezek a felsorolt cégek egymás legnagyobb ellenfelei, és nem szövetségesei.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

De a pápa ma már képtelen bármit is befolyásolni 1 kijelentésével.

Õ már nem tud háborút kirobbantani sem téríteni. Az hisz neki aki eddig is hitt újabbakat nem kap meg.

Alien69
AZért a számod valszeg erõs túlzás, mert pl az Angliai királyi család valszeg nem zsidó. A Pápa valszeg NEM zsidó. Persze ez a felsorolás NINCSEN a listán, mert EZEK hatalma NEM annyira mérhetõ. Mégis, hol vannak adatok egyházi vagyonokról? SEHOL. Pedig TUTIRA jelentõs vagyonokkal rendelkeznek az egyházak. IS. <#idiota>

Alien69
Kicsit hülyeség, vagy inkább pontatlan, ahogyan fogalmazol. "Õk" NEM robbantanak ki háborút. Közvetlenül tutira nem, mint ahogyan a coca cola sem csinált semmi rosszat sohase. Mert ugye pl a coca is "csak" franchise rendszer. <#vigyor>
De nem is tudom, ezen mit csodálkoztok, és MIÉRT háborodtok fel? Ugyanis ez qrvára KEVÉS EMBEREK! <#gonosz2> Szart sem ér. Változtatni CSAKIS DRASZTIKUSAN lehet, és kifejezetten anti demokratikus rendszerrel, mert mint TUDJUK, a DEMOKRÁCIA KAMU, mint pl jogállam, meg ilyen faszságok. Aki ezekben hisz, mint pl "tudatok környezet védelem", az mind mind megtévesztett ember. <#hehe>

drfaust
A szabad piac a profitról szól, és minél nagyobb a profit annál nagyobb lesz a hozzá fûzõdõ hatalmi törekvés. És aki(k) irányít egy ilyen gépezetet az elõbb vagy utóbb úgy tekint az átlag embere, mint egy eszközre. De lehet, hogy hülyeségeket beszélek.<#nevetes1>

Csak a semmi lehet tökéletes!

A zsidók aránya csak nem 95%-os? :O

Tetsuo
A "bekerulessel" az a baj, hogy ok dontik el ki kerulhet be es nem az idealizalt "szabad piac" szelektal.
A nagy szabadsag egyfajta kettosmerce alatt ertendo.
Raadasul ezek a korok, valoszinuleg erosebben sovinisztak mint pl. itt barki a forumon.
Az ilyen "ember" a valosagban jatszik strategiajatekot ket szexparti kozott, milliok sorsarol dontve ugy, hogy a sajat vagyona es mammon az isten, semmi mas.

Én is várom! Csúcsminõségû trollkodós postokat akarok olvasni este lefekvés elõtt lehetõleg jó terjedelmeseket van 4 órátok összehozni.:)

Érdekes hogy ebben a listában borzasztóan kevés az olyan cég ami bármi kézzelfoghatót elõállít. Legtöbbje pénzintézetz ami legalábbis számomra egy újabb nyomós bizonyíték amellett hogy a rendszer alapjainál van a javítgatni való nem pedig a tetején. Az hogy a legbefolyásosabb vállalatok javarészt bankok azt jelenti hogy a pénz mint eszköz ma már nem az árúcsere egyszerûsítésére és könnyûvé tételére szolgáló eszköz hanem a valós értéket elõállító termelés a pénz használójából a pénz eszközévé vállt, felborult a sorrend már nem a pénz szolgál ki minket hanem mi szolgáljuk ki a pénz világának igényeit. A megoldás persze létezik csak fel kéne nõni hozzá. Az emberek nem észbõl döntenek hanem szívbõl, hitbõl, stb csak racionális döntéseket nem szeretnek hozni. Az emberiség fejlõdése szerintem elért egy pontra itt amíg nem változik meg a gondolkodásunk és kezdünk nem (csak) önzõ racionális döntéseket hozni világszerte addig válság válságot fog követni és nem jutunk elõre. Azt sem nehéz megjósolni milyen lesz a következõ rendszer. Egy globális világkormány ami a hûborúkat apró helyi konfliktusokká redukálja és az emberiség képes lesz az erõforrásai jól meghatározható produktív célokra öszpontosítani. Ezt kell elérni nagy ugrás de enélkül nem lessz csoda fejlõdés. És végül hogy én hol is látom a problémát. Elnézést kérek az önszabályozó mindenható piac feltétlen híveitõl de én meglehetõsen ostoba és primitív dolognak tartom azt a felfogást miszerint az a rendszer ahol a résztvevõk mindegyike zéró összegû játékot játszik következetesen évtizedeken keresztül bármilyen formában önfenntartó legyen. Ez a felfogás szerintem valamiféle vallási jellegû torzulás a gazdaságtudományok mûvelõi között. Se a történelem se a természet soha sehol semmilyen példát nem hozott arra hogy egy ilyen rendszer bármilyen körülmények közöt is hosszú távon mûködõképes. Arra viszont hozott pédát megszámlálhatatlan mennyiségben hogy mi történik ha valaminek hirtelen korlátozatlan hozzáférése lesz, erõforrásokhoz nyersanyagokhoz míg az irányító folyamatok hatása alól pedig kikerül. A kontrollálatlan sejtet ami folyamatosan osztódik de az immunrendszer nem lép közbe rákos sejtnek nevezzük.
Abszurdum azt hinni hogy ez így mûködni fog.

Tetsuo
A kerdesed vagy koltoi vagy provokativ, hiszen te is tudod, hogy nem szabad ra nyilvanosan valaszolni.

jaj ezen nagyot nevetem :-DDDDDDDDDD

kólát pattogatott kukoricát már bekészítettem, kezdhetitek a mûsort :-D

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Andr0
Amúgy egy kis összedolgozással jó pár év alatt (és persze belsõ téglák segítségével) Elpicsáznánk õket ;)

Armin & Ayu fan

Kerüljön be közéjük a gömbvillám.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

És most hogy a kritikus gondolkodásra képesek elmenekültek, végre beszélhetünk a hüvelygombáról. Izé, NWO-ról.
Andr0
Amúgy az Zyklon-B és könnyen lehet szerezni khhm ha valaki esetleg közös bizniszbe fogna velem... :D Úgy mint rovarirtó kisiparos, természetesen.

Armin & Ayu fan

VRSDM
akit érdekel a téma és még nem látta annak kötelezõ!
http://www.youtube.com/v/FzrBurlJUNk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

u dont have to listen anybody else but me

Andr0
Nem kritizálni kell, hanem bekerülni közéjük ;)

Amúgy így van, egy zárt közösség van emögött, eddig is tudtuk. Max akkor tudnánk átvenni tõlük az irányítás ha egy teljesen új közösséget hoznánk létre, válogatott emberekbõl elszeparálva a világ többi részétõl (Pl egy új ország)

Armin & Ayu fan

Mi is van a ciklon-B-vel? :D
mrzed001
Csendbe jegyezném meg, hogy ha ezt egy más vallású merte volna leírni, akkor már rég gázkamrában ... izé ... magánzárkában lenne.
És még ez is egy túlzottan felpuhított változat.
Ha a cégek és strómanok mögött álló emberekre lenne lebontva, akkor kijönne, hogy ki az 4-5 család amely irányítja az egész világot, háborúkat robbant ki, vezetõket juttat hatalomra (gyakran "demokratikusan" választott diktátorokat) ...
Mert nem Bill Gates ám a világ leggazdagabb embere, a valódi világuraló gazdagokhoz max segélyért járhat, vagy aranyport takarítani :D

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ha a sok semmirekello penzehes buze..ans jobban hagyna elni a nepet akkor nem lennenek "lazongasok"....
Csak hat igaz a mondas, minel tobb van annal tobb kell....
Várjunk csak! Ugye nem azt akarod mondani hogy a ciklon-B-t valójában nem is ruhatisztításra használták?
Aki sikeresebb nálunk az bûnözõ. Ez csak természetes. Get a job, hippie.
Hmm... egy tanulmány amit zsidók készítettek zsidókról... Kíváncsian várom a trollposztokat.
Bronx South
<#eljen>

Kicsit elüt a témától, de én a hitelminõsítõk és bankos kapcsolataikra lennék kíváncsi, ha kicsit megpiszkálná valaki már ezeket, lenne nagy felháborodás szerintem ( és természetesen 0 retorzió)
Polányi Károly már 1944-ben megmondta ezt a nagy átalakulás c. mûvében...
„eszetlen semmirekellõk csürhéje, akiket elsõként állít majd falhoz a forradalom”
H2G2

DjDano
Csupa bank, biztosító, olaj és telekommunikációs cégek. Nem lepõdtem meg :)

← ElőzőOldal 12 / 12