19
  • tomboy013
    #19
    Az előzőt Paradonnak szántam bocs ProgServ =D
  • tomboy013
    #18
    Azt nem értem hogy az ilyen ember minek ír egy ilyen fórumba? Semmi értelmes hozzászólásod nincs a témához csak fikázod. Agyban biztos komoly problémák lehetnek =)
  • narumon
    #17
    "és megvan az az előnye, hogy akár 2hetente is erősebb hardverek jöhetnek ki,"

    Ez nálam hátrány... tiszta PC feeling ami köszi nem.

    "míg az Apple-nél 9-12 havonta jön ki 1 verzió ami olyan eget rengető újdonságokat nem tartalmaz"

    Az 1 éves termékciklus tökéletesen elég, a második felével is vitatkoznék mert ha az apple nem innovatív szerinted akkor nem tudom ki az.
  • paradan
    #16
    nem tularazott, csak te inkább cigire meg alkoholra koltesz utána meg gyogyszerre elobbi 2 miatt :)
  • paradan
    #15
    de gusztustalanul néz ki! éljen az iPhone és a samsung galaxy
  • ProgServ
    #14
    Állítsd a region-t US-re.
    A bing teljes funkcionalitással fog működni.

    Még ennyit hozzátennék, hogy van a családban 2 darab új androidos eszköz is...tényleg fagynak, maguktól újraindulnak, akadoznak...egy borzalom, és pl a tablet az 80 000ft körüli, tehát nem a kínai bóvli kategória. Egyszerűen ilyen a droid...

    A win7 mobilon fagyás, lassulást, akadozást még nem tapasztaltam a 10 hónap alatt, igen jó kis rendszer ez.

    Külön appok nélkül (értsd: tartalmazza a teló alapban), olyan dolgokat lehet használni (mint a vonalkód felismerés, szöveg értés, könyv borító felismerés...stb), ami az iCuccoknál erősen fizetős appos megoldás, az androidnál meg vagy nincs, vagy bugosan hiányosan működő appok tölthetőek le.

    Igen...a MS elérte, hogy az iCuccokhoz mérhető ennek a rendszernek a performanciája (kevesebb mint 1 év alatt), és megvan az az előnye, hogy akár 2hetente is erősebb hardverek jöhetnek ki, a MS támogatni fogja, míg az Apple-nél 9-12 havonta jön ki 1 verzió ami olyan eget rengető újdonságokat nem tartalmaz, viszont az ára borsos.

    Ezek tények...jó az iPhone is, nekem is volt, de ez jobb (az iPhone-t adtam el az Omniáért...fejlesztésre is használom).

    Az android meg marad egy olyan rendszer ami nagyon olcsó hardveren is tud futni, erős kompromisszumokkal. Rengeteget adnak el belőle mert olcsó a rendszer maga meg ingyenes, cserébe nincs mögötte support. Semmilyen.

    Ha veszek egy androidos eszközt, senki nem garantálja, hogy lesz rá update, vagy egyáltalán amit letöltök programot és megvásárlom, az annak megfelelően fog működni mint ami a leírásban szerepel.

    Nem tudom tudjátok-e, de ha androidra készítek egy appot...tegyük fel, valamilyen kis "vicces" appot, pl...állatok hangjait tudja lejátszani 1-2 sec videóval. A háttérben meg a GPS koordinátákat gyűjti és elküldi egy szerverre...azt mondanátok, de ez nem lehetséges mert a Google ellenőrzi a programokat mint az Apple vagy a MS.

    Hát nem. Bármit feltölthetsz és le is fogják tölteni...ezek a száraz tények.

    Jó, persze mondhatná bárki, hogy persze...akkor MS se garantálja, hogy lesz update...pedig de. Én első generációs Omnia7-est vettem, és ezen is tökéletesen fut az új Mangó.

    Bocs a sok rizsáért.
  • Vers
    #13
    egyertelmuen a wines telo a legjobb, az iszar annyira tularazott hogy azt csak idiotak veszik, az android meg akad szakad , linuxos nyomingereknek tokeletes romot fozocskezni
    viszont en megvarnam a nokia wines teloit,mar csak 1 het es itt vannak
  • 5c0rp330n
    #12
    mert az altalad sztarolt apple jobb aki masfel ev utan ad ki egy telefont es az is teljesen ugyanolyan mint az elozo csak erosebb vassal? :D
  • cloud.strife
    #11
    Sztem hihetetlen gáz hogy egy hét nem telik el és vagy 4 új telefont jelentenek be.

    Egy normálisat csináljanak könyörgöm, egyet!!!!!
  • tomboy013
    #10
    Jah még annyit hozzátennék hogy azért van olyan alkalmazás ami magyar fejlesztésű és amcsi címmel nem elérhető ezzel pont az előbb szembesültem =)
  • hurkaur
    #9
    Aha, koszi :)
  • Narxis
    #8
    Köszönjük a fizetett hirdetést, távozhat Mr. Ballmer.
  • Ender Wiggin #7
    Próbáltad már a Sonim-ot?
  • tomboy013
    #6
    Pl. van jópár alkalmazás ami magyar live ID-vel nem elérhető, vagy a zune marketplace egyáltalán nem elérhető Magyarország számára így például a bing zenekeresője nem működik és albumborítókat se tud letölteni a zenelejátszóba emiatt. Engem még zavar az is hogy az alkalmazások értékeléseit nem mutatja csak azokat amiket magyar emberek értékeltek, ezt viszont még elég kevesen tették meg így nem tudom mi lehet jó alkalmazás és mi nem, letöltögetni meg nincs kedvem mindent, de ez nyílván időleges dolog =) Hogy ne csak Marketplace-s hiányosságokat írjak ezért megemlítem még a Local Scout-ot ami nincs, vagy ami zavar az a T9 hiánya (úgy tudom ezt ígérték is és később biztosan megkapjuk). Ezen az utóbbi 2 problémán kívül egy Amcsi címmel meg lehet oldani a többit szóval nem nagy dolog ez csak azért ha már támogatják Magyarországot illett volna ezeket is normálisan megoldani. De bízom benne idővel azért sor kerül rá. Nagy kár lenne ha ezt a remek rendszert így hagynák számunkra.
  • hurkaur
    #5
    peldaul? csak kivancsisagbol.
  • Kelta
    #4
    Én pedig egy telefont szeretnék, iwiw, live, facebook stb meg a többi sz@rság nélkül...egy jó telefont...könyörgöm, csak egy jó telcsit :)
  • tomboy013
    #3
    Én is Omnia 7 tulaj vagyok és én is ajánlom mindenkinek a rendszert de azért azt tegyük hozzá hogy a magyar marketplace hagy némi kívánni valót maga után. Én Amcsi címes live ID-t használok és azzal tényleg teljesen korrekt a dolog.
  • ProgServ
    #1
    Abbszulútte ajánlott telók! vegyétek vigyétek!
    Precízebb szoftveresen mint a droid, és tud annyit szoftveresen mint az iIzé csak fele annyi...se.
    Már van magyar market vásárlási lehetőség. Vannak már normális GPS appok is, és sok olyan dolgot tud, amit a konkurencia nem.

    10 hónapja vásároltam az Omnia7-esem, akkor a rendszer még eléggé...khmm..szar volt, de ezel a Mangóval azért ottt van a szeren, legalább az üzletekben próbáljátok ki...érdemes, komolyan!

    (Nem fizetett hírdetés)