18
-
jaj ne hari, fáj a pici szívednek? :D -
KP27 #17 Az első rész még oké volt. A második gyengébb lett, de legalább a hent része oké. A harmadik meg alulmúlta a második részt is. Ettől független valószínűleg megnézem a 4. részt is. Ez nálunk családi program az unokaöcsémmel (9éves). Neki minden úgy jó ahogy van, csak űrdongót lássa harcolni :)))) -
zetortraktor #16 Akkor te vagy az egyetlen, akinek tetszett az anyuka és apuka idióta botladozása, vagy a 10-20-30 perc szappanopera. Ha ez neked kiváló. Ha nem lett volna benne ilyesmi, akkor lehetne kiváló, de rossz belegondolni, hogy neked, ha nem lett volna benne szappanopera, nem tetszett volna ennyire. -
miszterfasz #15 ti olyan hülyék vagytok mint a kárszeg :D:D
hahaha -
Cef #14 Én még nem láttam a harmadik részt, de nem vagyok rá igazán kíváncsi. Az első rész még szódával elment (rengeteg szódával), de a második rész már nagyon kiverte a biztosítékot. Ettől a két filmtől utáltam meg Michael Bay-t. Gyerekkorom kedvenc képregénye volt a trasformers, de ennek ellenére nem volt semmiféle elvárásom a filmekkel kapcsolatban és még így is csalódás volt. -
Bhalage #13 :DDD:D:D -
#12 Szerintem mind a 3 rész kiváló volt. -
#11 ha az az akció nem tetszett, akkor mi az istenért ültél le megnézni a filmet? mire számítottál az első két rész után? -
Reg5 #10 Csak az első másfél óra semmiről nem szól. -
gombabácsi #9 ja, brutálisan szar akció -
#8 pedig a 3. rész utolsó fél órája baromi jó lett. akció megállás nélkül. -
maxy182 #7 Én sem akarok senkit megbántani, de nekem (23 évesen) már az első rész is kicsi "gyerekes" volt, a másodikat nem is láttam, a harmadikra elmentünk ismerőssel moziba, de egy óra után már könyörögtem, h legyen már vége... -
#6 odaadhatnák a filmet valami "komolyabb" (gondolok itt olyanokra, mint Zack Snyder, vagy Matthew Vaughn) rendezőnek. kíváncsi vagyok, mit hozna ki belőle. Bay kurvára ért az akciójelenetekhez (mondjuk kicsit visszább vehetne a tűzijátékból. kis mennyiségben még oké, de ő már zavaróan sokat használ), de amit köréjük rittyent, az egy nulla. -
opeca #5 Az első rész jó volt, a másodikban voltak jó momentumok, a harmadikat már nem tudtam végignézni, sorry... -
nessboth #4 30 évesen nekem is kifejezetten tetszett az összes rész, bár a harmadikban akkora ziccert hagytak ki: Üstökös simán elárhulhatta volna Megatront. Bossfightok a végén: Sentinel vs Optimus vs Sokkoló vs Megatron vs Üstökös. A TF világ vezérei...mindegyik a hatalomért...ekkora ziccert kedves Bay -
tomcsa4 #3 Mindenhol azt írják, pocsém a második rész. Szerintem meg mindhárom egyformán szuper film. -
brueni #2 még szerencse, így van merre menned. -
#1 Mindig van lejjebb.