Felkerült a netre a Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "flashel" inkább "flash-sel" formában írandó.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Persze hogy van konzolon is warez, csak tizedakkora mértékû,mint pc-n
Csakhogy idézzem egy fórumozó aláírását:
CoD Black ops - Ncore torrent adat
Pc: 46426
X360: 4398
PS3: 521 letöltõ
Csakhogy idézzem egy fórumozó aláírását:
CoD Black ops - Ncore torrent adat
Pc: 46426
X360: 4398
PS3: 521 letöltõ
PSN ID.: Beegabor
Konzol warez nincs!!! ügye
Az a csúnya PC warez.. hogy mindig a pc warez miatt sírnak. hogy a pc warez miatt nem érdemes fejleszteni. Arról persze mindenki kussol, hogy konzolokra lopják elõbb a szarjukat.
Minden elõttem szólóval egyetértek! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A PC warezra ismét egy jó ellenpélda. Látszik hogy baromság a PC warezra fogni hogy ne fejlesszenek rá, egyszerûen olcsóbb xboxra fejleszteni és még drágábban is tudják adni a játékot. Nah itt látszik a zsidóság 😛
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAA.
Na, akkor miért is szarjuk le a PC-t, és éltessük az xBox szarságokat? 😄D
Na, akkor miért is szarjuk le a PC-t, és éltessük az xBox szarságokat? 😄D
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Szerintem teljesen mindegy, hogy 14.-én került fel vagy a megjelenés napján 21.-én került volna. Aki le akarja tölteni úgyis megvárta volna a törést, aki pedig meg akarja venni, az úgyis megveszi.