Ötvös Tibor

Felkerült a netre a Batman: Arkham City


Úgy tűnik, hogy egy rövidebb kihagyás után visszatértek a warezolók és egy újabb, megjelenés előtt álló blockbustert csíptek el.

A Rocksteady remeknek ígérkező Denevérember játéka, a Batman: Arkham City elméletileg október 21-én jelenik (PC-n csak majd valamikor novemberben), de a "kalózok" már megelőzték a kiadót. A játék X360-as verziója ugyanis már tegnaptól letölthetővé vált egyes (vagyis szinte az összes) torrent oldalról.


A Microsoft és a kiadó azonban bízik abban, hogy az új, XGD3 formátum miatt sok letöltő gépe nem viszi majd a játékot, de sajnos a mérete miatt még a régi kétrétegű lemezekre simán ki lehet írni. Így a friss flashel rendelkező gépek tulajdonosai közül sokan gond nélkül játszhatnak a játékkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #8
    A "flashel" inkább "flash-sel" formában írandó.
  • Seth #7
    Persze hogy van konzolon is warez, csak tizedakkora mértékű,mint pc-n

    Csakhogy idézzem egy fórumozó aláírását:

    CoD Black ops - Ncore torrent adat

    Pc: 46426
    X360: 4398
    PS3: 521 letöltő
  • pitbulllll #6
    Konzol warez nincs!!! ügye
  • pitbulllll #5
    Az a csúnya PC warez.. hogy mindig a pc warez miatt sírnak. hogy a pc warez miatt nem érdemes fejleszteni. Arról persze mindenki kussol, hogy konzolokra lopják előbb a szarjukat.
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Minden előttem szólóval egyetértek!
  • tomboy013 #3
    A PC warezra ismét egy jó ellenpélda. Látszik hogy baromság a PC warezra fogni hogy ne fejlesszenek rá, egyszerűen olcsóbb xboxra fejleszteni és még drágábban is tudják adni a játékot. Nah itt látszik a zsidóság :P
  • RoyalPredator #2
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAA.

    Na, akkor miért is szarjuk le a PC-t, és éltessük az xBox szarságokat? :DD
  • NovaTerra #1
    Szerintem teljesen mindegy, hogy 14.-én került fel vagy a megjelenés napján 21.-én került volna. Aki le akarja tölteni úgyis megvárta volna a törést, aki pedig meg akarja venni, az úgyis megveszi.