Év Játéka 2011
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idén megjelent játékok közül ez volt az egyetlen, amivel ha szabadidõm volt ezzel játszottam amíg végig nem vittem. A többinél egy idõ után tartottam pár napos hetes szünetet mert nem kötött le annyira.
There is no peace. There is only WAR!
utána pár még nem megjelent játék jut eszembe, Dota2 és Diablo3, meg a Stronghold 3-tol is sokat várok
Frozen Synapse is elég jol sikerült indie játékok közül, meg a Dungeon Defenders-t várom nagyon.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha Saints Row: The Third olyan lesz, mint amilyennek perpill tûnik, akkor idén mindent ütni fog.
"The trees move. Do you not see it?"
úgyhogy marad a portal 2 eddig, zseniális a coop.
indie játékok közül meg az amnesia emelkedik ki, ilyen hangulat azért másban nincs :)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Dead Island
Shadows of the Damned
Különdíj a DS-es Alien-nek. :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
1. AC Brotherhood
2. Fable 3
3. Dragon Age 2
Még boríthatja a: Skyrim, Stronghold 3 és a Saints Row The Third.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
- Deus Ex HR
- Witcher 2
- Dead Space 2
A Skyrimre még szerintem értelmetlen szavazni mert még nem láttuk de persze nagyon esélyes a dobogóra.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Skyrim
LA Noire
AC:Revelation
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Elder Scrolls V: Skyrim
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
BF3
MW3
Skyrim
Heroes 6
Olyan jó 2 hónap múlva majd tudok nyilatkozni.
Scientia potentia est.
Portal 2
Deus Ex 3 különdíjat érdemel, de nem GOTY kaliberû szerintem
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
FPS: Battlefield 3
Ami akár lehetett volna ha kihozzák belõle amit nem hoztak ki: RAGE
Top 5-be még szerintem a Dead Island is benne lesz!
Akció: Batman Arkham City
Más kategóriában nem tudom nagyon semmi említésre méltó alkotást sem tudok felhozni!
Next PC upgrade: 2022
BF3-at írnám,de még csak béta volt és az is bugos =|
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Dead Island
Deus Ex: Human revolution
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Dead Space 2
Mortal Kombat
Deus Ex HR
Dead Island
BF3
MW3
AC: Revelations
Batman Arkham City (tuti top 3-as lesz!!!)
Skyrim
Azért ne az utolsó két hónapot nézzük már Év játékára :S
idén MÉG, ami nem jött ki és esélyes a listára való \"feliratkozásra\": MW3, BF3, Elder Scrolls V: Skyrim
lehet tehát szavazni :)
abszolút gyõztesre ill. kategóriánkénti gyõztesre is
platform NEM számít
nálam EGYElõre az absz. király: a Mortal Kombat 2011

Just do it :)