Év Játéka 2011

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nr1ranger
Nálam egyértelmûen Deus Ex HR
Idén megjelent játékok közül ez volt az egyetlen, amivel ha szabadidõm volt ezzel játszottam amíg végig nem vittem. A többinél egy idõ után tartottam pár napos hetes szünetet mert nem kötött le annyira.

There is no peace. There is only WAR!

Zomil
Portal 2 magasan az elsö
utána pár még nem megjelent játék jut eszembe, Dota2 és Diablo3, meg a Stronghold 3-tol is sokat várok
Frozen Synapse is elég jol sikerült indie játékok közül, meg a Dungeon Defenders-t várom nagyon.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rupicz
Számomra a Driver: San Francisco kellemes csalódást és egyben kiváló idõtöltést jelent, ezért tenném az elsõ helyre, majd talán a Witcher 2 jön a sorban. Mondjuk az elsõ része azért jobban tetszett, de ez sem volt rossz. A bronzérmes pedig a Rage.

Calver
Dead Island gyenge lett, Dragon Age 2-t jó történet ellenére megölték a copypaste helyszínek, Rage erõsen meh, Portal 2 és DXHR kifejezetten jó volt, de...

ha Saints Row: The Third olyan lesz, mint amilyennek perpill tûnik, akkor idén mindent ütni fog.

"The trees move. Do you not see it?"

Guild Wars 2
lolSL
deus ex lehetett volna, de a boss harcok, és az összecsapott befejezés, és az érkezõ drága DLC-k miatt miatt sajnos legjobbként nem lehet emlegetni.

úgyhogy marad a portal 2 eddig, zseniális a coop.

indie játékok közül meg az amnesia emelkedik ki, ilyen hangulat azért másban nincs :)

Sheltem
Tudom tudom bugos, meg konzolos meg minden de nálam az abszolút top a BF3

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Anubys
Mortal Kombat
Dead Island
Shadows of the Damned

Különdíj a DS-es Alien-nek. :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

5c0rp330n
az meg meg ki se jott :) de igaz, latatlanul is szinte biztos vagyok benne, hogy a legjobb TPS lesz az evben.

jaszy
Uncharted 3

5c0rp330n
Portal 2
Mortal Kombat

AC Brotherhood, másra nem emlékszem...

Rage47
AC Brotherhood
Portal 2
Nálam:

1. AC Brotherhood
2. Fable 3
3. Dragon Age 2

Még boríthatja a: Skyrim, Stronghold 3 és a Saints Row The Third.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

atila4
Nálam az év játéka a Stronghold 3 lesz. Tudom, hogy nem jelent meg, de a Crusader-el is sokat játszottam és mostanság úgysincs normális stratégiai játék:D

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

wedge31
Jelen állás szerint :

- Deus Ex HR
- Witcher 2
- Dead Space 2

A Skyrimre még szerintem értelmetlen szavazni mert még nem láttuk de persze nagyon esélyes a dobogóra.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Valószinüleg nekem is ugyanezért jutnak az eszembe még meg nem jelent cuccok, mert ami megjelent az csalódás is lett. A már kipróbált játékok közül az AC:Brotherhoodot mondanám.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

zorrobomber
+1

Molnibalage
Nekem meg semmilyen. Pár RPG-t leszámítva évek óta nem adtak ki semmi értelmeset. A régi játékokkal és a modokkal királyul el lehet lenni. Nincs szükség agyonbutított és tucafos szar klónokra.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Érdekes hogy csak olyan jut eszembe amivel még nem játszottam:

Skyrim
LA Noire
AC:Revelation

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Zsolek123
RAGE
Elder Scrolls V: Skyrim

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Kly
Nálam õk játszanak:

BF3
MW3
Skyrim
Heroes 6

Olyan jó 2 hónap múlva majd tudok nyilatkozni.

Scientia potentia est.

Guren
killing floor

Muki100
Witcher 2
Portal 2

Deus Ex 3 különdíjat érdemel, de nem GOTY kaliberû szerintem

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

grebber
PC-re:

FPS: Battlefield 3
Ami akár lehetett volna ha kihozzák belõle amit nem hoztak ki: RAGE
Top 5-be még szerintem a Dead Island is benne lesz!

Akció: Batman Arkham City

Más kategóriában nem tudom nagyon semmi említésre méltó alkotást sem tudok felhozni!

Next PC upgrade: 2022

Bronx South
Deus Ex, Dead Island

byzhouse
Portal 2

BF3-at írnám,de még csak béta volt és az is bugos =|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Galy
Elder Scrolls V: Skyrim
TheGrinder
Black Mirror III.

Seth
Dark Souls

PSN ID.: Beegabor

edios
Portal 2

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

NEOreg3
Portal 2

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Amiga
Év játéka jelöltjeim:

Dead Island
Deus Ex: Human revolution

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Prince23
Év játéka nálam, illetve a jelöltek... elõzetesben is,.,,

Dead Space 2
Mortal Kombat
Deus Ex HR
Dead Island

BF3
MW3
AC: Revelations
Batman Arkham City (tuti top 3-as lesz!!!)
Skyrim

Azért ne az utolsó két hónapot nézzük már Év játékára :S

Muttley
lassan kezd idõszerûvé válni.
idén MÉG, ami nem jött ki és esélyes a listára való \"feliratkozásra\": MW3, BF3, Elder Scrolls V: Skyrim

lehet tehát szavazni :)
abszolút gyõztesre ill. kategóriánkénti gyõztesre is
platform NEM számít

nálam EGYElõre az absz. király: a Mortal Kombat 2011

Just do it :)

← ElőzőOldal 3 / 3