Év Játéka 2011

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Persze te is a Batmanrõl megfeledkeztél, na meg az AC: R-rõl is :D

Törölt felhasználó
Még nem jelent meg, de az Uncharted 3. überel majd mindent!
Szabi84
Jövõbelátó képességeim azt mondják Batman Arkham City...

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

oneal1
BF3

!Forza Ferrari!

Fpocok
Év játéka nem PCre: BF3
ÉV játéka PCre: Vindictus (Dead Island csak második lett)

Parasite Eve 2, best game EVER!

shaddam
Még nem jelent meg az év játéka.Majd utána megírom.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Jaka923
1. Portal 2
2. Dead Island
3. Dead Space 2
4. Duke Nukem Forever

Ehhez szerintem nem kell túl nagy jövõbe látó képesség. Ha csak annyit "tud" mint az oblivion csak szebb grafikával már nyerõ.
Persze ez megint a 2011-es játékok szinvonalát minõsiti. Ahhoz képest hogy mennyi játék jelenik meg, kevés a kiemelkedõ.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Portal 2
Deus Ex: Human Revolution
Frozen Synapse
tutituti
portal2
dead island
saints row 3
bf3

gta3 telefonra

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wesker24
Dead Island
Bulletstorm

Meg talán majd a Skyrim !
Rowlend
Engem már a trailer zenéje levett a lábamról. :)

GET OVER HERE!

Portal 2 -ra is adnék egy szavazatot, mert efféle játékkal sosem játszottam még a maga kategóriájában teljesen egyedi, jól is lett optimalizálva szóval

1. Dead Island
2. Portal 2
3. F1 2011 Codemasters (mivel nem érkezett rá szavazat, ahogy láttam)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dead Island

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shep
Skyrim még ki sem jött de ti már tudjátok ,hogy év játéka lesz? Jövõbelátás :)

Nálam eddig Witcher 2, nem hiszem, hogy bármi is meg tudná még szorítani az idén megjelenõ címek közül. (PC)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vk90
Batman, Skyrim.

Capcom is the best!

Skyrim
Dead Island

szabii98
portal 2

I met God. She's black

Batman esélyes lehet nem vitás, mindenhol 90 % fölött kap!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

vsync be és nem szaggat, de ezt már akkor is elmondtam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rowlend
Ja és még a Legend of Zelda: Skyward Sword. :)

GET OVER HERE!

Rowlend
Mortal Kombat
Fable 3
Minecraft
Frozen Synapse
Guild Wars 2 (Már ha megjelenik ebben az évben)
Skyrim

GET OVER HERE!

Muttley
ja, igen a másik oldal is :)
az év csalódása:

- TDU2
- Rage

Just do it :)

Nálam a Dead Island lesz az év játéka,egyértelmûen.Minden más csalódás.Portal 2 jó volt,de újrajátszásra nem alkalmas.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fpocok
Kicsit korai még nem? A nagyágyúk mégcsak most jönnek ki.
Év játéka szerintem BF3 lesz. DE NEM PCre. PCre nem érdemli meg.
PCre a Dead Island, vagy pedig majd a batman játék, csak ugye még egy hónap. az.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Kihagytam még a jelöltek közül a

Witcher 2-t

Gubberx
Ohh és a Skyrim majd novemberben :D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Büdös Bohóc
jajj ki ne felejtsem a tdu2-t, bár vannak még most is hibái, de azért szívem csücske

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
mmmm talán LA Noir majd... Deus Ex 3 is jó lett. MW3ra is kíváncsi vagyok, elõrendeltem, meglássuk majd, haverral akarunk jó kis coop-single végigjátszást majd közösen :)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Jah az is lehet, h a német verzió a 2010-es. Van demo, majd lecsekkolom.
Az akkor kimaradt :D. Btw wiki szerint 2010-es.
MerlinW
2011 kalandjátéka a vetélytárs nélkül a Lost Horizont volt:)

[merlinw.org]

Jaj, hát kihagytam a kalandjátékokat. Gray Matter és Next BIG Thing. Mind2 zseniális, vagy legalábbis nagyon jó. :) Ha volt is idén más érdemleges kalandjáték, akkor az kimaradt.
Gubberx
Dragon Age 2 :D fanatikus vagyok aztán Witcher 2 és harmadiknak a Deus Ex HR-t tenném.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Kongy
Hát nekem Q9400-as 4 magos proci + 4 GB RAM és HD 6950 társaságában nem volt hajlandó már mediumon sem szaggatás nélkül futni. Ilyet más játékban még nem láttam, pedig jóval szebbek futnak ugyanezen a gépen reccenés mentesen.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

jarlaxxe
Nálam eddig toronymagasan a Witcher 2 az év játéka.
Ami még tetszet az a Deus Ex HR meg a Dead Island.

Nagy csalódás a Dragon Age 2 meg a Fable 3 volt.

Nekem a Fable 3 egész a menedzselõs részig tetszett, utána amikor el kellett dönteni, h seggfejek leszünk, vagy kihal az emberiség, akkor az elvette a kedvem a játéktól. Pontosabban voltak ilyen "fantasztikus" megoldások arra, h megmentsük az embereket. Farmolni a pénzt, megvenni az összes épületet és éjszakára otthagyni a játékot, h összejöjjön a zsé, de ez meg eléggé gáz megoldás.
MerlinW
Jó gépen játszható, a játék valóban nem egy nagy durranás, viszont rengeteg kreatív és hülye tartalom van benne. Én élveztem. Ezért nem jelöltem, de említésre mindenképpen méltó, a mai tartalomhiányos cuccok mellett.

[merlinw.org]

Kongy
Fable 3?? :O Pff.. PC-n kb játszhatatlan, de még ha nem is lenne az, maga a játék sem nyújt maradandó élményt. Középszer.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Ami megjelent:
1. Portal 2
2. Assassin's Creed: Brotherhood
3. Deus Ex 3
4. Bastion
5. Limbo

Nem jelöltek, de kiemelkedõek:
Witcher 2
Dead Island
TDU 2
Rage
Fable 3

Citromdíjasok:
Dragon Age 2
Dirt 3

[merlinw.org]

Én meg a Brotherhood-ot felejtettem ki :D.
Tényleg még volt az Alice is. Na akkor az a 2. jelöltem.

Eddig Dead Space 2, Portal 2, Witcher 2, Alice MR, Fear 3 (nem félelmetes, de jó a co-op), Limbo, From Dust, Deus Ex HR, Dead Island (co-op miatt szintén), meg a sok embernek csalódást okozó Rage. Eddig ez, de még jönni fog néhány játék, ami jónak tûnik. Szal még bõvülni fog a lista :)
dartonita
Deus Ex HR

Náalm autós játék terén így alakul: F1 2011,TDU 2,Dirt 3

és autós játékokat se ejt senki: Pl. Dirt 3 :D

Victor1103
Valószínû, hogy a Skyrim lesz a befutó a nagysága és az ambíciói miatt, de ilyen mezõnyben szinte nem is lehet dönteni BF3,Batman AC, AC:Rev, Gears 3,Uncharted 3, Portal 2, Dead Space 2 stb

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Zomil
oh igaz... :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azért az sokat elárul, hogy a Witcher 2 csak nagyon ritkán szerepel itt bárki listájában.

nr1ranger
Diablo3 nem játszik, 2012-ben jelenik meg

There is no peace. There is only WAR!