Szabadalomsértéssel vádolják az Amazont a Kindle Fire miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már csak az a kérdés hogy honnan van pénzük felvásárolni a szabadalmakat aztán meg perelni sem olcsó dolog fõleg úgy hogyha elbukják õket...

Köszönjük Amerika!!
A szabadalmi jog úgy ahogyan van szar és el kellene törölni.

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Solten
"Ennek oka, hogy a texasi konszern egyike azoknak a szabadalomóriásoknak"

...egyike azoknak a szabadalomtrolloknak...

Saor Alba

Az a cég semmit sem gyárt. Ha gyártana, akkor nem tudna perelni, mert az amazon 28x annyi szabadalmat tudna felvonultatni ellene.
Az egész szabadalmi agymenésben az a legnagyobb vicc, hogy az keres rajta a legjobban, aki nem csinál semmit. Mivel ha nem csinál semmit, akkor a támadott cég nem tud védekezni (viszontkeresettel élni), mivel a semmit nem lehet saját szabadalmakkal támadni. A jelen szabadalmi rendszer gyõztesei a Szarházi és Társa ügyvéd companyk, akik vesznek pár tucat szabadalmat, és onnan kezdve más dolguk sincs mint olvasni a híreket, hogy milyen hw/sw jelent meg, és illik-e rá a szabadalom. Ha igen, akkor besöprik a profitot.
Kínába kell termelni - usákföld meg dögöljön éhen, de lassan EU is, mert itt is bevezetik a f.szságaikat.
mousee
Na, ez már kezd prostituált unalmas lenni, lassan az egész IT ipar abból fog állni hogy egymást perelik, fejlõdés meg paripapömpi.

Valaki csapjon már oda nekik, ez így szánalmas.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Laza
Nem értem, hogy az ilyen mára már teljesen triviális szarokat miért nem törlik el ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

gothmog
És tessék mondani, ez a "Smartphone LLC" ez jó telefonokat gyárt? Érdemes megvenni a készülékeiket? <#idiota>

Én levédetem a tûzet és használatát.

Én meg akkor a "audiovizuális visszajelzés a felhasználónak egy akció indulásáról" azaz csippan egyet a gép meg vált a kép...

Nem az egész emberiség érett meg a pusztulásra.. csak a jó 75%-a. Persze majd' mindenki a 25%-ba sorolná magát. Én nem..
Ja.. Én meg levédetem, hogy "egy egy vagy több kijelzõvel ellátott elektronikus eszköz kézbevétele, majd a kijelzõ(kö)n megjelenõ információk vizuális észlelése"...
Ne bassza marmeg a pereces, hogy ilyen marhasagokat le lehet vedetni "Az egyik ilyen szabadalom a 6,956,562-es számot viseli és azt írja le, hogy egy grafikus szimbólum megérintése egy akciót indít el. A második, 2002-bõl származó és eredetileg a Palm tulajdonában lévõ szabadalom azt szabályozza, hogy miként jeleníthetõ meg és kezelhetõ a PDA-kon a naptár. "
Eszem-faszom megall..megerett mar az emberiseg a pusztulasra..(osszegyujtottunk 1 csomo idiotat, aztan valahogy a hatalmat is atpasszoltuk nekik...)