16
-
mcganyol #16 pontosan ezért lesz 50megapixeles mobil is mert sok mr007 él a földön és hát valamivel el kell adni az új csúcsmobilt.
Tuningoljuk a gigahercet a terrabájtot meg a megapixelt mert azt jó nagy piros betűkkel rá lehet írni a dobozra, hogy ez bizony kettővel jobb mint az előző.
Ez a mobil-megapixel háborút meg tessék úgy elképzelni, hogy a motoros rollernek tök mindegy, hogy 30 vagy 500 lóerős a motorja a többi alkatrész alkalmatlansága miatt az akkor is csak egy roller marad. -
MR007 #15 Szóval azt állítod, hogy a majd kijövő 16mp-s telók semmivel sem lesznek jobbak a most piacon lévőektől képalkotás terén. Az 5 a 8 vagy a 12mp mind egyforma. A Nokia N8-as kamerája is olyan xar, és semmivel sem jobb a többinél. Nem csak a megapixelt fogják növelni. Már rég leálltak volna a fejlesztésekkel, ha technikai vagy egyébb akadályai volnának. Inkább várd ki mi lesz belőle. -
#14 Még mindig létezik olyan ember a földön, aki azt hiszi hogy a megapixel a lényeg? :) Azt hittem már rég kihaltak :))
Azon kívül, hogy méretben kapsz egy óriási képet, a minősége még nem lesz jobb ... ráadásul bármin nézed, kicsinyítve fogod nézni (mobil, számítógép, előhívatva) :) -
#13 Ez az N800 (már ha az lesz a neve) igen jó lesz.
Csak drága is... :( -
Sequoyah #12 A kettő totál független egymástól. Amíg nem akarsz posztereket fotózni, addig fölösleges a 16mp. És gyanítom a tömegeknek 100 év múlva se lesz ilyen igényük.
A megapixeltől csakis a kép mérete függ, semmi más. A 6megapixeles tükörreflexesem még jópár évig kenterbe ver bármilyen kompaktot, nemhogy mobilt -
#11 "Gondolom lesz hozzá megfelelő képérzékelő is"
M4/3 vagy APS-C? -
MR007 #10 Ezért várom inkább a Nokiától ezt a megoldást, mert ott az emelés minőséggel is jár./Nokia 801/hátha. -
MR007 #9 Ezt senki nem mondta. Gondolom lesz hozzá megfelelő képérzékelő is, meg ami kell még. Jó lenne egy kis optikai zoom is.
Lehet ezen mosolyogni, nekem bejönne telóban még a szépség rovására is. -
#8 Na igen. Sokan azt hiszik a megapixelszám = minőséggel, pedig hajjaj... -
#7 És a magasabb megapixel szám egyértelműen jobb képminőséget eredményez. Ühüm. -
MR007 #6 Furcsa kérdés. Lehet hogy nálad mindegy mit tudsz kreálni méreg drágán megvett telefonoddal képalkotás terén, nálam nem. Engem a Nokia N8 kamerája tökéletesen kielégít, ha ennél jobb születik egy telefonba az nekem szimpi. A fejlődés nem áll meg.
-
#5 ...És az miért lenne jó? -
MR007 #4 A Samsung Galaxy S III-ban akár 16 megapixeles kamera is lehetne mostmár.
http://www.telefonguru.hu/hir/Samsung-_15_GHz-es_CPU_es_16_megapixeles_kamera_2011-10-3 -
Madve #3 Annak már külön zsebet kell felvarrni, vagy oldaltáska telefontokként. :) Sőt telefonálás közben elbújhatsz mögötte. -
zpe #2 1,8 GHz dual core ?
4,6 "
Az még mobiltelefon vagy már tablet ?
Akksi: 3000 MAh ? -
miha91 #1 "Mindkét hír (felvétel) esetében felmerült, hogy csalásról, hamisítványról van szó - ezt egyelőre sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudjuk."
Az a "felvétel" amelyiken a Samsung telefonról van szó, hivatalos Samsung promóciós képnek néz ki, viszont enyhén szólva van pár "apró" helyesírási hiba, szóval véleményem szerint 100% hogy fake...