Sony Ericsson Xperia Mini
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beállítások -> vezetéknélküli és mobilhálózatok -> mobilhálózatok -> adatforgalom elõl vedd ki a pipát.
Wifin tudsz még netezni, ha van. 😊 De érdemes megfontolni mellé egy kisebb mobilnetcsomagra való elõfizetést.
http://goo.gl/gd6Zi5
Szerintetek megérné ZTE Blade-et lecserélni erre? A képernyõ mérete és a pixelsûrûség már annyira nem olyan fontos tényezõm, fél hüvelyket még be tudok áldozni egy normálisabb hardver miatt. 😊
Sokat gondolkoztam, hogy vegyek-e ilyet...
Addig gondolkodtam, hogy a t-mobil-nál karácsonyi akcióban 40000 körül lett az ára az xperia mini-nek.
Tegnap viszont már nem gondolkodtam tovább, mert 36000-ért <#eplus2>#eplus2> lehetett megrendelni valamilyen napi akcióban.
Elvileg hétfõn megkapom.
Az eddigi 1 hét alatt minden faxán mûködik, egyszerûen rosszat nem tudok róla mondani.
Akit érdekel, már lehet rootolni is egyetlen kattintással akármelyik 2.3-as tipust:
http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=2508

A multimédia résznél vannak fényképek. 😊
Van Fehér is, és mindkét variánsból van többféle hátlappal.
Van más színben is mint fekete, az kicsit olyan komor... <#whatever>#whatever>
Ennek ellenére a Mini Pro vonalban sokkal erõsebb hardver van. Már csak amiatt is mert a grafikus gyorsítója eleve gyorsabb, mint a PowerVR SGX530. Arról nem is beszélve, hogy az idei Xperia paletta szinte teljesen egységes hardvert kapott ami komoly fegyvertény, így sok alkalmazás (köztük sok játék) alaposan rá van optimalizálva ezekre a készülékekre.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Alapból 1 ghz az is, csak le van korlátozva 800 mhz-re...
A defy-t amúgy 1.2 ghz-en használtam, de így is gyorsabb az xperia mini 1 ghz-en.
De valahogy ez a két telefon nem ugyan arra készült. Mindkettõ jó a maga területén, de amire az Xperia Mini és Mini Pro ki van találva abban õk a jobbak! Kompakt, de még nem kényelmetlenül kicsi telefon és a Pro változatnak fizikai billentyûzete is van.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Unalmamban csinálgattam vele képeket,hogy mégis kipróbáljam ezt a hírhedt Bravia Mobile Engine-t,amirõl olvastam. Nagyon pozitív tapasztalatom volt róla,tényleg hasznos kis cucc,szépen javítgatja a képet,látszik a különbség. Szerintem az árát megéri. A kicsúsztatható különösen okos találmány,mert kicsi kijelzõn nem mindig könnyû. Aztán sajnos vagy nem sajnos sorra kerültem😊
Kikapcsolás nélkül megy 3 hete és semmi gond nincs vele.
Egy defy-t cseréltem erre és egyáltalán nem bántam meg a kisebb kijelzõ ellenére sem.
A defy-t rootolva cm-el stb. használva sem volt ilyen gyors.
Linpack-on 38.5 mflops érték, úgy, hogy minden alapon van, mivel nincs rootolva, míg defy-n "csak" 17.5 pedig ott egy autostars progival mindent kilõttem az automatikusan induló appok közül, mini-n még nem próbáltam mert ehhez azt is rootolni kellene...
A quadrant pontszám hasonló, mini-n 1900 a defy-n 2000. De a defy procija 1.2 Ghz-re volt húzva. 1 ghz-en a defy-n 1800 volt a pontszám...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A kettõ között azért van nem kevés különbség. Utóbbi erõsebb vas, szebb kijelzõvel és sokkal frissebb Androiddal (amit eztán is frissítenek rendszeresen).
A HD felvétel igen dicséretes benne, és végre nem akad rajta az Angry Birds.<#taps>#taps>
Ha azért aggódsz, hogy esetleg a képernyõn, mikor írsz, minden betût benyomsz, akkor megnyugtathatlak, nekem nincs ilyen problémám vele, pedig elég meglett fickó lettem. <#rolleyes>#rolleyes>
A pro gondolom ugyanilyen minõség lehet, mint a sima, azt még nem próbáltam, de vannak megrögzött billentyû mániások, akik ragaszkodnak hozzá, hogy ne a kijelzõn írjanak. De persze azz vastagabb, mint a sima.
Ami még nagy kedvencem benne, az a Bravia mobile Engine, ami állítgatja a kontrasztot, képzajt tüntet el,stb.
Ja és jól látszik napfényben is a kijelzõ, én mindig ettõl õrültem meg, hogy napon semmit sem látni általában a kijelzõkbõl...
Persze van azért árnyoldala is: az akksi - de sajnos az minden okostelefon nagy hátránya. Itt se készülj arra, (egyiknél sem szerintem,) hogy majd 1 héten 1-szer töltöd, inkább másfél naponta.<#shakehead>#shakehead>
tviktor91: Azért nem ártana eldöntened, hogy akkor most banán vagy alma!<#beka3>#beka3>
Én is sima minit tervezek venni, ki tudja mikor jutok el odáig... 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
All hail the double x!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Jó lenne valami távirányítós fülhallgató, (a gyári nagyon pocsékul szól) a nokiaét pedig nem kezeli.