367
Sony Ericsson Xperia Mini / Xperia Mini Pro
-
#367 Bump! :)
Nem tudom, ki használ még rajtam kívül ilyen őskövületet, én egyelőre ragaszkodom hozzá :)
Pár napja jelentkezett egy hiba, ami eddig nem: magától kikapcsolt a telefon. De úgy, hogy a töltöttség is legalább 40% volt. Visszakapcsoltam, semmi gond. Másnap ismét.
Ma azonban - 50%-os töltéssel - ismét kikapcsolt, de amikor vissza akartam kapcsolni, csak hármat villant pirosan a led.
Jelenthet ez mást azon kívül, hogy tönkrement az aksi?
A többi SE telefonomnak (K508i, W300i) is voltak akku problémái, de nem ilyenek. Csökkent a kapacitásuk, beszélgetés után leesett a töltési szint. De egyik sem kapcsolt ki és merült le spontán. -
xperia mini #366 Azért jó az online navigáció, mert ha dugó van jelzi és más útvonalon visz a google maps jó navigáció megbízható, próbáltam több navigációt ( igo,tom-tom, sygic, route66, navigon, waze, stb szinte mindet!!!) higyjétek el a google maps az jó csak kikapcsol a telefon, és mobil net a telenornál például már havi 1000ft-ért van és 500mb után belessitják de email megnézésre navigálásra megfelel....
Szerintem onlineba nektek is ez lenne a probléma az xperia minivel!
Ha valaki tapasztalt ilyet mint én , kérem írja le, erősítsen meg, hogy mindenki tudja ezt a problémát!
Köszönöm! -
#365 eszembe nem jutott még online navigálni, igo-val is teljesen jól elvagyok*
(*voltam, a kijelző törés előtt :D) -
xperia mini #364 Gondolom ha nem reagáltok, akkor nem online navigálást használtok hasonló problémák miatt mint amit írtam, azért kérlek titeket reagáljatok, hogy így van-e nálatok is, esetleg ha tudtok valami megoldást az online navigálásra, hogy ne kapcsoljon ki húsz perc után... -
xperia mini #363 Szóval nektek nem kapcsol ki a telefon google maps, vagy waze navigálásnál húszperc után? -
xperia mini #362 Sziasztok!
Segítségeteket kérném xperia mini telefonban.
A gondom, hogy ha a mobilnetrbe van kapcsolva akkor töltésnél merül a telefon, valamint ha navigálok gps-el és google mapsal akkor mindig 20 perc után kikapcsol a telefon és ujra indul ez elég kellemetlen tud lenni!
A programok a háttérben elindulnak független attól,hogy az internet frissítés manuálisra van állítva.
Várom segítségeteket, mert így csak offlineba tudok navigálni és 90% fölé megy a memória használat.
Gondolom nem egyedi a tapasztalatom, ti hogy orvosoltátok?
Nincs rotolva a telefon csak a gyári 4.0.4-es android van rajta.
Köszönettel....
-
#361 Tedd csak G (BGN helyett) módba a routert, van, akinek segített. Sajnos némelyik tp link modellt nem kedveli. Előtte, ha van újabb firmware a routerhez, megpróbálhatod frissíteni. -
joco1331 #360 Üdv mindenkinek.
Segitséget szeretnék kérni.
Android. 4.0.4 szoftverfrissitet sony xperia mini.
Pár napja vettűk használtan. A probléma az,hogy a tp linkes wiffi megszakit minden kapcsolatot ha a telefon rá van kapcsolodva.Ha a wiffit ujjrainditjuk egy ideig műkődik rendesen,majd megint megszűnik a jell.Egy este 4x5 eljátsza ezt. Ugyanerről a wiffiről megy még 2 telo,de azoknál nem vacakol.A wiffi probléma aznap kezdődőtt amikor hazakerűlt a telo.Vajon mi lehet az oka.
Tmobil fűggő
Segitségeteket előre is kőszőnőm. -
#359 -
#358 Az a játék hibája, valószínűleg nem kompatibilis a felbontással, szóval nincs. -
#357 Van valami app, ami igazít a képernyőn, és játék közben nem maradnak le dolgok róla? -
#356 off: a régi spiromon (w100i) kicseréltem a szalagkábelt 1400ft-ból, meglepően könnyű és gyors művelet volt :D
~2éve nem használtam, gondoltam felmegyek Sony oldalára frissítést keresni, w100i kikeresve, ajánlott progi letöltve, erre nincs a progiban támogatott készülékként.. -
#355 Hogymi? -
#354 Bootloader Unlock, CM és akkor lehet. -
#353 Lehet ehhez a telefonhoz normális témákat találni valahol? És rendes témára gondolok, nem olyan fosra ami csak a főképernyőt cseréli le.. -
#352 :D
Muszáj volt kiadnom magamból azok után, amennyit szenvedtem. -
#351 -
#350 El se hiszem...
E Root-tal sikerült rootolni, működik a partíció, és a link2sd is -
#349 -
#348 Ja, azt a videót megmutathatnád, akkor nem keresgélek ha te már úgyis tudod melyik az..lehet nekiállok magam -
#347 Akkor nem adom el :DDDD
Amúgy szerettem nagyon, leginkább, hogy kegyetlen gyorsan tudtam rajta írni. Mégiscsak elviszem akkor haverhoz, hogy 2 sörért csinálja meg :DDDDD
aztán lesz megint egy jó ( bár sajna tmobile függő) telóm, igaz kétlem, hogy az N4 mellett gyakran elővenném majd:D -
#346 mint írtam, belemélyedtem a keresgélésbe, a szalagkábel kb. ezer forintos tétel, szétszedésről jó kis videó van, kis csavar húzó kell meg valami melegítő eszköz :D
nyáron amikor a brutálmeleg volt, megsült a zsebembe a telefon amikor beszálltam a forró kocsiba, 6pénzért megcsinálta egy "sufni szerviz", (bolti szerviz ahonént vettem 25+ot mondott rá) alaplap állítólag teljesen szétsült, állítólag cserélve lett, meg néhány apróbb alkatrész rajta, meg az aksit is kinyírta a nagy meleg, arra a javításra akkor adtak fél év garit, de gondolom az kijelző tőrsére nem érvényes :DD
lényeg, hogy írtam nekik egy puhatolózós levelet hogy így látatlanba mit tippelnek, elméletileg 5körül lehetne Kínából rendelni kijelzőt aztán egy órás bűvészkedéssel bevarázsolni, 8ért már lehet eu-ból rendelni, csavarhúzóval stb :D
ja és egyébként 16gigás kártyámat nem olvassa már a teló, ahhoz 200ft az olvasó része és teljesen kezdőként ~15perces művelet kéne legyen, de ha már kijelzőt akarok cserélni akkor amúgy is le kéne szedni majd visszatenni :D -
#345 Nekem van egy mini prom.
A kijelzője nem megy.. DE.. csak valami "szalagkábel" ( fogalmam sincs mi a rendes neve, tehát ha szétcsúsztatod a telót és felülről belenézel akkor látsz egy szalad szerű vezetéket ), szóval ez a "szalagkábel" van megszakadva, így nem mutat semmit..csak fekete képet.
Na erre gsm-be azt mondták, hogy 10 és 20 ezer között cserélnék (lol).
Haverom ilyen műszakis emberke és az ő állítása szerint ez megoldható pár száz forintból, max 1-2 ezer.
De a lényeg. Olvasom, hogy valakinek kijelzőre van szüksége.. ha érdekel a teló, akkor lehet meg tudunk egyezni. Ha mégse, akkor max egyszer megcsináltatom ha lesz időm.. :) -
#344 Plusz ezen már amúgy is mókoltak mert félig fekete félig fehér a telefon.. -
#343 " kijelzöt illetve érintö panelt kell ralyta cserélni akkor hibátlanul müködik!"
Tehát ha kicserélted az egészet akkor van egy "jó" telefonod..gratulálok.
Mondjuk ilyen helyesírás mellett nem is értem mit sopánkodok :D -
#342 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hááát az úúúúgy volt, hogy eset egy jó nagyot :D
na de ezzel mit művelhettek ? :D -
#341 Egyébként ezt hogy a faszba sikerült? :D -
#340 Mármint a bal, nem?
Gondolom az a része nem sérült, de lehet idővel az egész kijelző el fog menni.. -
#339 a jobb alsó sarok a baleset után még tiszta volt, az elmúlt néhány napba folyt ott is el a cucc :DD
viszont azt nem értem, hogy a jobboldalon hogy lehet tiszta :DDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#338 elvagyok a régi V630ommal is, csak idegesít hogy itt van előttem az sk17 és látom ahogy folyik a folyadék kristály benne :DDD -
#337 Hát csúnyán megszívtad az egyszer biztos :D -
#336 naja, dél óta nézegetem a szétszedős videókat, az alkatrész árakat, a használt mobil árakat, a kínai mobilkopizos gyárak áraiat stb.. :DD -
#335 Szerintem akkor járnál a legjobban, ha találnál fillérekért egy rossz telefont aminek nyilván nem a kijelzője hibás, és abból átrakni a kijelzőt. Ha van némi ilyesfajta érzéked a dologhoz szerintem magadnak meg tudod csinálni (youtube-on vannak teljes szét-összerakás videók lépésenként, vagy egy órásak). Igazából sok vesztenivalód nincs...
Vagy elviszed mobiloshoz és megkérdezed vállalja-e a cserét és ha igen mennyiért :) -
#334 vajon alibabáról érdemes valami utángyártot kijelzőt rendelni ? :DD -
#333 sikerült erőteljesen megsérteni a mobilomat.. az LCD kijelző folyadéka kifolyt és a fél kijelzőt beteríti... de az érintő része tökéletesen mükdöik
egy új képernyő 10-15ezer ft, használt 8-10, egy használt teljes mobil 15.... pfúúúú :D -
#332 Szoktam, persze. Ez a bootloader micsoda? -
#331 Néha újraindítani. Ha még úgyis szar, akkor 2.3-at használni, vagy bootloadert nyitni és CM10-extended. -
#330 szoktad néha újraindítani ? :D -
#329 Mit lehet csinálni, ha a telefon kelletlen és lassú? A legfrissebb szoftver van rajta, formázva is nemrég volt, mégis bosszantóan lassú tud lenni sokszor. Gondolok itt leginkább arra, hogy ha netezek rajta baromi lassan nyitja meg a dolgokat, és egyre csak lassabb szokott lenni, néha egészen meghülyül.. pedig nincs rajta sok program, és nem szoktam sokat netezni rajta, nyomkorászni. Melóban ebédszünetnél szoktam megnézni rajta pár dolgot, kb ennyi az össz használat/ netezés naponta. -
#328 Jah..