115
Dungeon Defenders - TD Action-RPG
  • MerlinW
    Megtaláltam:) Volt bent meglepi láda is:)
  • j0nNyKa
    ja akkor ezért nem találtam, még nem végeztem

tök jó látni a tf2-es petet, funny :D
  • MerlinW
    how-to

Jah és a trükk, hogy neked kell host-olnod a játékot.
  • zsakosfrodo2
    Ahol az egyik ajtó felett van egy villogó open felirat. Az a szoba az. :)
    Az ajtó nem nyílik ki, csak sétálj be rajta. Akkor tudsz bemenni, ha végigtoltad a játékot akármelyik nehézségi fokozaton.
  • MerlinW
    Hmm:)

• j0nNyKa
    ő, eddig is csak ki voltak b*szva a tavern közepére az itemek ládákban, és többször is végignyomkodtam mindent, én nem találtam ilyesmit
  • MerlinW
    "out from the Secret Room"
    Van titkos szoba a tavern-ben?:)
  • Zomil
    Upcoming Patch! (ETA October 31 2011)
    7.06
    * Rebalanced/redesigned Spooktacular spawns and added Leaderboard & Stats collection
    * Made Spooktacular skins unlockable by beating Spooktacular on hard, though second set of weapons remain Insane-only
    * Fixed various Spooktacular mission bugs
    * Fixed chatbox getting stuck during level transitions
    * Make costume unlock requirements clear in the costume selection
    * Allowed mission unlocking at the mission selection screen
    * Reduced self-heal mana cost ramp (cheaper to heal at high HP's now)
    * Added "Drop All Mana" key, default "M" key, and keybinding added to configuration tool
    * Fixed problem with Familiar attack rate being effectively capped (there was indeed a bug with this), and renamed the Familiar Attack Rate stat to "Attack Speed Bonus". Now high-Attack-Rate familars are way, way, way more effective.
    * Made practice dummies average DPS over 5 seconds for a more accurate reading
    * Fixed potential double-upgrade bug with superfast mouseclicks
    * Nerfed Spooktacular "Van Wolfstein" weapon about 40%, and Piercing Shot overall about 30%
    * Moved bonus-item crates back into the main section of the Ranked Tavern, out from the Secret Room

Hunter piercing shot nerf :(
    viszlát 15ezres piercing shot :(
    Ráadásul a jelenlegi legjobb fegyveremet is durván nerfelik, most kereshetek másikat :S
  • MerlinW
    Van egy pvp aréna mob-okkal, de nincs sok értelme, így nem is nagyon játszák. Ez nem az a játék:)
  • donatus13
    PvP van a játékban ?
  • Zomil
    Az uj hunter fegyver állitolag elég op :D
  • MerlinW

Ó jee, jó jeee:)

7.05 Patch Notes:
    * Added "Halloween Spooktacular Event" Content! Tons of New Costumes, New Mission, New Items & Weapons!
    * Raised Mana Bank limit to 30 million
    * Added VSync and One-Threaded-Renderer Options to the Configuration Tool
    * Fixed 50% of all reported crash types
    * Improved Apprentice Defense Attack Rate ramp further, now you gain major Attack Rate DPS benefits well into the 100's of Attack Rate points
    * Chat-box now won't auto-close when opened if bound to 'Enter'
    * Items that are locked in your Item Box now stay locked when equipped to your hero
    * Fixed minor potential exploits
    * Chat History ("Console") Key can now be set in the Configuration Tool
    * Animus projectile now is piercing, and has better damage ramp.
    * "Heal-Self" Spell now takes more time proportionate to what your Maximum Health is.
    * Made "Enrage Aura" have a longer lifespan, more effective, and cost 1 less DU
    * Reduced Bloodrage Speed benefit, and Increased Bloodrage Mana cost-over-time
    * Fixed Magic Blockades not properly stealing the Element of Archers or Wyverns
    * Push-To-Talk option no longer disables itself between games
    * Map Loot icons now appear during the Combat Phase, not just the Build Phase
    * Equipment rating calculation now factors in potential upgrade levels (i.e. lower-end equipment with sufficient upgrade levels is compared evenly with upgraded equipment)
    * Added 60 more Item Box spaces
    * Console (Chat History) keybinding can now be set in the Configuration Tool
  • Zomil
    ugy tudom, h bizonyos esély(chance) van rá, h a mob elkezdje ütni a másikat, a tower dmg-el lehet növelni ezt az esélyt
  • XeeN
    Elvileg a rajta átsétáló ellen, saját csapattársait kezdi el üti. Nos ez nem igazán akar működni. (Legalább is nem annyira látványosan, mint ahogyan azt az ember elvárná, tekintve a költségeit.)
  • zsakosfrodo2
    Még nem toltam Monkkal, de nem lehet, hogy ez nektek ad buffot? Bocs ha núbságot beszélek. :D
  • XeeN
    Az enrage aura működik nektek? Nálunk simán átsétálnak rajta a mobok...
  • Rowlend
    Ugyan ez a probléma, újra raktam én is, de még mindig nem stimmel a verzió. Remélem a kedves készítők megoldják pár napon belül.
  • XeeN
    Ma két ismerősöm is így járt, de az újratelepítés csak az egyik esetben segített. Sajnos a srác azóta sem tudott hozzánk csatlakozni, pedig mindenkinek 7.0.3-at ír a játék.
  • zsakosfrodo2
    Ez egy nagyon jó kérdés... Ha nem warez, akkor fogalmam sincs, hogy ez hogy lehet, mivel steam automatikusan frissít. Ha warez, akkor asszem probléma megoldva, előfordulhat, hogy jött ki patch a legújabb warez verzió óta.
  • Trubi15
    Nekem az a gáz hogy valakire akarok csatlakozni és valami versio hülyeséget ír... nem értem vagy nagyobb a verziom vagy pedig kisebb???
  • XeeN
    Sajnos tegnap este egy map-ot sem tudtunk végigjátszani, folyton megszakadt a kapcsolat a szerverrel. Maradt a non ranked opció.
  • Zomil
    "sajnos" tul nagy az érdeklödés a játék iránt, ezért picit instabil a szerver, most javitanak a stabilitáson, picit türelmesnek kell lenni, sztem holnapra már nem lesznek gondok :)

Meg ott van még a reggeli/éjféli-hajnali idöszak amikor kevésbé terhelt a szerver.
  • Rowlend
    Játszottam kb. Fél órát, aztán egyszer csak ledobott a játék, és azóta azt írja ki, hogy: "Failed to connect to TrendyNet". Esetleg leálltak a szerverek, vagy nálam van a gebasz?
  • Rowlend
    Felcsigáztatok, de messze van még a holnap. :)
  • Maxtreme
    ehh. Azért androidon nem néz iylen jól ki :D Na erre rá kell lesni. :)
  • Zomil
    Nos most igy pár ora játék után:
    A játék iszonyat jo minden megvan benne, h 10/10-es játék legyen. Vannak még kis problémák vele. Elöször is, ha vki ranked hös szeretne kapcsolja ki a játék steam cloud támogatását, vmiért az törli a ranked karaktereket. A másik gondom, h pl. huntress-nél zavaro, h a camera nem igazán jo tps nézetben, ha szemmagasságba lösz akkor a hös feje kitakarja a lényeget és nem látod mit lösz. De még igy a hibák ellenére is nagyon élvezhetö a játék. Rengeteg jo 5let van benne, a fixek meg folyamatosan jönnek :)
  • zsakosfrodo2
    A játék megfelel az elvárásaimnak, szórakoztató, érdekes. Mediumon toljuk ketten haverral, de már az is megizzaszt minket. Grafikai beállítások nem túl jók, összesen Low/Medium/High van. Felbontást viszont akár tetszőleges méretre is lehet állítani. Egyelőre a szerverek szarakodnak, mivel dolgoznak a hibákon, amik zaavróak (pl ha steam cloud engedélyezve van, akkor törnli a ranked részben létrehozott karakteredet :D). Vagy ha crashel a gép, akkor törli a progresst/karaktert. De már ma várható patch állítólag.

Lényegében a játék jó, viszont peteket csak legkorábban 12-es szinttől lehet használni, viszont rohadt drágák a shopban. Droppból még pet nem esett.

Bocs, hogy ilyen későn válaszoltam. :D
  • Rowlend
    Esetleg egy rövid véleményt tudnál írni? :) Sajnos csak éjszaka vagy holnap fogom tudni kipróbálni.
  • zsakosfrodo2
    A játék unlockolt steamen, le is töltöttem ki is próbáltam. :D

Fogalmam sincs miért... Reggel felkeltem, megnéztem mizujs steamen, és már ott volt a Realese között. Szóval hajrá, töltsétek! :D
  • Zomil
    sztem pc-n lesz a legszebb :)
  • Trubi15
    hmmm én biztos hogy megveszem ami megfogja venni és akar velem játszani steam-en az vegyen fel barátnak
    trubi16
    És vajon a pc-n is ilyen szép lesz a grafikája?
  • Zomil
    Aki hezitál a játék megvételén: ez az értékelés mindent elárul :)
  • robotnyk
    láttam belőle trailert, tetszetős, de egyben kicsit káosz is, annyi minden volt egyszerre a képernyőn
  • zsakosfrodo2
    Kicsit befaileltem, mert bentfelejettem az RPS cikket, amiben benne van az első két video, amit belinkeltem, bocs.
  • zsakosfrodo2
    Dungeon Defenders hivatalos oldala

A Dungeon Defenders egy online is játszható tower defense akció-RPG játék. 4 különböző class közül válaszhatod ki a Neked megfelelőt. Az ellenség hullámokban támad, a feladat egyszerű: tornyokat kell építeni és visszaverni a támadást! A tornyok általában nem lesznek elegek, ezért a karaktereddel Neked is be kell szállnod a harcba. A karaktered fejlődik, testre szabhatod, gyűjts itemeket, peteket! Többfajta nehézségi fokozat van, challange/survival missziók. Akár 4 ebmer is játszhatja online, vagy local (osztott képernyős módban), de akár PvP Deathmtachet is játszhattok. A játékban van online aukciós ház is, ahol az összegyűjtött itemeket, peteket elcserélheted.

Remélem, hogy ezzel felkelettem az érdeklődést ez iránt a játék iránt.

Forrás: Steam leírás (szabad megfogalmazásban)

RockPaperShotgun cikk, 2 db fejlesztői videoval

Steam előrendelői oldal
    Gamersgate előrendelői oldal, UK

Képek helyett fejlesztői videok: