Dungeon Defenders
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg ott van még a reggeli/éjféli-hajnali idöszak amikor kevésbé terhelt a szerver.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GET OVER HERE!
A játék iszonyat jo minden megvan benne, h 10/10-es játék legyen. Vannak még kis problémák vele. Elöször is, ha vki ranked hös szeretne kapcsolja ki a játék steam cloud támogatását, vmiért az törli a ranked karaktereket. A másik gondom, h pl. huntress-nél zavaro, h a camera nem igazán jo tps nézetben, ha szemmagasságba lösz akkor a hös feje kitakarja a lényeget és nem látod mit lösz. De még igy a hibák ellenére is nagyon élvezhetö a játék. Rengeteg jo 5let van benne, a fixek meg folyamatosan jönnek :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lényegében a játék jó, viszont peteket csak legkorábban 12-es szinttõl lehet használni, viszont rohadt drágák a shopban. Droppból még pet nem esett.
Bocs, hogy ilyen késõn válaszoltam. :D
GET OVER HERE!
Fogalmam sincs miért... Reggel felkeltem, megnéztem mizujs steamen, és már ott volt a Realese között. Szóval hajrá, töltsétek! :D
trubi16
És vajon a pc-n is ilyen szép lesz a grafikája?
A Dungeon Defenders egy online is játszható tower defense akció-RPG játék. 4 különbözõ class közül válaszhatod ki a Neked megfelelõt. Az ellenség hullámokban támad, a feladat egyszerû: tornyokat kell építeni és visszaverni a támadást! A tornyok általában nem lesznek elegek, ezért a karaktereddel Neked is be kell szállnod a harcba. A karaktered fejlõdik, testre szabhatod, gyûjts itemeket, peteket! Többfajta nehézségi fokozat van, challange/survival missziók. Akár 4 ebmer is játszhatja online, vagy local (osztott képernyõs módban), de akár PvP Deathmtachet is játszhattok. A játékban van online aukciós ház is, ahol az összegyûjtött itemeket, peteket elcserélheted.
Remélem, hogy ezzel felkelettem az érdeklõdést ez iránt a játék iránt.
Forrás: Steam leírás (szabad megfogalmazásban)
RockPaperShotgun cikk, 2 db fejlesztõi videoval
Steam elõrendelõi oldal
Gamersgate elõrendelõi oldal, UK
Képek helyett fejlesztõi videok: