115
Dungeon Defenders - TD Action-RPG
 • garadas20
  #115
  Csatlakozva, legalább vagyunk páran X)
 • TheGrinder
  #114
  Ez magyar.
 • Sotyka
  #113
  ahogy így körbenéztem steamen nem igazán láttam még magyar DD-s klánt, így nyitottam egyet, mindenkit várok szeretettel aki csatlakozna!
  http://steamcommunity.com/groups/dd-hun#
 • garadas20
  #112
  Nekem csak egy 35 ös szintű varázsló építészem van. Nincs semmi extra dlcm, de majd kövi karácsonyra beszerválok párat.
 • Sotyka
  #111
  Helló, van valakinek 70 feletti jó építője (nem ev) aki jönne játszani? Nekem egy 73-as countessem van player damagera speccelve, és kéne egy jó 70 feletti építő, mert legtöbbször nincs is, vagy ha van akkor is retardált :\ Aki jönne szóljon, és felveszem steamen :)
 • garadas20
  #110
  Probléma megoldódott, viszont keletkezett egy újabb probléma, mégpedig az, hogy a gyorsmenüt nem tudom megnyitni sehogy se, hiába van beállítva, valamiért most nem akarja az igazat.
 • garadas20
  #109
  Még annyi kérdésem van a játékkal kapcsolatban, hogy olvastam különböző fórumokon azt és teszteltem is, hogy a játékkal nem tudok online játszani rendesen, mert nem tudok csatlakozni vagy hostolni bármilyen szervert. véletlenül tudok csak a húgom szerverére csatlakozni, de azt is úgy, hogy steames invite-el, de a játékon belül a trendy net és a steames változat egyaránt nem megy, csak kampányt tudok velük játszani. Mi a probléma itt, vagy hogy találkoztatok e már ti is ezzel, meg hogy tudnám megoldani?
  Előre is köszönöm a segítséget.
 • zsakosfrodo2
  #108
  Steamen még akciós a játékhoz tartozó DLC-k, azok között találsz új hősöket, viszonylag olcsón. A játékhoz modokat pedig inkább a Steamen keresztül keress a játék Steam Workshop (Műhely) részén keresztül (ezt a Steamből érheted el).
 • garadas20
  #107
  Sziasztok! Én új vagyok a játékban és egyelőre tetszik nekem, még a könnyű fokozatokat csinálom, de csak a 3. pályáig jutottam el a tesommal, utána jött az ogre és mindent vitt :D. Annak örülnék, ha lenne választék, mondjuk sok pályát nem láttam a játékhoz, de karakter osztályoknak örülnék a legjobban, meg ha lenne benne egy picivel jobb karakter szerkesztés. Moddb látogatását erősen javallom, de szerintem nem készült még ott mód a játékhoz.
 • zsakosfrodo2
  #106
  A Rankedhez nem lehet letölteni plusz pályákat, a játék Steam Műhelyében találsz pályákat, amiket az Open Lobby-ban ki tudsz próbálni. Nem tudom, hogy mennyi pálya készült hozzá mostanában, mert egy ideje nem volt lehetőségem játszani vele.
 • ReMeK
  #105
  Sziasztok!

  Lehet esetleg tölteni a játékhoz pályákat? Mert elég unalmas már kb ezt a 15-20 pályát különböző nehézségi szinteken végigcsinálni.
  Lehetne több 100 pályát csinálni.
  72-es vagyok már, de mivel ugyan azokat a pályákat tolom már sokadszorra marha unalmas.
  Köszi,
  R
 • MerlinW
  #104
 • MerlinW
  #103
  Rég szép idők, 450 óra játékkal ezelőtt, mikor még én is mindent rosszul csináltam, nem találtam semmit, nem tudtam semmit:) De jó is volt:)
 • misztic
  #102
  http://www.youtube.com/watch?v=H4eWFaeIBvQ&feature=plcp
 • MerlinW
  #101
  Itt van mindig minden, de a játékban is van link mikor bejelentkezel a Trendy-hez. Egyébként szokj hozzá,. hogy hetente, alkalmanként 2-3 naponta jönnek a 2-300MB-os balanszolások.
 • FrostBite
  #100
  Nem tudja valaki, hogy a mai 350 megás update az konkrétan mit csinált, mert nézegettem fórumot, de nem találtam semmit ?

  Vagy ez a jester prepatch lett volna ?
 • FrostBite
  #99
  Mivel nem nagyon használom a manát, ezért azt szoktam csinálni, hogy amikor csak tudok upgradelem a társak által épített dolgokat, ezzel is többet tudnak lepakolni.
 • MerlinW
  #98
  Tower defense játékot lehet, hogy valamilyen építész osztállyal lenne érdemes kezdened, nem Barbárral:) (Squire, Appearance)
 • TheGrinder
  #97
  Meg. :)
 • FrostBite
  #96
  Már a 37. szintet taposom, de egyáltalán nem unalmas.
  Barbárt kezdem, és eléggé lehet vele darálni, egyedül azt sajnálom, hogy ha fegyvert cserélek neki, mindig le kell vennem a kardokat , mert csak a jobb kezében lévő fegyver értékeit mutatja. :(

  Tegnap az egyik pályára bejött egy 73-as karakter, és megdobott 15 millió manával + bejött egy letölthető ingyenes DLC valamilyen alpha CTF PVP, ezt mindenki megkapta ?
 • MerlinW
  #95
  Újra kell játszani hozzá a pályát. Ha te vagy a host, vagy egyedül játszol, nem tudják lenyomni:)
 • FrostBite
  #94
  Az átvezető videókat utólag meglehet nézni játékon belül ?
  Mert ugye szívesen elnyomkodják a játékosok. :P
 • FrostBite
  #93
  Egyenlőre kitapasztalom a játékot, utána lehet róla szó. :D
 • MerlinW
  #92
  Én játszom rendszeresen. Az egyedüli kérdés szeretnél-e fél órán belül 70-es szintre ugrani? Mert akkor játsztom veled:) Ha élvezni szeretnéd a fejlődés örömeit, akkor annyit tudok tanácsolni, hogy lvl50 alatt ne csatlakozz hard játékokhoz, lvl60 alatt ne csatlakozz insane-hez.
 • FrostBite
  #91
  Elég régóta kiszerettem volna próbálni, most láttam, hogy a teljes pakk ami 22 dolgot tartalmaz 75%-os kedvezmény van (3400ft). Szerintem elég korrekt ár volt.

  Vannak itt a fórumon olyanok akik elég gyakran játszanak, és játszanának egy kezdővel ?
 • zsakosfrodo2
  #90
  Ha érdekel valakit, Steam Summer Sale-en a DunDef-re is lehet szavazni, hogy néhány óráig akciós legyen (-75%). Ez valamikor éjfél és reggel 7 közé fog esni (ha nyer a szavazáson). Előfordulhat, hogy a DLC-k is akciósak lesznek, köztük a Lost Eternia Shards Complete DLC is!

  Szóval szeretnék megkérni minden rajongót, hogy szavazzon és olcsóbban jussunk hozzá a DLC-hez. :D Köszönöm a figyelmet. :D
 • MerlinW
  #89
  12 euróért (ethernal shard) kapsz 6 nagyon jó pályát - ami előre viszi a történetet - 4 új játékmódot és ezer egyéb kis fícsört. Nekem több, mint 420 órám van a játékban, így nekem megérte:)
 • TheGrinder
  #88
  DLC nélkül fabatkát sem ér sajnos. 12 eurót meg nem pengetnék ki érte, hogy elérhető legyen a nightmare mod.
 • zsakosfrodo2
  #87
  Du. 7-ig veheti meg (bocs duplapost).
 • zsakosfrodo2
  #86
  Kár, hogy most nem akciós a Quest for the Lost Ethernia Shards Pack, mert azt megvenném szivesen. :( Viszont akinek még nincs meg, holnap 7-ig megveheti a játékot 4,01 Euro-ért és vehet olcsón karaktereket is.
 • MerlinW
  #85
  A Sky City egyik új ellenfele:)

 • MerlinW
  #84
  DD hírek:)


  Jester, az új karakter:


  "A sly trickster in the service of the royal court, the Jester will provide long-time fan-requested capabilities and unique combat and defensive strategies. We’ll provide full details on what this harlequin defender will bring to the table in an upcoming Digest!"  Pályakészítő verseny kiemelt szereplői:  Eternal Shard 4 (Sky City, - július 10) által feloldható új skin:

 • MerlinW
  #83
  7.36d
  * Talay Mines Survival spawn counts lowered to the appropriate levels of other maps
  * Fixed issue where Bowling Ball projectiles could appear to not pass through Reflection Walls on Clients
  * Talay & other 6-player Maps Pure Strategy now correctly supports 6 Players
  * Fixed an error case where Multiplayer Lobbies weren't being shut down properly. Can resolve "Failed to create game" & "Failed to join game" errors.

  7.36c
  * Infinite Number of Minions can now attack Practice Dummies simultaneously
  * Talay Mines fixed "Disappearing Mana" / "Enemies Not Dropping Mana" in lower area, fixed Djinn going into ceiling, and prevented top-down camera/build-camera from going into the ceilings
  * Summoner Opening Action Wheel no longer cancels summon in Overlord Mode -- note that before this rolls out, you can still Multi-Summon by pressing the Minion Summons Hotkey (default '6')
  * Improved Summoner Minion AI to utilize full Attack Range when moving towards Target (will stop at maximum range and attack). Added correct 20% Minion Mage Range Buff (was missing before), and boosted Minion Mage Healing amount by 10% more

  7.36b
  * Fixed Talay Mines "Enemies Not Spawning" / Map Starting on Wave 1 (occured for some users, timing issue)
  * Talay Mines added 40 more seconds to Build Phase Timer, and 50% more starting Mana
  * "Volcanic Eruption" Challenge lava now destroys Defenses as well
  * Fixed Talay Mines Wyvern Pathfinding issue

  * "Rotate Camera" keybind is fixed
  * Overlord Mode Gamepad "Left-Bumper to select/drag-select units" is now working properly (and any issues with minimap toggling resolved)
  * Increased Minion Mage and Minion Archer Range Ramp by 20%
  * Increased Minion Mage Healing Strength by 20%
  * When using Call-Out after leaving Overlord mode, it now properly updates to your Hero's Location
  * Overlord Mode fixed Control-Click functionality (Ctrl Left Click to add units to selection, Ctrl-Right Click to go into Offensive Move)

  * Massively improved rendering performance of 3D text (on Forges etc), should improve Build Phase performance for everyone. Re-enabled on Mac as well.

  7.36
  * Added "Talay Mining Complex" Premium Mission Pack, along with Demoness Sumoner costume and New Loot & Pet
  * New Spanish Translation, courtesy of Ryo567! The DunDef community thanks you, Ryo
  * New French Translation, courtesy of Linkolas! The DunDef community thanks you, Linkolas
  * Added Gamepad support for Summoner Overlord Mode!
  * Sharken will no longer charge Minions & Djinn will no longer attempt to Desummon them
  * Added Icon on Minimap indicating where your Overlord camera is
  * In Overlode mode, you can now click (and optionally drag) on the minimap to teleport/move the Overlord camera around
  * Calling-out ('C' key / B button) when in Overlord mode now puts the waypoint indicator at the Cursor location
  * Minion Mage Damage Ramp reduced by 25%, Minion Orc & Minion Ogre Damage Ramps increased by 20%
 • Skynet85
  #82
  Most dio 3-zok ha megunom lehet megveszem a kieget aztán meglessük :)
 • MerlinW
  #81
  DD csak multiban jó:)
 • Skynet85
  #80
  multiba jó lehet
 • Fabio Capello
  #79
  Új hős DLC - The Summoner

  Négy eurót rendkívül sokallok érte :(
 • Skynet85
  #78
  nem
 • TheGrinder
  #77
  A nightmare mód elérhető már mindenki számára?
 • MerlinW
  #76
  ~3,5€ -ért 5 játék, köztük a DD is.