115
Dungeon Defenders - TD Action-RPG
-
garadas20 #115 Csatlakozva, legalább vagyunk páran X) -
#114 Ez magyar. -
Sotyka #113 ahogy így körbenéztem steamen nem igazán láttam még magyar DD-s klánt, így nyitottam egyet, mindenkit várok szeretettel aki csatlakozna!
http://steamcommunity.com/groups/dd-hun# -
garadas20 #112 Nekem csak egy 35 ös szintű varázsló építészem van. Nincs semmi extra dlcm, de majd kövi karácsonyra beszerválok párat. -
Sotyka #111 Helló, van valakinek 70 feletti jó építője (nem ev) aki jönne játszani? Nekem egy 73-as countessem van player damagera speccelve, és kéne egy jó 70 feletti építő, mert legtöbbször nincs is, vagy ha van akkor is retardált :\ Aki jönne szóljon, és felveszem steamen :) -
garadas20 #110 Probléma megoldódott, viszont keletkezett egy újabb probléma, mégpedig az, hogy a gyorsmenüt nem tudom megnyitni sehogy se, hiába van beállítva, valamiért most nem akarja az igazat. -
garadas20 #109 Még annyi kérdésem van a játékkal kapcsolatban, hogy olvastam különböző fórumokon azt és teszteltem is, hogy a játékkal nem tudok online játszani rendesen, mert nem tudok csatlakozni vagy hostolni bármilyen szervert. véletlenül tudok csak a húgom szerverére csatlakozni, de azt is úgy, hogy steames invite-el, de a játékon belül a trendy net és a steames változat egyaránt nem megy, csak kampányt tudok velük játszani. Mi a probléma itt, vagy hogy találkoztatok e már ti is ezzel, meg hogy tudnám megoldani?
Előre is köszönöm a segítséget. -
#108 Steamen még akciós a játékhoz tartozó DLC-k, azok között találsz új hősöket, viszonylag olcsón. A játékhoz modokat pedig inkább a Steamen keresztül keress a játék Steam Workshop (Műhely) részén keresztül (ezt a Steamből érheted el). -
garadas20 #107 Sziasztok! Én új vagyok a játékban és egyelőre tetszik nekem, még a könnyű fokozatokat csinálom, de csak a 3. pályáig jutottam el a tesommal, utána jött az ogre és mindent vitt :D. Annak örülnék, ha lenne választék, mondjuk sok pályát nem láttam a játékhoz, de karakter osztályoknak örülnék a legjobban, meg ha lenne benne egy picivel jobb karakter szerkesztés. Moddb látogatását erősen javallom, de szerintem nem készült még ott mód a játékhoz. -
#106 A Rankedhez nem lehet letölteni plusz pályákat, a játék Steam Műhelyében találsz pályákat, amiket az Open Lobby-ban ki tudsz próbálni. Nem tudom, hogy mennyi pálya készült hozzá mostanában, mert egy ideje nem volt lehetőségem játszani vele. -
ReMeK #105 Sziasztok!
Lehet esetleg tölteni a játékhoz pályákat? Mert elég unalmas már kb ezt a 15-20 pályát különböző nehézségi szinteken végigcsinálni.
Lehetne több 100 pályát csinálni.
72-es vagyok már, de mivel ugyan azokat a pályákat tolom már sokadszorra marha unalmas.
Köszi,
R -
#104 -
#103 Rég szép idők, 450 óra játékkal ezelőtt, mikor még én is mindent rosszul csináltam, nem találtam semmit, nem tudtam semmit:) De jó is volt:) -
misztic #102 http://www.youtube.com/watch?v=H4eWFaeIBvQ&feature=plcp -
#101 Itt van mindig minden, de a játékban is van link mikor bejelentkezel a Trendy-hez. Egyébként szokj hozzá,. hogy hetente, alkalmanként 2-3 naponta jönnek a 2-300MB-os balanszolások. -
#100 Nem tudja valaki, hogy a mai 350 megás update az konkrétan mit csinált, mert nézegettem fórumot, de nem találtam semmit ?
Vagy ez a jester prepatch lett volna ? -
#99 Mivel nem nagyon használom a manát, ezért azt szoktam csinálni, hogy amikor csak tudok upgradelem a társak által épített dolgokat, ezzel is többet tudnak lepakolni. -
#98 Tower defense játékot lehet, hogy valamilyen építész osztállyal lenne érdemes kezdened, nem Barbárral:) (Squire, Appearance) -
#97 Meg. :) -
#96 Már a 37. szintet taposom, de egyáltalán nem unalmas.
Barbárt kezdem, és eléggé lehet vele darálni, egyedül azt sajnálom, hogy ha fegyvert cserélek neki, mindig le kell vennem a kardokat , mert csak a jobb kezében lévő fegyver értékeit mutatja. :(
Tegnap az egyik pályára bejött egy 73-as karakter, és megdobott 15 millió manával + bejött egy letölthető ingyenes DLC valamilyen alpha CTF PVP, ezt mindenki megkapta ?
-
#95 Újra kell játszani hozzá a pályát. Ha te vagy a host, vagy egyedül játszol, nem tudják lenyomni:) -
#94 Az átvezető videókat utólag meglehet nézni játékon belül ?
Mert ugye szívesen elnyomkodják a játékosok. :P -
#93 Egyenlőre kitapasztalom a játékot, utána lehet róla szó. :D -
#92 Én játszom rendszeresen. Az egyedüli kérdés szeretnél-e fél órán belül 70-es szintre ugrani? Mert akkor játsztom veled:) Ha élvezni szeretnéd a fejlődés örömeit, akkor annyit tudok tanácsolni, hogy lvl50 alatt ne csatlakozz hard játékokhoz, lvl60 alatt ne csatlakozz insane-hez. -
#91 Elég régóta kiszerettem volna próbálni, most láttam, hogy a teljes pakk ami 22 dolgot tartalmaz 75%-os kedvezmény van (3400ft). Szerintem elég korrekt ár volt.
Vannak itt a fórumon olyanok akik elég gyakran játszanak, és játszanának egy kezdővel ? -
#90 Ha érdekel valakit, Steam Summer Sale-en a DunDef-re is lehet szavazni, hogy néhány óráig akciós legyen (-75%). Ez valamikor éjfél és reggel 7 közé fog esni (ha nyer a szavazáson). Előfordulhat, hogy a DLC-k is akciósak lesznek, köztük a Lost Eternia Shards Complete DLC is!
Szóval szeretnék megkérni minden rajongót, hogy szavazzon és olcsóbban jussunk hozzá a DLC-hez. :D Köszönöm a figyelmet. :D -
#89 12 euróért (ethernal shard) kapsz 6 nagyon jó pályát - ami előre viszi a történetet - 4 új játékmódot és ezer egyéb kis fícsört. Nekem több, mint 420 órám van a játékban, így nekem megérte:) -
#88 DLC nélkül fabatkát sem ér sajnos. 12 eurót meg nem pengetnék ki érte, hogy elérhető legyen a nightmare mod. -
#87 Du. 7-ig veheti meg (bocs duplapost). -
#86 Kár, hogy most nem akciós a Quest for the Lost Ethernia Shards Pack, mert azt megvenném szivesen. :( Viszont akinek még nincs meg, holnap 7-ig megveheti a játékot 4,01 Euro-ért és vehet olcsón karaktereket is. -
#85 A Sky City egyik új ellenfele:)
-
#84 DD hírek:)
Jester, az új karakter:
"A sly trickster in the service of the royal court, the Jester will provide long-time fan-requested capabilities and unique combat and defensive strategies. We’ll provide full details on what this harlequin defender will bring to the table in an upcoming Digest!"
Pályakészítő verseny kiemelt szereplői:
Eternal Shard 4 (Sky City, - július 10) által feloldható új skin:
-
#83 7.36d
* Talay Mines Survival spawn counts lowered to the appropriate levels of other maps
* Fixed issue where Bowling Ball projectiles could appear to not pass through Reflection Walls on Clients
* Talay & other 6-player Maps Pure Strategy now correctly supports 6 Players
* Fixed an error case where Multiplayer Lobbies weren't being shut down properly. Can resolve "Failed to create game" & "Failed to join game" errors.
7.36c
* Infinite Number of Minions can now attack Practice Dummies simultaneously
* Talay Mines fixed "Disappearing Mana" / "Enemies Not Dropping Mana" in lower area, fixed Djinn going into ceiling, and prevented top-down camera/build-camera from going into the ceilings
* Summoner Opening Action Wheel no longer cancels summon in Overlord Mode -- note that before this rolls out, you can still Multi-Summon by pressing the Minion Summons Hotkey (default '6')
* Improved Summoner Minion AI to utilize full Attack Range when moving towards Target (will stop at maximum range and attack). Added correct 20% Minion Mage Range Buff (was missing before), and boosted Minion Mage Healing amount by 10% more
7.36b
* Fixed Talay Mines "Enemies Not Spawning" / Map Starting on Wave 1 (occured for some users, timing issue)
* Talay Mines added 40 more seconds to Build Phase Timer, and 50% more starting Mana
* "Volcanic Eruption" Challenge lava now destroys Defenses as well
* Fixed Talay Mines Wyvern Pathfinding issue
* "Rotate Camera" keybind is fixed
* Overlord Mode Gamepad "Left-Bumper to select/drag-select units" is now working properly (and any issues with minimap toggling resolved)
* Increased Minion Mage and Minion Archer Range Ramp by 20%
* Increased Minion Mage Healing Strength by 20%
* When using Call-Out after leaving Overlord mode, it now properly updates to your Hero's Location
* Overlord Mode fixed Control-Click functionality (Ctrl Left Click to add units to selection, Ctrl-Right Click to go into Offensive Move)
* Massively improved rendering performance of 3D text (on Forges etc), should improve Build Phase performance for everyone. Re-enabled on Mac as well.
7.36
* Added "Talay Mining Complex" Premium Mission Pack, along with Demoness Sumoner costume and New Loot & Pet
* New Spanish Translation, courtesy of Ryo567! The DunDef community thanks you, Ryo
* New French Translation, courtesy of Linkolas! The DunDef community thanks you, Linkolas
* Added Gamepad support for Summoner Overlord Mode!
* Sharken will no longer charge Minions & Djinn will no longer attempt to Desummon them
* Added Icon on Minimap indicating where your Overlord camera is
* In Overlode mode, you can now click (and optionally drag) on the minimap to teleport/move the Overlord camera around
* Calling-out ('C' key / B button) when in Overlord mode now puts the waypoint indicator at the Cursor location
* Minion Mage Damage Ramp reduced by 25%, Minion Orc & Minion Ogre Damage Ramps increased by 20% -
#82 Most dio 3-zok ha megunom lehet megveszem a kieget aztán meglessük :) -
#81 DD csak multiban jó:) -
#80 multiba jó lehet -
#79 Új hős DLC - The Summoner
Négy eurót rendkívül sokallok érte :( -
#78 nem -
#77 A nightmare mód elérhető már mindenki számára? -
#76 ~3,5€ -ért 5 játék, köztük a DD is.