35
-
Malganis #35 Sziasztok valaki meg tudná mondani hogy a játékos adatlapján azok a kis pajzsszerű dolgok mit jelentenek?(pl van amelyiken egy futó ember van) Köszi -
#34 Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Felraktam a fifa 12 és mikor indítom a játékot elindúl majd elkezd tölteni akkor kidob a játék. Próbáltam az origin ben is és ugyan az a baj. Nem tudjátok mi lehet a gond? Nvidia 310.61 drive van fen de nem hiszem hogy az nem jó volna hozzá. Köszönöm a választ. -
Conqvistador #33 Hali. 1 alapvető problémám van a játékkal ami nagyon zavaró és nem tudom hiba e vagy átállítható probléma.
Mivel sehol nem találtam normális beállítást billentyűzetre kénytelen voltam a régi kontrollert előszedni.
Ez egy Speedlink cucc telepítettem hozzá egy drivert még fifán is működik szóval szerintem nem a driver a gond.
Játék közbe amikor fordulok és nyomok valamilyen gombot kilép a menübe, mintha az escape et nyomnám. Folyamatosan megszakad így a játék és nagyon zavaró meccsenként 20-30szor tuti. Nem egy gólhelyzetem ment el azzal, hogy mikor visszaléptem pont az a 0,1 0,15 másodperc reakcióidő vesztés miatt vagy szereltek vagy túl erősen lőttem vagy egyszerűen nem volt időm átérni a másik gombra az ujjammal.
Nem lehet valahogy a menübe lépést valahogy átkonfigurálni?
Vagy értelmes billentyűzet kiosztásra állítani?
Amúgy király a játék tényleg sokkal bonyolultabb, mint a 11 és szokatlan de idővel tanulható. A Barcával 6:0 ra vertem a Reált persze még alapfokon, mert még nem áll nagyon kézre minden. -
janik #32 de egy szar ez főleg netet hát az gyötrelem jáccani vele miden szart csinál csak azt nem amit kéne. Meg ez a taktikus védekezés hááát ez kész és akkor még kötelelző neten jáccani sssszt az mi mááár?? hát geci ugy jáccom ahogy akarok. ez ilyen nyomorék fasz emebreknek van kitalálva 20 millio gombot kell nyomni védekezés kozbe. 2 meg hogy cslezni nem lehet mert amint lenyomodo a shift elkezd trapogni. baszodjon meg a jo kurvaanyaval egyutt az ruhos cigany geci aki ezt tervezte. -
biohardware #31 sziasztok!
Segitsetek benne pls, hogy miért akad a fifa12.
konf:
Asus p5ql pro alaplap
E8400 3.00 core 2 duo proci
4Gb DDRII ram
MSI Nvidia GTX 460 video
Win7 32 bit szűz oprendszer
minden driver fent van...a demo nem akadt. A teljes akad. full HD ben játszanék kisebb szaggatása van ha lejjebb veszem a grafikát és a felbontást akkor is ez van... van valami ötlet rá?
köszönöm -
pitbull222 #30 Játék indítása előtt beállítom maxra a grafikát(jó a gépem mindenhez),és amikor elindul akkor tiszta rossz olyan mint amikor 800×600-ra van állítva!Miért csinálja,és hogyan lehet beállítani?Meg játékon belül a vezérlést beállítom és amikor vissza akarok lépni,akkor kilép az egész játékból!Mit tegyek? -
#29 állíts be egy xinputos gamepadot, vagy ilyen xinput emulátort a directinputos gamepadodhoz, aztán menni fog. Nagyon sok játék kezeli az x360as gamepadot, aztán kifújt. -
iownuall #28 megy akármilyen gamepaddal, google a barátod ... de segítek
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=64900
http://www.fifa-infinity.com/fifa-12-2/fifa-12-official-demo/
angolul megtanítani már nincs időm bocs
-
astrobal #27 Arról miért nem esik a cikkben egy árva szó sem, hogy a kontrollerek egyik (generic) felét nem ismeri fel a program, a másik felét meg rosszul? Billentyűzettel játszhatatlan, kontrollert meg nem kezel rendesen, mégis mivel kéne játszani? Kormánnyal? -
iownuall #26 talán nem amatőrön kéne játszani :D
megnézem h legendary-n te 4-5 góllal vered a barcát...meg se bírsz mozdulni kb. 2012-be
amúgy meg ha ekkora jani lennél fifába alapból nem cpu ellen játszanál...
Az olyan emberek akik felrakják a warezos fifát, játszanak vele fél órát és utána törlik,nem hiszem, hogy 1-2 meccs alatt túl sok rálátással rendelkeznek. -
lehelm #25 "Ja és az irányítás beállítását mért kellett már megint megváltoztatni, legalább be tudnám másolni a tavalyi settings fájlokat."
Be lehet másolni a FIFA 11 *.ini fájljait a FIFA 12-be. Nekem legalábbis sikerült a FIFA 11-es billentyűzet beállításait íly módon beintegrálni a FIFA 12-be. -
mylon #24 Megmondom őszintén én is leragadtam a Fifa 2002-nél, azzal viszont hetekig képes voltam játszani. A játék halad előre, meg a grafika, a gépem viszont egy helyben áll :DD -
#23 2003 óta*
fixd. a 2002-vel sokat játszottam. igazából nekem az hiányzik, hogy nem lehet saját csapatot csinálni saját játékosokkal és saját mezekkel. úgy sokkal élvezetesebb volt játszani. -
#22 a 2002 óta szar a fifa, sajnálom. -
#21 teis oylan vagy h grafikára mész azt roty :) -
#20 4:3-as képek alapján vmi jó régi fos gépen tesztelhette a cikkíró.
én 360-on nyomom, és nagyon bejön. védekezést meg meg lehet szokni pár nap alatt.
Ilyen Voltan féle kommentek meg viccesek, méghogy alig változott a 97 óta, lol, látszik cask fikázni tudsz :D -
#19 grafiak szép, játékmenet 2es.
nem tudom h lehet olyat mondani a fifára h jó,utobbi éekbn gyötlrem amit csinálnak.én mindig felszoktam tenni ahogy megjelenik és megunom hamar.
Amiért sokan játszák h könnyü benne gólt lönni.maxoon 4-5 mecs utána gatefével kipicsázoma barcát.Ezt Pesben igencsak nehéz lenne.
És akkor még aza sok bug..
abban egyetértek h egyikse,fejlödött irdatlan sokat elözöhöz képest,de nem is értem hogy a PC-s fifa hogy maradhat valaki gépén fent 1hétnél tovább.Biztos amit elöbb is emlitettem h könnyebb meg hasonlók.
De a cikkben is h flekel kötnie a pes gatyájáát..fizetett hirdetés kb.kikelettvolna teeni a rossz véleményeket és a bugokat h azonal elkezték foltozni és jön javitó patch.Annyira agyon tezstelték h nem vették észre h minden 2. mecsen feltünik legalább 1 bug? :D Gondolták ugyis mgveszi majd igyis a nép.Ugyhogy teljesen egyoldalu a cikk,lekelett volna irni a hibákat meg h összevan csapva.de hát ilyen a fizetett hirdetés.Én is csak tényeketközlöm én is örülnék egy jó fifának,de jelenleg csak fun kategoria mikor egész évben pes-el játszunk néha jó röhögni a szar fifán -
#18 Ezek a képek a cikkben mintha nem is a FIFA 12-ből lennének. Ennél a grafika sokkal jobb max. beállításon... -
#17 Minek kapcsolod ki? Gyakorolj és menni fog, mellesleg sokkal reálisabb is, mint a "régi" védekezés.
Attól nem szar, mert még nem megy neked... -
bfgbobo #16 érdekes cikk
eddig kb 200 ember véleményét hallottam a játékról, majdnem mindenki a haját tépi tőle, csak azokat sajnálom akik előrendelték
sajna a pro evo is egyre rosszabb, meg igénytelen, szoval marad a fifa, legacy defendingel, meg proffesional szinten, az még ugy-ahogy szorakoztató, de a tactical defending+world class v legendás csak arra jó h idegbajt kapjál -
Danyi #15 A FIFA 11 PC-re jó volt (sőt, majdnem tökéletes), de ez... Ezzel az új védekezéssel... Ez valami kibaszott szar... Igazából ki lehet kapcsolni az újfajta védekezést, ami sokat dob a játékon, csak az az egy a bibi, hogy ezt Online módban nem lehet megtenni... Tavaly kb. 70-22-30 volt a meccseim aránya, idén eddig : 5-5-10... no comment.. -
#14 :D:D:Dezen én is néztem:D:D
de egyébként teljesen rendben van a játék,jó lett na!!! -
mochee #13 Voltan-nak ment volna. -
mochee #12 Arról a fifa 97-ről beszélsz, amiben a félpályáról lehetett a pipába ugyanolyan gólokat lövöldözni, a háló meg se rezzent, mikor lefújták a meccset akkor meg a labda megállt a levegőben és függőlegesen leesett?
Ne legyünk már hülyék. -
#11 nagyon sok időbe telt amíg az új arcokat bele tudták rakni a játékba :)
Esetleg még néhány új csapat is van -
#10 LOL, respect az EA-nek, hogy minden évben el tudja adni ugyanazt. Lássuk be, kb. 1997 óta olyan irgalmatlan nagyot nem változott ez az egész szar. Mindig csak egy kicsit. Az EA-t nem bántom ettől függetlenül, mert ragyogó játékok is kerültek-kerülnek ki a kezük alól,szóval respekt, csak mosolygok, hogy van, aki még mindig megveszi ezt a vacakot. -
#9 a cikk vegerol kimaradt h "fizetett hirdetesunket olvastak"... -
#8 Fifa h kapott ennyi pontott? :D vicc az egész,föleg amien trehány munka a net tele roszs véleményekkel és bug videokkal :) had ne linkeljem két katintás és midnneki talál több százat
Pes nem ujitott sokat.mert minek? még mindig fölényessen jbbak.Bár nekm nem érné meg megveni az uj részt,mint mondtam nem sokat ujitottak.
ebben a müfajban jelenleg am se lehet sokat már.finomitás grafikán és játék meneten.Azt meg apránként lehet h legyen a verziok közt valami új. -
#7 Úgy hírlik, PC-re néhány tízezer példányt adtak eddig el ebből. -
petrov144 #6 A tavalyi jobb volt... A játékmenet egyszerűen nem élvezhető még egymás ellen sem.. vagy tul sokat segít vagy nem azt csinálja amit akarsz. Ez évről évre rosszabb.
Ja és az irányítás beállítását mért kellett már megint megváltoztatni, legalább be tudnám másolni a tavalyi settings fájlokat..kínszenvedés, mondjuk idén indul a hospitality lehetőség ami pont ezt tartalmazza. -
Ender Wiggin #5 Szerintem is évek óta egyre csak szarabb mindkét sorozat. És ha erősebb fokozaton játszom, akkor eltűnik a magasabb pontszámú játékosokból álló csapat fölénye. Azaz, hiába 100 pontos a védőm, az ellenfél kiscsapat 70 pontos támadója úgy szétfut, mint a szart. Azt, hogy passzolni sem lehet, meg a lesek, szabálytalanságok megítélése ultraszar, már nem is említem. A FIFA-t a 99 után kellett volna a csúcson abbahagyni. A PES-t meg úgy a 6-os után. -
#4 Hát nem nagy durranás így elsőre. -
breckinridge #3 Ledhet ajnározni a grafikát, újításokat, módokat, miazmást, de a játékmenet SZ*R. Az is volt, de nem javult.
Még mielőtt mindenki rámugrana, az idei PES-t is ugyanilyen rossznak tartom. -
#2 "Szintén nem tudtam mit kezdeni azzal sem, hogy a sztárcsapatok továbbra is mintha erősebbek lettek volna az ismeretlenebb kluboknál."
na ne! hát ez óriási negatívum! pedig az milyen élvezetes lenne a játék, ha utolsó madagaszkári mezítlábas válogatott is egyszinten lenne a Barcával, vagy a MU-val... -
Ferrer #1 Grafika elég gyenguszra sikerült a képek alapján..