Így néz ki az új, páncélos Hófehérke

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waterhorse
Bizton állítom neked meggyõztél, amikor gyerekként hallottam Hófehérke meséjét, mindig nagyokat ásítva untam el magam rajta, vártam már azt a fordulatot amikor meglovagolja a hét törpe lovat a tengerparton, és lám imáim meghalgatattak.
Ugyanakkor nem tudom miért kell erõltetni azokat a Batman filmeket amik a sötét Gothamban játszódnak, abban nincs semmi érdekes. miért ne lehetne Batmant egy shoppingólós vagy wedding filmben ellõni, ami a napfényes bahamákon játszódik? Lenne benne egy férfi aki börszerkóban tolná a cangát, lenne benne egy lisztesképû bolti eladó, stb. csak én látom mennyi köze van a Batmanhez?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

lesz benne egy lány, akit hófehérkének hívnak, lesz benne gonosz mostoha, lesz benne hét törpe. lehet, hogy csak én nem látom, hogy miért nincs köze ahhoz.
Ravasz, de akkor inkabb legyen Hupikek Torpikek 2 a cime..ahhoz sincs semmi koze....<#falbav>
lovagol. nem hiszem, hogy egy hófehérke-film arról szólna, amirõl a mese, abban nem lenne semmi érdekes.
Ez biztos az Óperenciás tengeren túli jelenet.
Waterhorse
Ugyan a cikket nem olvastam el, de mondja meg nekem valaki, mit keres Hófehérke a tengerparton ?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?