Szekeres Viktor

Így néz ki az új, páncélos Hófehérke

Jövőre Kristen Stewart és Lily Collins is eljátszhatja Hófehérkét. Igaz, utóbbi később lesz látható a mozikban, azonban róla már van pár lesifotó, melyekből kiderül, hogy is néz ki a filmben.

A Popsugar hozta le először a Kristen Stewart főszereplésével a Universal Pictures számára forgatott Hófehérke-mozifilm, a Snow White and the Huntsman első jobb képeit. Mindez annak volt köszönhető, hogy a stáb ezúttal nem stúdióban dolgozott, hanem a pembrokeshire-i parton, ahol az Alkonyat főszereplőnője teljes páncélzatban és lóháton dolgozott.

Klikk ide! Klikk ide!

A Snow White and the Huntsmanben Stewart mellett Charlize Theron, Chris Hemsworth és Sam Claflin, fog szerepelni, a filmet pedig Rupert Sanders rendezi, a premier június elsején lesz. Ez a Hófehérke-adaptáció nem összetévesztendő a Tarsem által forgatott verzióval, melynek ugyan még nincs hivatalos címe, de már március 16-ától látható lesz. Abban a filmben egyébként Julia Roberts, Lily Collins, Sean Bean és Armie Hammer lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Waterhorse #6
    Bizton állítom neked meggyőztél, amikor gyerekként hallottam Hófehérke meséjét, mindig nagyokat ásítva untam el magam rajta, vártam már azt a fordulatot amikor meglovagolja a hét törpe lovat a tengerparton, és lám imáim meghalgatattak.
    Ugyanakkor nem tudom miért kell erőltetni azokat a Batman filmeket amik a sötét Gothamban játszódnak, abban nincs semmi érdekes. miért ne lehetne Batmant egy shoppingólós vagy wedding filmben ellőni, ami a napfényes bahamákon játszódik? Lenne benne egy férfi aki börszerkóban tolná a cangát, lenne benne egy lisztesképű bolti eladó, stb. csak én látom mennyi köze van a Batmanhez?
  • winnie #5
    lesz benne egy lány, akit hófehérkének hívnak, lesz benne gonosz mostoha, lesz benne hét törpe. lehet, hogy csak én nem látom, hogy miért nincs köze ahhoz.
  • cateran #4
    Ravasz, de akkor inkabb legyen Hupikek Torpikek 2 a cime..ahhoz sincs semmi koze....
  • winnie #3
    lovagol. nem hiszem, hogy egy hófehérke-film arról szólna, amiről a mese, abban nem lenne semmi érdekes.
  • Sliderx #2
    Ez biztos az Óperenciás tengeren túli jelenet.
  • Waterhorse #1
    Ugyan a cikket nem olvastam el, de mondja meg nekem valaki, mit keres Hófehérke a tengerparton ?