8
  • senki687
    #8
    Buta vagy. Sajnálom, hogy nem lehet veled kommunikálni. :(
  • vg
    #7
    "Fantasztikus" eszmefuttatás.
  • senki687
    #6
    Jó dolog rácsodálkozni a játékban az újításokra. Nyilván igazad is lenne, hogy nem túl szerencsés a címbe olyan információt elhelyezni, amit egyesek nem szeretnének megtudni, csak a játékból, hogy a rejtély és a felfedezés élménye megmaradjon a játék folyamán. Így nem tudja az olvasó szelktálni, hogy meg akarják-e tudni az információt a játék előtt, vagy sem. Éppen csak ott sántít a dolog, hogy a cikk szerint a másik személyiség az egész játékot folymatosan kíséri. Az első pillanattól kezdve nyilvánvaló dolog ismerete nem befolyásolja a játékélményt. Természetesen maga az újítás a játékot és a játékélményt befolyásolja, de az az információ, miszerint lesz benne egy ilyen újítás, nem változtat semmit. Hasonlóan például a játék irányításával kapcsolatos információ sem befolyásolja a játékélményt, ellenben a játék irányítása nagyban befolyásolja azt. Remélem sikerült érzékeltetnem a különbséget.
  • vg
    #5
    Pont az a jó, hogy rácsodálkozol a történetre, nem igaz? Mint fent is van írva, teljesen befolyásolják a játék élményt és a történetet. Mellesleg látom, nem igazán érted mi a probléma lényege...
  • Lowosan
    #4
    Szerintem kifejezetten jó hogy nem akarják ketrecbe zárni magukat az első résszel.
  • senki687
    #3
    Gondolom, ha elkezdesz vele játszani, akkor az első percben csak rájöttél volna magadtól is. Ilyen információfoszlányok nem befolyásolják a játékélményt. De nyafogni természetesen bármiért lehet.
  • vg
    #2
    Azért jó lenne az ilyen típusú híreknek más címet adni(mondjuk újabb titok derült ki a dead space 3 játékról, vagy mittomén). Én direkt nem akartam több infót tudni a játékról, hogy mik lesznek még, de így akaratlanul is elolvastam, megtudtam. Köszi Ötvös Tibor!
  • Woodsnail
    #1
    valóban érdekes lesz így, bár nem tudom mennyire illik bele a dead spacebe, főleg hogy egy bolygón fog játszódni. ez kicsit kiábrándító, de hátha...