A második hely felé menetel a Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a gépeddel lesz gond, vagy 1mp-en belül kattintasz 20x, mert nekem mindig meg van nyitva min. 15 oldal FF-ban és soha nem volt olyan, hogy egy kattintás után ne jött volna be az oldal pár másodpercen belül. De persze, ha egy 5 éves laptopon vagy asztalin dolgozol, akkor megértelek.
Az meg, hogy majmolják a Chrome-ot. Hát... Mégis hogyan nézzen ki egy böngészõ? Alul legyen a címsor, meg a bezárás gomb, a jobb oldalán meg a menü? Ez tökre olyan, mint az Apple vs. Samsung, hogy ne legyen már téglalap alakú a telefonod vazzeg, mert az enyém is olyan. Csinálj inkább köralakút.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ezt a hülyeséget honnan szedted? Teljesen átlátszó üveges skin van rajta és semmiféle lassulás nincs.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Szóval böngészõ piacon van harc és fejlõdés rendesen, aki évekig csak megszokásból használ valamit annak érvei bizony kicsorbulnak ennyi idõ alatt...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Én az összes böngészõvel tudok böngészni, ettõl még nem lesz egyik jobb, mint a másik. Amit ezen felül tudnak az a lényeg.
"Az explorer folyton megáll pár másodpercre ha valami videót akarok betölteni. A firefox-ra meg 20-szor rá kell kattintani mire bejön."
Én ilyesmiket nem tapasztaltam.
"Én nem táblázati adatok alapján döntöm el hogy melyik böngészõt használom hanem az alapján hogy mennyire bizonyul használhatónak és nálam a Chrome a legjobb."
Ez itt a lényeg, ezt megértem.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Javítsatok ki, ha tévedek.
Egyébként Chrome-ot használok, elsõsorban a google account-om miatt.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Ugyanannyi - 16db - ugyanazon lap megnyitásakor a:
Firefox - 225MB memóriafogyasztás - 1db firefox.exe
Chrome - 357MB memóriafogyasztás - 16db chrome.exe
Ezen hírt az sg.hu-n, a hozzászólásokkal együtt:
Firefox - ~10mp
Chrome - ~8mp
Magyarázza meg nekem valaki, hogy miért is éri meg a 125MB többlet memóriahasználat (és a +15 feldolgozási szál) a -2mp idõt?
Engem nem gyõzött meg...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Tok mindegy melyik mit alkot, az egyik alapbol csucsszuper kiraly lesz (mert google), a masik meg buzi szar (mert m$ dogoljon meg!!!!)
killall imagent
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy konkrétan miért tud keveset. :D
Na de nem védem a Chrome-ot, mert minek.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Minden adat, amit a böngészõvel töltenek fel az Internetre, a Google tulajdonát képezi és a Google által szabadon felhasználható."
Na persze ezt rögtön kiszedték, mert lázongtak a felhasználók.
Akkor most jelentkezzen az, aki szerint az ezen üzletpolitika folytatásához való funkciók is kikerültek belõle. <#banplz>#banplz>
Ez valóban egy érdekes jelenség. Anno az IE ellen az volt az egyik komoly vád, hogy keveset tud. Ma meg a chrome ugyanezért "hûdefasza" böngészõ. Mondjuk spyware -eket én nem tartok a gépemen, ezért a chrome is távol marad. :)
Én már hosszú évek óta ezt használom, mindig a legújabbat, és nem tapasztalok olyan hibákat amiket említettetek.
Nagyon kényelmes, alapból tud szinte mindent. Kicsi, gyors. Nem kell plugin -okkal pöcsörészni, nem kell levadászni minden kis apróság miatt egy bõvítményt. Ha egy oldal megtetszik ahol van keresõ mezõ, 3 klikk -bõl készítek belõle egy gyorskeresõt, és kész. A unite jópofa, a turbo hasznos, a mous g. baromi jó, a gyorsindító panel is kényelmes, és amit a legjobban szeretek, hogy alapból úgy van beállítva, hogy mikor zárom a böngészõt, megjegyzi az összes fület, history -val együtt, így a következõ indításnál is nyomkodhatom a vissza gombot... olyan, mint ha ki se léptem volna. Normálisan kezeli a memóriát, 120 fülnél sem lassul le, a szintetikus teszteket meg le***rom, ahogy a verziószám fétis sem igazán érdekel.. ez van. :D
dyra: mégis érdekes, hogy minden böngészõt a Chrome irányában fejlesztenek. Még kinézet szempontjából is valamiért egyre jobban hasonlítanak rá... :D És Chrome-hoz nincsen ám kismillió bõvítmény, mint FF-hez. :D
Az Opera tényleg nagyon jó, de szerintem egy kicsit túl van "bonyolítva". Én az egyszerûség híve vagyok. :)
Namelesske:
Van õár tetû cég többek közt Google akik gáncsolják ahol tudják az Operát pl hosszú idõn keresztül a Google Adsense nem az Opera hibájából cseszett rajta menni. Milyen alap funkcióra gondolsz speciel nagyítani vele ezerszer könyebb mint más böngészõben, de amúgy a fülektõl kezdve egy csomó mindent az Operának köszönhetsz.
Chrome egy agyon heppelt szar. Gyakorlatilag semmit nem tud és ezzel is adja el magát, hogy a user-nek úgysem kell több. Kiegészítõkkel az FF mérföldekkel elõzi az Opera meg alapból.
egy csomó oldal félig(!) töltõdik be, reloadot kell nyomkodni
kilépéskor percekig tekeri a winyót, inkább lelövöm taskmanagerbõl...
de még mindig használom...
(na jó, google docs-hoz chrome-ot)
Egyébként, akinek nem kellenek mindenféle kiegészítõk, akkor a Chrome a legjobb, ez nem vitás.
Operát az használ, akinek bejön, én is használtam egy idõben, mert tetszett a beépített levelezõ, de sajnos nem tudott olyan dolgokat, amire szükségem volt.
Internet Explorert nem használ, aki legalább egyszer utánanézett milyen biztonsági problémák is vannak vele - egyébként pedig sok helyen azért van a mai napig is, mert Windows-hoz alapértelmezés és céges környezetben elég nagy költség lehet a cseréje (nem maga a program, hanem a frissítési procedúra rendszergazdákkal).
Safari-t csak fejlesztéshez használom, hogy megnézzem hogy néz ki rajta egy oldal, amit éppen csinálok, bár csak akkor, ha kérik, általában érdektelen. :)
senkinemertemmit.blog.hu
Én is Chrome-ot használok, de egyáltalán nem azért, mert reklámozzák. Kipróbáltam, tetszett, gyors volt, semmi felesleges csili-vili. Nekem ennyi bõven elég volt... IE-t meg szinte soha nem használtam (csak az õsidõkben)...
Ehhez nem kell reklám, használni kell mindegyiket, és kiválasztani a legjobbat. Jelenleg én úgy érzem hogy a króm a legjobb, persze ez egyéni vélemény.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nekem mondjuk nem jön be, szóval megmaradok a firefoxnál.
killall imagent