Az északi sarkkör fölött is ózonlyuk alakult ki

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legvégül pedig az általad leírtak semmit nem érnek mert ezeket a tényeket csak közölte velünk valaki.

A rák nem gyógyítható, mert valaki azt mondta,hogy nem gyógyítható.
A fénynél nem lehet gyorsabban utazni mert jópár éve valaki azt mondta,hogy nem lehet.

Nem szeretem az ilyesmit <#banplz>

A Béna.

Valóban ott volt évmilliárdokig,aztán a növények szépen kiszûrték és hirtelen túl kevés lett,ezért a jó öreg földanya gyorsan összedobott pár életformát ami co2-õt lélegzik ki😄
Most sok a co2 ezért drasztikusan csökkenteni kell a co2-t kilégzõ életformák számát,így megy ez már évbilliók óta, önfenntartó a rendszer.
Az emberiség meg csak egy szerencsésebb létforma ami megkapta az esélyt a továbblépésre de rendesen elbaltázta<#falbav>

A Béna.

Nono azért álljunk meg egy picit!12 éve nincs tv-m...
Én nem beszéltem semmiféle bizonyítékról meg tudományról.
Pusztán csak leültem a seggemre azt végiggondoltam a dolgot.
Régen nem volt szar most szar. Régen nem égettünk olajszármazékot,ma igen,ugyhogy nagy valószínûséggel ez okozza.
Én már csak ilyen egyszerû gondolkodású gyerek vagyok...
Arról viszont beszélhetnénk ,hogy sokkal komolyabb baj van mint ahogy azt a "tudósok" "greenpeace" "média" híreszteli.
AZ ilyen bonyolult és végletekig kiegyensúlyozott rendszereknek mint a mi világunk, megvan az a hibájuk,hogy nagyon apró változások hatására is össze tud omlani<#shakehead>
Ennek fényében kell szemlélni a dolgokat.

A természeti folyamatok már csak olyanok ,hogy mindig az egyensúlyra törekednek és el is érik azt függetlenül bármitõl.
A bolygó miatt nem aggódom,a kérdés csak az,hogy az emberiség túléli-e?

Amúgy egyszer le kellene engedni egy kamerát az egyik kimerült olajmezõbe,hogy mi van ott lent, kíváncsi lennék rá.

A Béna.

de honnan a pokolból került elõ az a sok klór?
Nekem nem. Kifejtenéd egy kicsit részletesebben, hogy mi köze van a Föld átlaghõmérsékletének emelkedésének a lokális idõjáráshoz? Tényleg érdekelne.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Akkora a globális felmelegedés, hogy kihûlt tõle a sztratoszféra a sarkokon...
Senkinek nem tûnik fel az ellentmondás?

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

"Azé bammeg mert ami CO2-öt az anyatermészet olajjá alakított pár milliárd év alatt azt mi szépen visszapumpáltuk a légkörbe, cca 40 év alatt..."

Csak szólok, hogy évmilliárdokig volt ott az a CO2 elõtte is, és mégsem volt világvége, hiszen itt vagyunk. Sõt az elején 90%-ban volt jelen a légkörben.
A légköri pára nagyságrendekkel nagyobb üvegházhatást gyakorol a Földre. A klímánkat a tengeri áramlatok és a felhõképzõdés határozza meg. Azt meg a kozmikus sugárzás befolyásolja. Illetve a napszél.

A klímakutatás jelenleg ott tart, hogy száz év alatt emelkedett a C2 szintje, meg a hõmérséklet is, tehát megvan az összefüggés. A greenpeace megmondta, a tévé meg világgá kürtölte, és ez elég is volt tudományos bizonyítéknak.

Mert bizonyíték is volt. Amikor melegebb volt, akkor több volt a C2 is, ami belefagyott a sarköri jégbe. Amikor meg felveti valaki, hogy a kontinensek közepének sivatagodása a növényzet ritkulása miatt CO2-t enged a légkörbe, nem az a következtetés, hogy ja, az összefüggés fordított, a melegedés okozta a magas CO2 szintet, hanem az, hogy akkor még nagyobb a baj, mert a folyamat öngerjesztõ.

Megjegyzem, hogy a szemüveges emberek száma is nõtt az elmúlt 100 évben, és akkor lehet, hogy a szemüvegek okozzák a felmelegedést. Legalább annyira biztos lábakon áll ez, mint a CO2 elmélet.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

"mint a világ déli végéjét"

A majom meg "banántot" eszik.

Amúgy minmeghalunk.

Tulajdonképpen neked nem tökmindegy ,hogy mitõl purcansz ki?
De alázatosan elnézésed kérem amiért nem úgy írtam,hogy:
"az anyatermészet SZERVES EREDETÛ olajjá és FÖLDGÁZZÁ alakított pár milliárd év alatt"
Trollpozitiv vagy, vagy csak simán ilyen kioktató a stílusod?
Ahelyett,hogy a lényeget felfognád....

A Béna.

Nem minden kõolaj szerves eredetû ez éppúgy igaz a földgázra is.

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Azé bammeg mert ami CO2-öt az anyatermészet olajjá alakított pár milliárd év alatt azt mi szépen visszapumpáltuk a légkörbe, cca 40 év alatt...
Szóval ne csodálkozzatok ha kicsit megkavarodott a rendszer<#nezze>
A globális felmelegedés elbagatellizálják szépen,mert ha bevallanák,hogy igencsak nagy baj van akkor megeshet,hogy az emberiség sürgõsen nekiállna gondolkodni.
A drága vezetõink meg már csak olyanok,hogy nem szeretik ha a nép gondolkodik,meg hülye kérdéseket tesz fel...

A Béna.

nem kell összefosni magatokat...a Föld él..5 mrd éves.Hány éve is vannak írásos feljegyzések hm?És elég gyér pontossággal tudjuk, a rétegeket is vizsgálni...és sokminden nem derül ki belülük max dinó csontok meg hamu.bár, ha kiterjed eu-ra , amerikára, stb-re, akkor lehet kezdeni körmöt rágni.. 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Király, remélem nemsokára feljönnek a maják. http://usahitman.com/wp-content/uploads/2011/07/hollowearth.gif
Hát ez az szokatlan már több mint két hónapja alig esett vagy semmi esõ nem volt, már kurva unalmas.
Siman tonkre vagjuk a bolygonkat....
fergusonpapa
ott hideg van itt meleg.

valameik nagy okos árulja el nekm miért van az h oktober van és hiába van regel este 10fok délután akkor is 28..és mint ha nyár lenne.?!

www.icewebhu

← ElőzőOldal 2 / 2