Megnyílt az első Google Store
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi mate, can I get some Chrome?
Two bottle is all right. 😊
Cheers.
Two bottle is all right. 😊
Cheers.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Arulnanak inkabb android-os keszulekeket. Mondjuk ez a bolt tenyleg csak egy techdemo, de akkor is erdemesebb lenne a ketto kozzul a hasznalhatobb rendszeruket arusitani.
Egyebkent ilyen tipusu boltban kipakolt kulon resz van apple-bol es samsung-bol is jopar pesti elektronikai aruhazban.
ps: A cikkbol egy sor:
""Specially trained Chromebook experts will be on hand to offer guidance and advice to shoppers", the company said in a statement."
Szerintem ha ezt aprilis elsejen jatszak meg, jobban lejott volna az embereknek a vicc lenyege...
Egyebkent ilyen tipusu boltban kipakolt kulon resz van apple-bol es samsung-bol is jopar pesti elektronikai aruhazban.
ps: A cikkbol egy sor:
""Specially trained Chromebook experts will be on hand to offer guidance and advice to shoppers", the company said in a statement."
Szerintem ha ezt aprilis elsejen jatszak meg, jobban lejott volna az embereknek a vicc lenyege...
Talán ezért nem volt médiafelhajtás. Ez csak egy próba, hogy az embereket érdekli-e egyáltalán a chromebolt.
ne értsd félre nem vagyok apple fan, de azért náluk lényegesen több cucc van.. gépekbõl több generáció, alkatrészek, szerviz stb.. a webshopjuk is tele van..
már rég kiakar a google mászni a szolgáltatok rányékábol többször probálkozott most is elkezdett egyet sztem most bejön,másik probálkozássa ez a bolt.
lesznek telefonok jobban,ezen kivül vannak már táblák laptopok.mikel még?
applenél sincs annyi cuc mégis van egy rakás boltjuk.logika emberek logika..
lesznek telefonok jobban,ezen kivül vannak már táblák laptopok.mikel még?
applenél sincs annyi cuc mégis van egy rakás boltjuk.logika emberek logika..
www.icewebhu
Hûtõmágnest, fülbevalót, frizbit Chrome ikonnal. Én már meg is vettem a repülõjegyet. Jól bevásárolok.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Motorala telefont vanilla androiddal tessék!
Nexus telefont. Chromebookot.
Sztm Motorola cuccokat is fognak árulni.
Sztm Motorola cuccokat is fognak árulni.
még is mi a faszt vegyek ott? egy keresõt?
Szánalom..
LZ forever