12
-
#12 Hi mate, can I get some Chrome?
Two bottle is all right. :)
Cheers. -
kvp #11 Arulnanak inkabb android-os keszulekeket. Mondjuk ez a bolt tenyleg csak egy techdemo, de akkor is erdemesebb lenne a ketto kozzul a hasznalhatobb rendszeruket arusitani.
Egyebkent ilyen tipusu boltban kipakolt kulon resz van apple-bol es samsung-bol is jopar pesti elektronikai aruhazban.
ps: A cikkbol egy sor:
""Specially trained Chromebook experts will be on hand to offer guidance and advice to shoppers", the company said in a statement."
Szerintem ha ezt aprilis elsejen jatszak meg, jobban lejott volna az embereknek a vicc lenyege... -
#10 Talán ezért nem volt médiafelhajtás. Ez csak egy próba, hogy az embereket érdekli-e egyáltalán a chromebolt. -
daninet #9 ne értsd félre nem vagyok apple fan, de azért náluk lényegesen több cucc van.. gépekből több generáció, alkatrészek, szerviz stb.. a webshopjuk is tele van.. -
#8 már rég kiakar a google mászni a szolgáltatok rányékábol többször probálkozott most is elkezdett egyet sztem most bejön,másik probálkozássa ez a bolt.
lesznek telefonok jobban,ezen kivül vannak már táblák laptopok.mikel még?
applenél sincs annyi cuc mégis van egy rakás boltjuk.logika emberek logika.. -
#7 Hűtőmágnest, fülbevalót, frizbit Chrome ikonnal. Én már meg is vettem a repülőjegyet. Jól bevásárolok. -
conjurer #6 Motorala telefont vanilla androiddal tessék! -
Cat #5 Nexus telefont. Chromebookot.
Sztm Motorola cuccokat is fognak árulni. -
dzsagon #4 még is mi a faszt vegyek ott? egy keresőt? -
Ferrer #3 Szánalom.. -
#2 Igen, én is azt néztem, hogy inkább egy Chrome sarok, mintsem bolt. -
#1 Ez nem egy bolt hanem a Currys & PC World Megastoreban pár darab chrome felirat