111
NBA 2k12 topic
-
#31 Megint lejátszottam a Jordan-es meccset nyertem és sehol nincs a csapat valakinek ötlet miért lehet ez? -
#30 Nem tudom de a többi meccs után sem jöttek elő az új csapatok :( alul írja, a menüben hogy games won: de ott nekem semmi nem jelenik meg ha nyertem -
syberia2 #29 hm-talán rosszul mentette el? amúgy msá feltételről én sem tudok, nekem az ewinges knicks rögtön megjelent- majd kipróbálom Mjvel is -
#28 Valami gond lehet, mert megnyertem a meccset Jordan-el (gondolom más feltétele nincs a feloldásnak?) és nem jelent meg az adott csapat a quick game listában. -
#27 köszi -
syberia2 #26 A quick gameben kiválasztod(a phili 76ers előtt vannak) -
#25 Más: Az NBA's Greatest módban ha megnyertem az adott meccset akkor hol lesz elérhető az "unlockolt" csapat? -
#24 Nektek nem szokott lefagyni a játék? Nekem már 2x is lefagyott egyszer meccs után egyszer közben. :S Kénytelen voltam bezárni mert semmire nem reagált. Nagyon dühítő. -
MinimumGame #23 -
twi452 #22 sikerült kipróbálnom az előbb..hát...első benyomás, hogy kib. jó lett :D
itt a hivatalos kézikönyv ha kell valakinek érdemes újra átnyálazni mert eléggé megváltozott pár dolog az elődhöz képest
http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=28&t=23907 -
Look at the cat #21 NBA.2K12-RELOADED -
syberia2 #20 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hol? -
Look at the cat #19 http://bayfiles.com/file/16nT/mX1y6h/Look_at_the_cat.rar -
Look at the cat #18 Crack a rarban -
Look at the cat #17 tölthető torrenten -
#16 Qrwa jó videó. -
syberia2 #15 a játékban a mostani draftoltak semmilyen formában nem lesznek benne(se a csapatokban, se a darfton, se myplayerben) Helyettük véletlenszerűen generáltak(tehát NEM kyre erwing, derrick williams, enes kanter, stb.) -
#14 Drafton attól még lehetnek a végzősök nem? -
#13 IGN GAME REVIEW
-
barcames #12 demója az nagyon üt :D -
syberia2 #11 :D lockout következménye hogy a drafton nem az igazi játékosok lesznek, hanem random srácok:s -
#10 Mert a 2012 az EA játéka, jogvédett név. Ez meg egy másik játék.
És meg mert a készítő / kiadó a 2K games. -
#9 öööö lock-out van,miról fog szólni a játék? -
syberia2 #8 az, nekem ez is tetszik még:
-
#7 trailer zenéje kurvajó -
#6 NBA 2K Sport 2012..
Am +fav -
#5 de buta vagy, bazki -
#4 ma az is trendi kedves gárfild,hogy utána nézünk a google-ben a játéknak,és meglátjuk,hogy mi a neve,a hivatalos,borítón is szereplő név,és így megkíméljük az esgét egy újabb buta hsztől -
syberia2 #3 mert nem ez a neve(nem úgy mint pl a fifának, ennek a borítóján is ez áll) -
Garfield #2 Értem én, hogy ez ma a trendi, de mondjuk tekintettel a későbbi könnyebb kereshetőségre mibe lett volna a 4 karakterből álló "2k12" helyett a szintén 4 karakterből álló "2012"-t kiírni? -
syberia2 #1 A játék holnap jelenik meg az USÁban, nálunk pedig péntektől lesz kapható.
Ez lesz az egyik borító a három közül:
Itt pedig egy jó kis trailer.